Vibratör almayı düşünüyorum haha işe yarar mı acaba diye düşünüyorum
Seks oyuncakları zevk verir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onun yerine sevgilin varsa söyle ilgilensin seninle evlenmeden istemiyorum diyorsan sen de eğer benim gibi yüzeysel deneyin sadece ve anal deneyin eğer istersen tabi o da onun haricinde sexting deneyebilirsiniz
@Banker_Bilo m k şu sitede bulunan erkek de kız da zerre din bilgisi yok kuran bilgisi hiç yok tarikatçılar geliyor evli değilseniz seks yapıyorsanız zina ediyorsunuz der kendileri günlük nikah kıyıp zinadan arınmış sanıyorlar kendilerini anala karşılar dinen yasak diye halbuki yasak yok anala sıcak bakmayan vajinasıyla her erkeğe yanaşıyor yani kısaca sitenin tamamının din bilgisi yok iki ayet sujuyorum sadece meal okumakla anlaşılmaz tefsir ve hadis de olmalı diyorlar alayı cahil diğer kitaplara diğer dinleee inananlar gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Onun yerine sevgilin varsa söyle ilgilensin seninle evlenmeden istemiyorum diyorsan sen de eğer benim gibi yüzeysel deneyin sadece ve anal deneyin eğer istersen tabi o da onun haricinde sexting deneyebilirsiniz
Yarar. Biriyle olmak istemiyorsan deneyebilirsin.
Bence yarar yani gerçeği kadar olmasa da her zaman erkek bulamazsınız
Maneviyata yönel uzak dur zinadan milleti teşvik etme kuzu ne olurr
Kendimi tatmin etmezsem asıl zinaya yönelirim 😂
Kendi kendini tatmin etmesi ve zina ne alaka ya? Her şeyi de dine bağlamayın, kadın belli ki ihtiyaç içinde işte.
dinle uğraşan gizli üye neden cinsel kategoriye takılıp zina ediyorsun?
@crazzy42 Ahahaa kapak sesi geldi 😂😂😂
@Banker_Bilo m k şu sitede bulunan erkek de kız da zerre din bilgisi yok kuran bilgisi hiç yok tarikatçılar geliyor evli değilseniz seks yapıyorsanız zina ediyorsunuz der kendileri günlük nikah kıyıp zinadan arınmış sanıyorlar kendilerini anala karşılar dinen yasak diye halbuki yasak yok anala sıcak bakmayan vajinasıyla her erkeğe yanaşıyor yani kısaca sitenin tamamının din bilgisi yok iki ayet sujuyorum sadece meal okumakla anlaşılmaz tefsir ve hadis de olmalı diyorlar alayı cahil diğer kitaplara diğer dinleee inananlar gibi
Çok fazla işe yarıyor..: )
Karanlık dünyama gelsen
@Kuzeyx7 daha da karartmak için mi : )
Ben seni karartacaktım aslında ;)
Verir neden vermesin ki
Gitlikmi var yoksa fantazinmi var
Renk katar :))
Gerceği varken neden. üstelik saglam.
işe yarar çok kullanma
Niye
Zamanla hislerin azalır.
Hem de nasıl, titreşimli al derim 🙈🙈