2 hafta oldu daha çok yeni ama cinsellik yaşamak istemiyor neden diye sorunca acele etmemize gerek yok diyor ama ben istiyorum beni istememesi normal mi üstelik sevgiliykende sevisme falan olmamisti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu çok vahim bir durum. Nasıl bu kadar kör ve akılsız olursunuz? Hiç cinsellik olmadan bir ev, yuva, ilişki, eş, aile olunur mu? Neden bunların yaşanmasına izin verdiniz ki? Bu adamın çok ciddi sorunları var ve konuşun, üzerine gidin, ertelemeyin artık...
02 Yorumla
Soran+1 yılErteleyen ben değilim defalarca sordum fazla acele ettiğimi söyleyip geçiştiriyor
- +1 yıl
Daha ne acelesiymiş ki bu? Hadi kuralların vardı, hadi imanın, inancın bunu emrediyordu evlenmeden önce her şeyden sakındın, korundun, sabrettin. Şimdi evlisin be adam. Artık neyin kafası bu? Madem cinsellik bu kadar gereksiz ve sıradan bir şey, neden evlendin bu kadınla demez mi insan? Sizin yerinize olsaydım böyle bir adam ile asla olmayacağını, yürümeyeceğini çoktan görürdüm. Ömrünüzü tüketmeyin böyleşeriyle. Verin mahkemeye, boşanın, maddi ve manevi tazminat ta, nafaka da isteyin. alsın dersini. Çocuk oyunu mu bu işler. Aynı şeyi sen yapsaydın, sen yataktan ve adsmdan kaçsaydın, kendi ve cümle alem ne derdi, ne yapardı hanfendi?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Böyle güzel vücutlu bir hanımı 15 günde hiç yapmadan bırakması olamaz en az 50 kere seni bosaltmadi gerekirdi burada evlilik öncesi hastalıklı biri ile ilişkide bulundu ve hastalık kapmış olması muhtemel olabilir belki o cinsel yolla bulaşan hastır sana geç meşin diye kaçınıyor olabilir. Erkekler mulaka ilk gecede kapıyı açar en az ilk ay günde 3 posta atar esinde bir anormallik var. Öpüş ayaklarıyla bir yokla kalkıyorum bir bilgi ver ona göre bir şeyler deriz
00 Yorumla
+1 yılZorunda mı evlendiniz yoksa görücü usulü falan yani Aşk evliliği mi yani sevgiliyken de sevişmedik diyorsunuz o zaman aşk evliliği yapmışsınız niye sevişmiyor gay olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılGay değil aşık olarak evlendik
- +1 yıl
Kiskirt onu dekolte vs
Soran+1 yılAdamın karşına en seksi gecelikle çıktım fizigimde harikadir bu arada ama bana aynen söyle dedi " saçma sapan hareketler yapma "
- +1 yıl
Onun yerinde Olmak isteyen binlerce kişi vsr. İşte bu yüzden diyom evlenmeden mutlaka sevisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin istediğin halde istememesi çok saçma gerçekten sen istemesen korksan falan anlarım ama böyle gerçekten çok saçma birde özellikle söylediğin halde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyor ya da cinsel isteği yok sanırım
00 Yorumla
+1 yılAklı birinde kalmış gibi. Çünkü erkekler kolay kolay böyle durum yaratmazlar. Ya da hala stresli
32 Yorumlailk defa erken diyen bir erkek gördüm ki çoğu zaten evlenmeyi bile beklemiyor işin içinde başka bir şey var
21 Yorumla- +1 yıl
Hani öyle bir erkek olamaz Bence onun hormon bozukluğu olduğu için öyle diyor yoksa Yeni evlenmiş bir erkek hiçbir zaman acele etmeyiz diyemez yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be neler neler var biz cinselliğe ulaşmak için yeri geliyor yirmi takla atıyoruz, millet evlenmiş yapmıyor vay anasını sayın seyirciler
20 YorumlaAklında başka biri var. Arzuladığı kişi de başkadır. Onunla bu konuyu çeşit çeşit soru sorarak köşeye sıkıştır.
10 Yorumla
+1 yılHassas bir konu bu, cok fazla sebebi olabilir. Ya açık açık sorun konuşun ya da bir terapiste başvurun vakit geçmeden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılo ekrekten bı cacık olmaz emın ol bı kac ay sonra dedıklerımı daha ıı anlıcaksın
00 Yorumla O ne ya sen şu an günde 3 kez seks yapman gerek, onda sorun var
00 YorumlaSeni bekletmesi sacma nedenki simdiye kadar kac defa yapmaliydi
00 YorumlaNeden evlendin o zaman :) derler adama bir de iki hafta dayanması mucize :)
00 Yorumla
+1 yılBelkide kendine güveni yok ya da başlatamama sorunu var sen atıl yatakta o zaman
00 YorumlaTuhafmış, kendine falan güvenmiyordur belki çekiniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sorun sende degilde kendinde. Erken bosalma vardir ya da kücüktür oyüzden kaciyordur
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mavidoğaa noldu
Cevap sahibi+1 yılSimdiden bellidir olup olmadigi…
Ayrıl sizin şimdi normalde tavşan gibi olmanız lazimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen erken boşalma sorunu var ya da penisi küçük olduğu için çekiniyordur ikisinden biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı yavaş yavaş. Bir ömür boyu sizi bekliyor. Bak bana ay 1 defa yapıyorum artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde psikolojik ya da diğer türlü sağlıksal bir sorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl evlilik lan kimisi kadın istemez kimisi erkek manyak mısınız siz ya bir daha gelmiceksiniz dünyaya yapın istediginiz kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılGelde bunu benimkine anlat işte
- +1 yıl
Ben olsam sen söylemeden yapadık
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl erkek ya
Evlenince ilk 2 3 hafta çok aktif geçmeli bence
00 Yorumlabiriyle aldatıyor söz vermiş yapmayacam diye
00 YorumlaSıkıntı ozmn insan yeni evli olcak ama seks yapmiycak inanmam 🤔
00 Yorumla
+1 yılyuhh niye evlenmiş... senin gibi taptaze birinemi dokunmuyor
00 Yorumlabaşta nasılsa öyle devam eder allah yardımcın olsun
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılonda bi problem olma ihtimali yüksek
12 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir peki
- +1 yıl
küçük penis, erken boşalma, sertleşememe
Bence hic normal degil
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yıliyi de önceden hiç yanaşmadı mı sana abla
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Orada anlaman lazımdı
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil bence. Sende bir şey görmüştür.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Kişisel hijyenin olsun, yatak performansın olsun vb
Soran+1 yılHijyen konusunda gerçekten sorunum ona çok dikkat ederim yatak performansımı daha önce benimle sevişmediği için o da bilmiyor ama gerçekten adamın karşısına harika bir seksi gecelik giyip çıktım bana saçma sapan hareketler yapma dedi fiziğimde kötü değil sorun ne anlamıyorum gerçekten
Soran+1 yılSorunum yok dicektim *
- +1 yıl
Acaba libido sorunu olabilir mi ya. Kilon kaç
Soran+1 yıl58 kiloyum boyum 1.68
- +1 yıl
İdeal gayet
- +1 yıl
Kocanda sorun bence. Seninle bir başkasını unutmak için beraber olmuş olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kocan isteksiz biri belli ki buda bahanesi
00 Yorumla
+1 yılYazık oluyor o canım vajinaya 🔥
00 YorumlaKalkmıyordur belki. Konuş bunu
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenmiş o zaman senle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksapaliten yok demekki
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılBi çekiciligin yok
Soran+1 yılTamamda karisiyim sonuçta o zaman neden evlendi üstelik fiziğimde gayet harika adamın karşısına seksi gecelikle çıktım seni istiyorum dedim saçma sapan hareketler yapma diyor bence sorun bende değil onda ama sorunun ne olduğunu konuşmak istemiyor
evlenmeden önce nasıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkan mi zikcek beni deseydin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu onun işi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil bir sıkıntı var ama
00 Yorumla
+1 yılyani hala bakiremisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
kocan erkek degilmi
Hiç yatmadiniz mi
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil ya eşinin unutmadığı biri var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılSorunu vardir
00 Yorumla
+1 yılDemek sevmedi seni
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıntılı
00 Yorumla Pasif olabilir belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence kalkmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalkmıyo demwkki
00 Yorumla Saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam Hanzo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaçamak yaparsın bu gidişle
00 Yorumla
+1 yılErkek değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek mi evlendin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddenmi