Güncellemeler
+1 yıl
Bende olmaz. Diye biliyorum ama görünce soramadım da karşı tarafa ama bildiğin 2 delikti hastalık vs falan olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Merhaba, normalde tek delik olur, ikinci delik genelde dogumsal bir anomaliye bağlıdır. Diğer delikle aynı yerdemiydi yoksa daha aşağıda bir yerdemi
Bı tık asagisindaydi
Hipospadias denilem bir durum var, tabi tam olarak görmek gerekir, ancak hangisinden idrar çıkışı olduğu önemli
O kadarını bilmiyorum. soramadim da kendisine zaten. Bı zarari var mı peki ya da kendisine sorsam daha mı doğru olur
Zararı şöyle, eger idrar her iki delikten geliyorsa problem demektir, yani altta bulunan deliğin idrar kanalina kadar açılıp açılmadığı araştırılmalı, eğer ordan işiyorsa, delik normal anatomik pozisyonuna alınır cerrahi müdahale ile
Geç bosalmasiyla da bı ilgisi olabilir mi bu deligin
Hayır, geç bosalmaya etkisi olmaz
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Rica ederim, ilişkiye giriyormusunuz bu şekilde
Evet giriyoruz
O delikten meni geldigini gördün mu
Bakmadim o kadar. Delikler çok yakın zaten fsrkedilmezdi gelip gelmediği
Anlıyorum, detayli konuşmak istersen ulaşabilirsin
Ben kendsine sormam daha mantıklı olur. Ne olfugu hakkında bişey derse konuşuruz yardımcı olursanız tabi
Tabiki
Teşekkürler tekrardan. İyi akşamlar
İyi geceler
Rica ederim
Normalde idrar torbasında gelen botu ile yumurtaların gelen meni borusu üst tarafta birleşiyor ise olabilir
tek delıgı vardır ortası birlesmıstır ya da sunnetsızdır
Sünnet le ne alaka
yapısık gıbı oluyo kabuklu olunca :)
2 delik olmaz kız penis de ama icerde iki kanal vardır bir sperm iki idrar
Yalan soylicek değilim ya
Sen bunu nerede gordun normal olarak mi yoksa fotogrsf olarak mi
Canlı gördüm
İlginç çok ilginç ilk defa duyuyorum bunu bir öğrenecem bakalim
Çok baktım ama pek bişey bulamadım bu konuyla alakalı. Bilen erkekler vardır diye düşündüm
onu nasıl farkettin acaba oral seks çekerken farketmiş olmalısın
Kadın da da bu böyle biri sperm yolu diğeri idrar
1 hava boşluğudur daha rahat aksın diye pğdfgğüşsdfi, g
Baktığın seyin penis olduğundan kuskuluyum dhshhsjs
Hastalık değil de bir operasyon geçirilmiş gibi.
Ne operasyonu
İdrar yolu ameliyatı falan. Tıkanma, kanser durumu olduysa 2. delik o yüzden açılmıştır.
giderler tıkandı diye ikinciyi mi açmış napmış 2 delik nee
Hayır tabikise nasıl 2 delik olabilir, çok garip
Bende onu anlayamadım
Bilemedim şimdide hastalık olabilir veya doğuştan gelen bir şeydir ya
Googleye baktım resimde çıkmadı böyle bir şeyin
Nasi bı hastalık olabilir
Tam olarak neresindeydi 2. Delik
Cinsel ilişki sırasında mi gördün veya fotoğraf mı attı
Evet resimde yok bende baktim
Hastalıkmis sanırım doğuştan gelen bir şeymis biraz araştırdim da
Ne tür zararı var peki ben baktım ama bulamadım pek bişey
Anladım kadarıyla oluş şöyle bazı kişilerde doğumda belli oluyormuş peniste 2 delik olabiliyormuş bebeklikte amilyat olması lazımmis sanırım
Spremler ileriye doğru itilmez yazıyor yani attiramaz sanirim
Bu kişi hiç üroloji doktoruna gitmemiş mi bu yaşına kadar
şu an bir kaç sorumda okudum bir kaç kişide 2. Deliğin sonradan oluştuğunudan bahsetmiş
Ben sormadım alinmasin diye. aklımda kaldı merak ettim bilmiyorum gidip gitmediğini
Çok garip ya ilk kez duyuyorum bunu hiç aklıma daie gelmezdi
Sprem itilmez derken boşalma gerçekleşmez mi demek istiyosun. Benim aklıma hastalık geldi açıkçası genelde tek delik diye bilinir herkes tarafindan
Onu bir yerde okudum kısırlık tarzı bir zararı yokmuş boşalma oluyor sanırım fakat attırma olmuyor galiba yani damlar gibi akıyor demek istemiş sanırım yani su tabancası gibi düşün ileriye atmıyor sanırım
Anlamadım bende tam olarak yorum yapmak istemiyorum keşke sorsaydin ciddi bir şey mi değil mi tedavisi var mı
Düzgün bı şekilde nasi sorabilirim. Konuyu açabilirim peki. Alinmicagi şekilde söylemek istiyorum. Çekiniyorum da
Sanırım bu bahsettiğim olay idrar deliğinin aşağıda olması gereken yerde olmaması ile ilgiliymks öyle hastalık varmış
Bence cinsel herhangibi bir sorun yaratsaydi bu olay kaç yaşında adam sana fotoğrafını atmazdi , doğuştan öyledir bence şahsi fikrim zararı yoktur diye düşünüyorum
Resim atmadı bahstigim kişi erkek arkadaşım
Bence bu konu hakkında en net bilgiyi o verebilir sana, konu oralara gelince sorasın ilk kez gördüm sana herhangibi bir zararı var mı bu olayın fılan dersin nolcek varsa anlatır ya
Sen nasıl gördün resim Atmasıyla
Birlikte olduk normal olarak gördüm tabi. Sorucam ya alınmaz umarım
Birlikte olduysan demek ki boşalmış adamda
Bir sorun yoktur işlevinde o halde
Çok ayrıntıya girmek istemiyorum boşaldı evet ama çok geç boşaldı neden böyle oluyo a
Delik neresindeydi ve ordanda sperm veya sıvı aktı mı
Bende anlamadım dedi
O kadar bakmadım akıp akmadigina normal olması gereken yerin hemen bı tık altında
Geç boşalmasinin 2 delikli olması ile ilgiis olduğunu düşünmüyorum, çok deneyimi olabilir veya kanıtsal olarak geç geliyor olabilir veya seni tam anlamı ile arzulamiyor olabilir veya vajinan geniş olabilir
Çok dar benimki onunki de fazlasıyla büyüktü hatta. görünüşte fazlasiyla arzuluyordu bence.
Bilememde seks konusunda baya tecrübeli bir birey gibisin sen
Demek ki seviyorsun bu kişiyi sor neden böyle diye ne diyecek sana ya
Seviyorum ev
Öğren bu konun aslını ona sorarak sonra banada haber et merak ettim
Seviyorum evet alınmasını istemediğim için ve yanlış anlasin da istemediğim için soramadim
Bu arada kaç yaşında o kişi
Ben 21 kendisi 26
26 ise olmuştur baya ilişkisi onunda soranda çok olmuştur hiç alicahini sanmıyorum
Çekinme sor derim , umursamaz dair
Evet olmuş daha önceden ilişkisi de. Neyse sorcam mecbur artik
Şahsi düşüncem nedense senin onu sevdiği kadar o seni sevmiyor hocam öyle hissetim şu an
Çok kasmissin pekte umrunda değilsindie onun
Genelde hep böyle olur bı taraf çok kasar severse diğer taraf umursamazlar bı o kadarda sevgisiz olur yaş farkıda çokmus pek sağlıklı geleceği olan bir ilişki gibide gelmedi neyse bana düşmez
Tanımiyosun ki daha 😂. Hislerin yanıltıyor. Belki o Benden daha fazla seviyordur.
Yaş farkı yok aslında okadar hayır ya ben hiç kasmam karışmam hayatına hatta bunaltmak istemem karşı tarafı. Neden kiskanmiyosun bile der yani.
Hocam valla şu an böyle hissetim olandan bahsettim
5 yaş fark bana göre çok bi rakam sana göre değildir bilemem orasını
Ben yaş farkini sorun etmem zaten
Aman be hocam ya herkesin kendi hayatı umarım hislerim yanlıştır umarım o da seni seviyordur evlenip mutlu bir çift olmanız dileğiyle ile
Ama eğer dediklerim doğru çıkar ise hatırlarsan bu diyalogları gelip yorum yapar mısın buraya
Teşekkürler. Söz yazcam dediğin çıkarsa
Diğer delik konusunda da haber et araştırdım bir şey çıkmadı merak ederim onuda yaz
Yazarım
2 delik yoktur
Var
Yakınlarını
Yakınlar mı delikler
Evet
Kimin öyle
Oldu adını verim bide
Adını verme şanını ver
Sevgilin falanmi yoksa o internetten birimi
Hastalık sanmam mutasyon falandır yani hastalık olsa bile sana bir etkisi bence olmaz
Erkek arkadaşım evet. Çoğu hastalık diyo benimde aklıma o geliyo ama bilemefim
İçine alsan bile bişey olmaz
Yapışmıştır tek delik var
Biri sperm diğeri idrar
normal değildir tek olmalı
Normal değil iki delik nerede olabilir ki
Yıllardır taşıyorum hep tek delikliydi
2 delik mi varmış 1 biliyordum
Erkek penisinde 2 delik olmaz
Umarım eşinden bahsediyorsundur
hhhhahahhaa
2 delik derken