Merhaba eşimle daha yeni evliyiz bir sene olmadı daha. İlk aylarda hergün seks yapıyoduk iyi gidiyodu ama kısa sürede azaldı ve benim çok isteğim oluyor ve isteğimi tam olarak gideremiyorum iki günde bire indi onuda 2 saat yapıyoruz boslama oluyor ama yetmiyor. hergün yapınca hali kalmıyormuş ama ben doymuyorum bu şimdi böyle olursa ilerde ne olucak 1sene bile olmadı daha
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak pek bir şey yok ama ilerleyen yıllarda sendeki istekde azalacak hatta sendeki daha çok azalacak o daha istekli gibi duruma düşecek karamsar olma yani :)) Genç yaşlarda normal sen yaşlarda ben her gün yapsam doymazdım. Adamda haklı her gün yapsa enerji kalmaz erkekte. Ama şu var eşine afrodizyak etkili yiyecekler, içecekler ver sürekli faydasını görür. O tür gıda ve otları araştır. Çinko hapı çok etkilidir, ACE Plus Selenyum diye bir hap vardı hem ucuzdu hemde çok etkiliydi kısa süre önce piyasadan kalktı. A, E, C ve selenyum içeren başka hap incele ya da ayrı ayrıda alınabilir. Bu arada seksilik durumun nasıl oda önemli, birde cilve azda olsa var mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin yeterince tatmin olmamış olman yarın evliliğinize sorun yaratabilir.
Eşini yöneteceksin. Seni yorgunluktan pestilini çıkarmadan ilgisini kesmemeli.
Hatta onu gördüğünde saklanacak yer aramalısın :)12 Yorumla
Soran+1 yılyok saklanmam yeterki öyle olsun o günleri bekliyorum ama olacak gibi gelmiyor :)
- +1 yıl
Senin işine yarayacak sırlar verebilirim ama, buradan açıkça yazarsam sır olmaktan çıkacak :)
Kadınların neden aldattıklarını anladım... Şimdilerde gerçekten kadınlar erkekleri geçti.. erkeklerin işi zor gerçekten.. Siz bence bu konuyla ilgili bir doktora gidin.. eşine aşık olan kadın onun sesini bile duysa tahrik olur demek ki sen sevmiyorsun kocanı o seni öpse ve dokunsa bile sana yetmeli.. belden aşağı kafası çalışan kadınları hiç sevmem.. başka derdi kalmamış bir de buradan soruyo tövbe tövbe
102 Yorumla
Soran+1 yılişte anlamadığın da bu kocamı aldatıyorum diye bir başlık açmadım farkettiysen erkeklerin hepsi de artılamış normal olan aşık olduğum kişiyi fazla arzulamam değil mi? her şeyinden tahrik olur diyosun e bunun sonucu ne olur sence tahrik oldum bu bana yetti bir süre birşey yapmayalım mı demem lazım bu daha çok istekli hale getirir beni normal olanı da bu kendinle çelişmişsin yanlış anlama dediğine laf söylemek amacıyla yazmıyorum.
+1 yılYemeğine isteklendirici kat. bir de kendini biraz özlet ki özlem giderme uzun olsun.
Olmadı işler kötüye gitmeden al karşına konuş bence.13 Yorumla
Soran+1 yılistek arttırıcı konusunu bilmiyorum şimdilik. özletmem ne kadar sürecek bir de onu beklersem artık..:D
- +1 yıl
O istediğinde sen isteme yani ondan kaç ve kendini arzulat ☺
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
118Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok fazla hızlı gidenin sonu budur.. Baba evlenirken oğluna oğlum akıllı ol ve bir der.. Oğul evlenir sabah babasına 10 işareti yapar baba bir.. Aradan zaman geçtikçe oğlanın işaretleri düşer ve baba hep bir gösterir.. Kısa bir zaman sonra oğul yok işareti yapar baba yine bir...
17 Yorumla
Soran+1 yılama az geliyor
- +1 yıl
Hastalık derecesine varacak kadar kompulsif cinsel ilişki kurma gereksinimi ve erkeğe doyamama Psikoseksüel bir bozukluktur. O zaman yardım alman gerekecek.. Çünkü kadınlar üst üste 50 defa orgazm yaşayabilirken erkekler maalesef ne kadar babayiğit de olsalar 10 defayı bulun yok gibi bir şeydir.. Böyle devam edersen olan eşine olur.. hastalanabilir de..
Soran+1 yıleşim neden hastalansın ki o kadar yapmıyor zaten
Soran+1 yılerkek kadından çok isterse ne olur yapmadıktan sonra çok kötü hep böyle olması
Soran+1 yılanladım
burada şöyle yaparım böyle yaparım, ah evlensem yataktan çıkmam diye atıp tutanlara kapak olmuş sorun :) seks de dahil hiçbir şeyin monotonluğundan kurtulamazsınız, sürekliyse.
26 Yorumla
Soran+1 yılöyle oluyor biraz gerçeğini yaşayınca gördüm :) ne olacak peki
- +1 yıl
bu işin bir kuralı yok. maalesef çalışan insanlarsanız ister istemez hergün seks yapma gücünüz olmayabilir. Şaşırılacak bir durum değil. Haftada 3 gün seks uzmanlarca normal görülmüş. bence çok büyük sıkıntı değil. sadece seks değil evlenince çok şeyin büyüsü değişir :) birbirinize zaman verin.
Soran+1 yılevli misiniz peki
Soran+1 yılyani evllenince çoğu şeyin büyüsü gider ne demek ne gidecek ki
- +1 yıl
zamanla paylaşımlar rutinleşir. değişiklik ya da renk katmazsanız, izlediğiniz film bile bir zaman sonra zevk vermez :) birbirinize farklı mekanlarda farklı zamanlarda vakit ayırın. beklentileri düşük tutun, her dakikanın kıymetini bilin. ki zaten sürekli yapılan şeyler tekrara girer ve sıkıcı olmaya başlar. seks bile.
+1 yılBiraz iç gıcıklatıcı ol evde öcü gibi olma ne bileyim mesela tayy giy içine çamaşır giyme oran belli olsun taytın üzerinden süryen takma daracık bişey giy göğüs uçların belli olsun hatta taytın bacak arasını su ile ıslatmayı bile deneyebilirsin ki hazırım mesajı verebilesin bir erkeğin en dayanamadığı nokta kadınının onun için ıslandığını görmektir..
06 Yorumla
Soran+1 yılanladım tamam:D yorgun olsa da yapar yani:)
- +1 yıl
Tabi canımm 😉 ya adam geldi yorgun uzandı mesela yemekten sonra, yaklaş yanına boynunu em elini pipisine at kaldırmaya falan çalış öyle odun gibi durup adamın gelmesini beklersen çok beklersin cilvelen biraz kudurt adamı 😉
- +1 yıl
Ama bak taytı ıslatma meselesinde dikkat et adam şeyin ıslak sanır birden girer falan kuru kuru çok canını yakar 😄 başına iş alma hazır ıslağım diye ön sevişmeye girip hazırlanmadan alma adamı içine sende soğursun seksten sonra 🙈
Soran+1 yılya bu dediklerini yapıyorum zaten hahaha:D sadece tayt olayını yapabilirim ekstra olarak
- +1 yıl
Ya taytı yap işte sütyende takma adam sana bakınca gözündeki ateşi görsün bedenindeki değişimi istekliliği görsün 😉
Soran+1 yıltamam bunu yapıcam sagol:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 1 yıllık evliyim aynı şekilde hafta 3 filan ortalama. ama seninki yine 2 saat yapıyor benimki bazen beni hazırlamadan bodoslama giriyor
26 Yorumla
Soran+1 yıldesene ilk seni halletmesi lazım olmaz öyle
Cevap sahibi+1 yılYa konuşuyorum zaten bide orgazm olmamı bekliyo gayret ediyo öyle bir başlangıçta. Geçen suratımı astım çekildim kenara özür filan diledi çok istemiştim seni napim filan adam üşengeç midir nedir anlamadım
Soran+1 yılilk seni boşaltması lazım:D
ayıp ediyorsun adama saygın olsun. ne bu yemek değil, içmek değil. doy artık.
34 Yorumla
Soran+1 yılniye ayıp ediyim saygım var zaten
Soran+1 yılarkasından konusmuyorum derdimi anlatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni seyler bozde de var ya bana yetmiyo bir turlu nasil olcak bir kac sene sonra bilmem
44 Yorumla
Soran+1 yılcare bulmak lazım daha yeni cunku
Cocuk olursa azalir. istiyorsaniz eger cocuk yapin. esin ayni kalir senin istegin azaliresitlenirsiniz. ama iyi dusun cunku hamile kaldiktan sonra geri donus yok
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geri dönüş yok anlamadım. çocuk olursa istek azalmaz sadece çocukla ilgilenmekten fırsat bulunmaz daha kötü bence hiç vakit kalmaz
+1 yılBenim bir sözüm var çok anlamlı snshsb
Kadının abazası erkeğin abazası s*ker diye çok doğru bir söz :D
Değişik kostümler al cilveler yap seksi ol o zaman hergüne yükseltebilirsiniz sıklığı :-)01 Yorumla
Soran+1 yılyok istekte sorunumuz yok cekici bulmadıgından degil halim kalmıyor diyor. ayrıca abaza kelimesi güzel degil
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞükret şükret bulamayanları düşün canım birazda.. d
34 Yorumla- +1 yıl
Bulamayan hemcimsimler için lafım... d
Soran+1 yılyetiniiyorum tabiki de yani mecbur yetiniyorum yapmayınca ama daha fazla olsun istiyorum
- +1 yıl
Olur olur zamanla..))
+1 yılilerde nolcak? sen başka bir yol bulcaksın bu gidişle bana öyle geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle olsun
- +1 yıl
cinsel arzunu nasıl bastırcaksın başka türlü
gözünü toprak doyursun
172 Yorumla
Soran+1 yılneden bacım ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurmu öyle şey bizde 1 yılık evliyiz hergece yapıyoruz peki kendini nasıl rahatlatıyosun? birde onu değiştirmek senin elinde biliyomusun?
16 Yorumla
Soran+1 yılayrıca birsey yapmıyorum 2 günde 1 oluyor işte
Cevap sahibi+1 yıldoyuma ulaşıyorsan 2 günde bir olması normaldir bazen hergünde olabilir ayrı tabi:) çokmu isteklisin? yatakta ne istediğini biliyosun sanırım?
Soran+1 yılhergün olsa daha iyi olur diye
Cevap sahibi+1 yılTabiki olabilir, bu kadar istekli bir kadınla evlendiği için çok şanslı, Seksi çok seviyosun sanırım?
Soran+1 yılHem eğlenceli geliyor hem de gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın, bedenini başka biriyle rahatlatman gerekir eşinin yetmediği yerde bunu yapmak hakkın olmazmı?
+1 yılelindeki ile yetinmeyi bileceksin... aç gözlülüğün doyumsuzluğun umarım seni kötü yola sokmaz...
114 Yorumla
Soran+1 yılyetinmeye calısıyorum suanda zaten ama aslında yetmiyor iste
- +1 yıl
peki ne yapacaksın yani bunun çözümü ne olmalı sana göre ... bende bunu soruyorum deme kimisi der gel ben doyurayım seni kimisi gel ben yapayım der hepsinin sonu aynı yere çıkıyor eşini aldatmak sen yapcakmısın peki bunu?
Soran+1 yılaslında cozumden cok bu daha mı kotuye gider diye merak ediyorum
- +1 yıl
eşinle konuşarak aşmlasınız bu sorunu.
umarım bencil değildir eşin ve seni anlar
Soran+1 yılbencil olsa istediği yapmaz herhalde sma halim kalmıyor diyor bazen sadece sevişiyor ama seks olmuyor yarıda kalmış gibi oluyorum kötü değil mi böyle olması
- +1 yıl
kötü yarıda kalan kadın kötü hisseder yarım hisseder umarım düzelir... eşler bu yüzden aldatıyor zaten geçmiş olsun... allah sabır versin
Soran+1 yılileri gitmeyecekse neden baslıyor sevisiyor sinirleniyorum. tesekkür ederim.
- +1 yıl
kendini tatmin etmek için sevişiyor... seni düşünmüyor biliyorum bu yanlış ve kötü ama umarım bunu konuşursunuz ve sorunu halledemiyorsanız boşanmak en makulu bence şeytana uymayın...
Soran+1 yılkendini tatmin etmek için mi sevişiyor ne alakası var. bosanmayı düşünmüyorum.
- +1 yıl
seni tatmin etmek için sevişseydi sende orgazm olurdun değilmi?
Soran+1 yılOluyorum zaten
- +1 yıl
ee sorun nedir bacım o zaman...
- +1 yıl
hee anladım oni :D seni doyurmak için bence vibratör şart bacım
- +1 yıl
ya da mesir macunu
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. yani canım normal. bence sende sıkıntı. artık o eski heyecan olmaz. 2 gunde bir iyi. bence bu işlerle ilgilenenlere kulak ver ne demısler haftada kac kez ıdealmsıs
00 YorumlaCinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. eşinde değil sorunu kendinde ara yani biraz sen daha ağır basıyorsun gibi. yavaş gitmeyi dene.
@Rusasigi dediği gibi ödüllü üyeler ilgilenecektir seninle :)00 YorumlaKS nin performance ödüllü erkekleri yardımcı olurlar sana hemen
51 Yorumla
Soran+1 yıltabi:D
Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. boşalamıyor musun? Boşalman lazım bir gün aralı devam edin adamın içini kurutma
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 defa
Soran+1 yılinternetten öğren mi diycem
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://youtu.be/_oHKP4EG6ww?t=24silk söylediği cümlenin bir bedende hayat bulacağını tahmin bile etmemiştim D:
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
Cevap sahibi+1 yıl24 saniyede söylüyor normalde ordan başlaması gerekti ama başlamadı sen bir 24. saniyeden dinle D:
- 01 Yorumla
Soran+1 yılbuna gerek yok
oha be. kızım iki günde bir hem de 2 saat. daha ne istiyorsun. senin hormonlar yanardağ mübarek. doktorlar haftada 2 defayı normall biliyorlar. yavaş biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaftada iki defa mı? kim bekliyor ki o kadar ideal olsun bence o da fazla az.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliler kermanina hos geldin. Cicim aylarınız biraz erken bitmis sizin. Ancak her evlilikte olur boyle seyler ve olacakta. Yapabilecegin bisey yok. bu sekilde yasamini surdureceksin.
07 Yorumla
Soran+1 yılsen evli misin peki senin durumun nasıl
Cevap sahibi+1 yılEbet evliyim.6 senelik. Senden daha kotu durumdayim.
Soran+1 yılnasıl daha kötü?
Cevap sahibi+1 yılsiz 2 gunde 1'e indirmissiniz. Biz son 2 yilda 5 veya 6 sefer yapmisizdir.
Soran+1 yılSaka?
Cevap sahibi+1 yılTabii ki şaka değil.
Soran+1 yılkac yasınızdasınız ögrenebilir miyim
+1 yılHer gün yaparsanız olmaz ki bir anlamı, biraz kendini dizginlemeyi öğren. Arada bir mast yap, hem vajen kaslarını da geliştirmiş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılmast neden yapayım ki o varken
mahallemde bir hatun var kocası haric iki kişi daha geciyor üzerinden ki sebebi ve nedeni bu soruda daha belli oldu. d
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılilk zamanlar normal bir açlık var, sonra azalır. evliliğiniz ilerledikçe haftada 1 e kadar. önemli olan kaliteli olması hergün olup olmaması değil.
00 Yorumla
+1 yılAllah kurtarsın... yazık... aman dikkat et gözün başka yerlere kaymasın
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılevlilik dediğin budur arkadaşım başka ne bekliyordun ki ?
012 Yorumla
Soran+1 yıluzun seks olsa daha iyi olurdu
- +1 yıl
o olsa daha iyi olurdu bu olsa daha iyi olurdu şu olsa daha iyi olurdu... bu muhabbet uzar gider bu muhabbetin sonu yok. sonuçta evlisin ve evlilik cinsellik için değil huzurlu bir yuva kurmak çoluk çocuk sahibi olmak içindir. gün gelecek ayda bire düşecek cinsel hayatınız.
Soran+1 yılayda bire mi?
- +1 yıl
evet kimisinde 2 yıl sonra kimisinde 10 yıl sonra çiftten çifte değişir hele bir de çocuk olduktan sonra iyice azalır :)
Soran+1 yılneden düşsün o kadar kim dayanır şaka mı yapıyorsun ciddi yanıtlar mısın gerçekten o kadar düşer mi abartmadan diyecek olursak?
- +1 yıl
1. si aradaki çekim gittikçe kaybolur erkeğin seks gücünü belirleyen arzudur arzu da çekim azaldıkça azalır dolayısıyla da seks isteği de azalır
2. si zaten cinsel olarak arzulu olan ve güçlü olan erkek değil kadındır. kadın erkekten çok daha arzulu ve isteklidir erkeğin seks arzusu saman alevi gibidir çabuk tutuşur ama hemen yanıp biter
3. sü de evliliğin getirdiği sorumlulukların stresi iş güç para kazanma gibi dertler erkeği strese sokar erkekte stres cinsel gücün en büyük düşmanlarındandır.
Soran+1 yıl1. çekimin kaybolmaması için ne yapılmalı?
2. bunda haklı olabilirsin.
3. ikimizde çalışıyoruz ikimizde de stres var bence bu o kadar etkilememeli psikolojik olaraksa eğer nasıl rahatlatırım ne diyerek?- +1 yıl
valla illaki yapılabilecek çok şey var ama bu konuda mucizeler bekleme derim.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
sonuçta mal aynı :D işin şakası ama sonuçta aynı kadın aynı ten
Soran+1 yıle başka olacak hali yok:D
- +1 yıl
sen de haklısın :)
+1 yılE adam çalışıp para kazanmak zorunda ne yapsın hayatını sekse endeksleyerek yaşayamaz ki...
Bi' süre bal ile kaymak ile besle enerjik olsun...12 Yorumla
Soran+1 yılçalışmak seksi bitiriyorsa benim hala istiyor olmam tuhaf degil mi?
- +1 yıl
Bitiriyor demedim :) Erkeklerin pili kadınlara göre daha düşüktür çabuk biter bu bilimsel bir gerçektir. Her şey devletten beklenmez ki seksten vakit bulursan kafanı kitaplara ver biraz iyi gelir...
Bence tabiki de seni tatmin etmek zorunda ama nefes almasına müsade etmezsen kuş uçtu beybi dersin.
+1 yılAldatmaya gider ama ikigunde bir yine iyi saat az uc gunde bes saaat yapin
10 Yorumla
+1 yılseks hayatınız renklimi fantazilerlemi dolu yoksa tek düzeyemi eşin yenilik seviyormu sevişirken konsurumusunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılpek konusamıyorum o halde genelde tek düzey ne yenilik olmalı
- +1 yıl
neden konusmaıyosun ki? kocandamı konusmuyor
Soran+1 yılkonusucak halde olmuyorum yani odaklanıyorum
- +1 yıl
Mm anladim yonlendirirmisin peki
- +1 yıl
günaydın güzel bir hafta gecirmen dilegi ile
Arkadaş bu seks nasıl güçlü bişi anlayamıyorum. Bambaşka lezzet. bir zahmet dermanı kalmasın erkek o.
02 Yorumla
Soran+1 yıleskiden kalıyordu
Kalite önemli her gün yapmak değil.
Ön sevişme falan fulun hallet bacım top sende artık.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen eger FAKE degilsen... Beni fake yapsinlar. baska cevabim yok sana
11 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim
Cinsellik konusunda 496 cevap paylaştı. Ohoo kızım sen çok yanlış yapıyorsun adamı bıktıracak mısın her şey dozunda güzel ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbıksın istemiyorum ama hep beni istesin istiyorum nasıl yapıcam
+1 yılSakin ol adamı perişan etme.. çalışırdır o bir de kalp krizi geçirtirsin adama abartma :))
04 Yorumla
Soran+1 yılneden kalp krizi geçirsin ya
- +1 yıl
yorgunluktan..
Soran+1 yılbirsey olmaz
- +1 yıl
iyi bakalım devam o zaman :))
+1 yılBöyle devam et etki seni aldatmasın işi yorucu ise iki günde bir çok normal
02 Yorumla
Soran+1 yılniye aldatsınki zaten bence normal degil
- +1 yıl
Hadi nası normal değil daha ne yapsın adam belinde tulukmu var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha evlenirsem senin gibi bir eşim olsun isterdim. Tv falan internet hepsi hikaye yemeği yer direk yatağa salonda mutfakta banyoda nerede olursa ohhh ne guzel hergün yaparim inan. Ama biz artık abi kardeş olduk yahu :((
012 Yorumla
Soran+1 yılabi kardeş mi o ne demek yahu
Cevap sahibi+1 yılKardeş gibi yatiyoruz tik yok ben durtmesem yapıyoruz öyle
Soran+1 yılallah allah olur mu öyle şey konuşsana cinsellik olmadan olur mu şaşırdım gerçekten üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılVallahi ilginç evet fakat böyle aslında çok sey varda burada anlatamam :)
Soran+1 yılkonuş konuş olmadı zorlıycaksın
Cevap sahibi+1 yılZorla güzellik olmaz
Soran+1 yılbal gibi olur karın degil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet karim tecavüz mu edeyim yahu sonra biz erkekler suçlu oluyoruz kadina şiddetten
Soran+1 yılsiddet degil zevk vermek ne zamandan beri siddet olmus senin icin yapıyorum diyceksin
Cevap sahibi+1 yılSen bir özelle gelirmisin ciddi birseyler soracağım olur mu
Soran+1 yılolmaz
Cevap sahibi+1 yılpeki :) bak kadın tek kelime eder olmaz :))
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsıradan geliyosun artık, her gün aynı pilavı ye ye ye nereye kadar :) ilerde ne olacak demişsin, ne olacağı belli, gelsin tatyanalar :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyapacak hali yok ki benden başkasına sıra gelsin
- +1 yıl
adamı bozmuşsun resmen, fabrika ayarlarına döndür :)
Soran+1 yılben mi bozmuşum
- +1 yıl
evet çok kullanmışsın :)
Soran+1 yılbunun için var
- +1 yıl
vayyyy şanslı adammış ya
Elini kullansin illa aleti sokacak degil ya. Vibro alsin kolunu soksun o sadece opsun oksasin yorulmaz boyle
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç düşünmedim vibratör ama aynı şey olmaz
Soran+1 yılolabilir o şekilde teşekkür ederim
bir insanla evli olduğunu unutma karşındaki makine falan değil ki bir yerden sonra ister istemez güç tükeniyor insanda sonra sürünmesini mi istiyorsun onun biraz sabır lütfen yani ayrıca adamda bitmeyen bir kaynak yok öyle...
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz beni de düşünmeli
Soran+1 yılempati kuruyorum sonra sinirleniyorum ben istiyorum da o niye istemiyor diye
Ona sor sana 50,60 yaşındamı yapmayı düşünüyormuş biraz değişik fantaziler yapmaya çalışın
02 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasında mı? yapılıyor zaten
:D sende ne açmışsın selanik çeşmesi mi bu ak ak ak nereye kadar akacak
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme sorunlu olan ben degilim
+1 yılSalak mi bu ya böyle istekli bir karım olacak daha ne isterim nasıl erkek bu ya işin zor.. aldatmaya gider böyle yaparsa
04 Yorumla
Soran+1 yılkarın böyle olsa aldatır mıydın
- +1 yıl
Yok ben yapmam hani diyorsun ya kocam istemiyor diye o istemedkce sen aldatırsin doğal olarak
Soran+1 yılsen aldatmam boyle olursa diyosun benim aldatıcagımı nerden dusunuyorsun
- +1 yıl
Çünkü eşinden gerekli hazzı alamıyorsun isteklerini karşılamıyor
Birlikte oturup konuşun , çözümü ancak birlikte bulursunuz
00 Yorumlaotur kızım hayal gücün nedeniyle sıfır veriyorum sana
04 Yorumla
Soran+1 yılneden hayal gücü olsun? isterse yapabilir
Soran+1 yıliyi
seni iki saat zken bir kocan var ! mırın kırın etme 5 dakikada beşiktaş becerilen kadın dolu
03 Yorumla
Soran+1 yılonlar kendi kocalarına derler benim onlarla işim yok
Soran+1 yılöyle birşey mi istedim farkında olmadan
Tam güzel sevişip seni doruğa çıkaramıyomu iki saat iyi aslında
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 kez bosalıyoruz
+1 yılVay haline canım üzüldüm senin adına aynı dertten bende müzdaripim istersen dertleşebiliriz...
04 Yorumla
Soran+1 yılsen bu yaşta niye evlisin
- +1 yıl
Yaşım 29 burada yazılan doğru değil
Soran+1 yılbenim eşim de 29
- +1 yıl
Üzme kendini istersen dertleşebiliriz
+1 yılkocanı iyi besle bol bol fındık cevız bal vs.. evde de cok yorma. yaşlarınız kaç kaç
017 Yorumla
Soran+1 yılbesleniyor o zaten dediklerini yiyor ben 26 o 29
- +1 yıl
yaslariniz genc kocan alkol sigara kullaniyorsa biraksin. spora baslasin. kilolu mu
Soran+1 yılkilolu degil ama sigara alkol var
- +1 yıl
tabi yorulur, daha baska bahane aramayin. birakmazsa sigarayi alkolu sen doymazsin
Soran+1 yılalkol haftada bir iki anca sigara da günde bir paket olmuyor zaten çok değil
- +1 yıl
ama hic olmasa daha farkli olur emin ol. senin beklentin nedir? 4 5 saat seks mi? daha fazla orgazm mi
Soran+1 yılevet 5e gerek yok belki ama hergün olabilir
- +1 yıl
seksi spor gibi gormeli ;) en guzel spor bence. erkegi daha az yoracak pozisyonlar sec. o mu aktif genelde
Soran+1 yılikimizde
- +1 yıl
daha uzun seks. istiyorsan sen ustte ol, o bosalmadan ara verin sonra tekrar devam edin. ne bileyim bu tarz seyler. ikiniizn de ilk seks partneri birbirini miisniz
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bence daha da artabilir. seks biraz da aliskanlik birbirinize alisinca artabilir.
Soran+1 yılBasta fazlaydı zaten şimdi azaldı
- +1 yıl
bu saatte yazamiyor olman lazimdi ;) azalmis dogru. isi falan yorucu mu? borcu cok mu. yoksa bunyesi bu kadar kaldiriyor demek ki
Soran+1 yılİs biraz yorucu olabilir ama ne alakası var yorgunluk atılır
- +1 yıl
pazar gunu de istedigin kadar degilse enerjisi yetersiz. sen ona suprizler yap. fanteziler. elbise mekan vs. sigarayi da biraktir. bu konuyu hic bir bayanla yuzyuze gorustun mu
- +1 yıl
düzeldi mi aranız cinsel yönden? nasıl gidiyor
Azdircaksin onu habire verme biraz bak nasik saldiriyo biraz verme azsin senin gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl verme o isterse o fırsatı kaçırmam:D
Soran+1 yılolur tabi
evlilik kolay degildir.. eşinle oturup konusun bence..
09 Yorumla
Soran+1 yılne demem lazım
Soran+1 yıldiyorum zaten halim kalmıyor diyor
Soran+1 yılneyi kıskanıcam ki kızmam
Soran+1 yılNeden kıskanıyımki konusurum
Kac defa bosaliyorsun? Ve hep misyoner poziyonunda misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır 2 saat icinde degistiriyoruz surekli
Soran+1 yıl2 kere genelde
Hafta'da 2 kere yeterli. Fazla yapmayın, abazan kadın özellikle sana bu cevap :D
01 Yorumla
Soran+1 yılabazan bana denmez
Adam daha ne yapsin iki gunde bir az degil ve 2 saat suruyor. Normal olmayan sensin adam degil
01 Yorumla
Soran+1 yılhergün yapıyorduk önceden
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz ara verin sizde 1 ay falan bak 1 ay sonra ikinizde ateş gibi yanacaksınız seks yapmak için daha zevkli olucak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben istiyorum zaten benim içi o kadar zaman çok uzun onun içinde öyle olur 1 ay kim bekler ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarin kimin altina yatacan acep merak ettm
410 Yorumla
Soran+1 yılyapmıyor diye hemen başkasını mı bulucam sen öyle mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHa hemen ha sonra bu durumdan sikayetcisin napacaksn baska bugun degilse yarin
Soran+1 yılsen bu durumda aldatır mıydın
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana sunu soyleyim isterse seni uc saat araliksiz yapacak birini bul zevkin doruklarina cik kocani gorunce icin ciz eder iste hicbisey onu yasamaya degmez bunun icin seks icin ihanet etme vicdanini dinle
Soran+1 yılben sana sordum cevaplamadın
Cevap sahibi+1 yılBen aldatmam diye dusunuyorum ama bekarim ben
Soran+1 yılo zaman benim aldatıcagımı neden dusunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSimdiden sikayet ediyorsun doymuyorsun erkek bir kere bosalsa yeter zaten ama sen istiyorsun istedigini onsa bulamayinca nolacak?
Soran+1 yılbilmiyorum olmasa zorla olacak yapması lazım
Cevap sahibi+1 yılOzaman mesele yok ins ben yanilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ilerisi cok acık büyük cevher görüyorum sende o kadar da azma yaw sende adam dermansız kalır :D
14 Yorumla
Soran+1 yılasıl sorun onun benim kadar istememesi
Cevap sahibi+1 yılBence baya iyi idare ediyo seni de sende cok aclik var :)
Soran+1 yılsanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılDogrudur
Bu ciddi problem. Sendede suc var ondada. Detay istyomusun
06 Yorumla
Soran+1 yılbendeki suc nedir
Soran+1 yılneden kacamasın erkekler hep hazırdır
Soran+1 yıldogrusu ne peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakkal, bakkalın çırağı, tüpçü, sucu , elektrik su faturası kesen vb. arkadaşlar hadi yine size gün doğdu :D:DD:D:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleller günahkar ne yapacaksın başka :D ya da eşine doping lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılne dopingi? evliyim elimle işim bitti artık canlısı var
Cevap sahibi+1 yılcinseng falan ona enerji verecek şeyler ama bir çözüm bulmazsan eline muhtaç kalacaksın :D
- Cinsellik konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılişinle yaparken zevk almaya bak her gün hergün suyun kaynagında kalmıyor demekki
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem