Ama normal değil mi ya 15 dakikadan sonra aşırı ter basıyor onuda sürekli ben gir çık yaptığım için bunuda gıcık oluyorum seviştiğim kişinin önümde ölü gibi yatması sürekli benim yapmam
Doğru yön vermeye çalışıyorum ama karşımda ki kişinin algısı kapalıysa olmuyor, o pozisyonu aldım üstümde sabit durdu ve bana hadi dedi. Biraz sen zıpla üzerimde dedim ohooo yoruldun mu diyor
Baktırdım normal çıktı, hatta bu durumda bu kadar süre çoğu erkek terler yani tek erkekte değil kadında terler vücut dürenli spor yaptığı zaman 6 dakikada terlemeye başlıyor çünkü
Kızlar Ne Diyor
Ben rahatsiz oluyorum ama ten uyumu varsa rahatsiz etmez
Ten uyumu önemli, vücudumu sürekli traşlıyorum kıllıda değilim ama aşırı terliyorum. O zaman bunu duşun altında yapmak daha etkili olur sanki :)
Hep dustami yapcaksin cok sacma
Hep değil tabi ki
Ter kokusu kötü değilse bana çekici bile gelebilir
Benim kötü değil
O zaman çok sorun olmaz
Birlikte olduklarımın hoşuna gitti ama aşırı terlemem garip geliyor bana sanki duş almış gibi oluyorum
Belki yazdandır
Ondan da olabilir ama ben kıllı biri olmamama rağmen aşırı terliyorum kilomda o kadar yüksek değil 65 kgyim
Ama normal değil mi ya 15 dakikadan sonra aşırı ter basıyor onuda sürekli ben gir çık yaptığım için bunuda gıcık oluyorum seviştiğim kişinin önümde ölü gibi yatması sürekli benim yapmam
Sonuçta girip çıkmak senin işin ama ter bezlerin fazla çalışıyor olabilir
Evet ama ara sıra pozisyon değişip erkeğin dinlenmesini sağlanması lazım Cowgirls Helper pozisyonu mesela
İlişkide senin dominant olup yön vermen lazım değil mi
Doğru yön vermeye çalışıyorum ama karşımda ki kişinin algısı kapalıysa olmuyor, o pozisyonu aldım üstümde sabit durdu ve bana hadi dedi. Biraz sen zıpla üzerimde dedim ohooo yoruldun mu diyor
Kendine başka bir partner bul o zaman daha az terlersin 🤭 iş hep sana kalır yoksa
Ahahahaha şu an başka biri olsa iyi olacak istekliyim de zaten
Belli oluyor 😅
Ahahahah gizliden çıksana
Sende gizlisin
Ben soruyu soran olduğum için gizliden çıkamıyorum dmckmskx gizliden çıkıp hemen geri gizliye alabilirsin konuşmak istersen tabii
Soruyu beğeniyorum sen yaz
Öyle yazamıyorum ki id gözüküyor ama profiline giremiyorum
Tamamdır
İstek attım yazamıyorum mesaj kutun kapalı dmkckskcsmxk
Geri gizliye alabilirsin bu arada
Aldım
Bence itici
Ama napabilirim kilom normal 65 kgyim aşırı kıllı biride değilim
Hormonlarına falan baktır
Baktırdım normal çıktı, hatta bu durumda bu kadar süre çoğu erkek terler yani tek erkekte değil kadında terler vücut dürenli spor yaptığı zaman 6 dakikada terlemeye başlıyor çünkü