Sevgilime ben azgınm libidom yüksek diyorum geçen evindeydim tek dediği şey biliyorum aşkım ilişki yaşadık fakat sürterek boşaldı evlenmeden ilişkiydi girmek istemiyor hiç anal yaptın mı falan demeler niyeti oydu neden normal ilişkiyi yapmaktan korkuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLibidosu yüksek kadın tanrının bir hediyesidir bana göre. Bir adım değil 3 adım öndedir. Normal ilişkiye girmek istemeyen erkek almak istemiyirum ama belki de bana kalır diye reddediyor olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılBak ya sonra bozulunca ağlarsınız bırak zorlama adamı
05 Yorumla
Soran+1 yılVllhi şaşırdım bari değdir dedim ona bile sıcak bakmadı zar zor
- +1 yıl
Enteresan ama takdir ettim adamı vallahi başkası olsa ohoooo
Soran+1 yılYa derdi cinsellik olsa o kdr konuyu açmaya çalışıyorum oralı olmuyo sanalda sadece günaydın aşkım nasılsın sultanım ömrüm bilmenin ne muhabbet full bunlar
- +1 yıl
Her kız babasının rüyası bu adam 😂😂
Soran+1 yılHe ya 😂😂😂
+1 yılSevişmek için evlenmeyi bekleyemiyirsunuz değil mi
08 Yorumla
Soran+1 yılO bekliyor işte ne yaparsam yapayım oralı olmuyor
- +1 yıl
Yani bekleyin oldu da hamile kaldın ve nişan attın evlenmiceksinn napacaksin
Soran+1 yılYa zaten genel anlamda cinsel muhabbet kurmuyor evlenince olacak nede olsa kafasında
- +1 yıl
Ama sen öyle değilsin belli ki eğer adamı yolrdan çıkartmayı düşünüyorsan bence başkaları içinde dusunmuşsundur
Soran+1 yılYani orası öyle de insan biraz dahil olur tutturmuş muhafazakar aile insanıyım diye amabnn
- +1 yıl
Senin kafa farklı çalışıyor neyse ben ne desem sen seks diceksin
Soran+1 yılAaa ben tozutmuşum gibi konuştun 😥😄
- +1 yıl
Evlenmeden seks olmamalı öpüşmek dahi olmamalı bence ama sen vermek istiyorsun belli
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. belkı evlenmek ıstemıyordur ve kaba tabırle basına kalma dıye.. seven bakmaz her turlu sneı mutlu eder.
00 YorumlaDemekki seni nikahına almaktan korkuyorki hamile felan kalırsın die
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kızı bulup yapmadım libidosu hep tavan olanlara hayranim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamıyorum madem prensipli biri evlenmeden yapmam diyor e niye sürtüyor çok saçma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında suç biraz benim çok tahrik ettim onu gerek giyimle falan çok çok iyi sabretti ve bununla kalması şaşırttı hepimiz insanız nefis sahibiyiz o an o kdr da olacak başkası olsa parçalardı beni
Cevap sahibi+1 yılBen her zaman oluyor sanmıştım
Soran+1 yılYok anam ya sanalda o kdr tahrik etmeye çalışıyorum oralı olmuyo işte muhafazakar aile çocuğuymuş 😛
Cevap sahibi+1 yılYaşı kac
+1 yılSürtünme yaşayarak kendinizi iyi tutmussunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim ki değdir çok tereddüt etti ya görsen
- +1 yıl
İlk iliski ya da birliktesi olabilirmi?
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Sevgilinin ilk cinsell temasi olabilirmi yani. Önceden bir baskasiyla yapmamistir bilmiyordur
Soran+1 yılDaha önce yaptım dedi
- +1 yıl
Tecrübesiz ve bilgisiz kisi suanda karsindaki kişi bu şekilde olmamiş olsa bunu kullanir ve seni tatmin ederdi
Soran+1 yılYani ne desem bilemedim söylemesi ayıp sürterek kıyafetle b*saldı gayet de iyiydi Bna pek tecrübesix gelmedi daha da oralı olmadı aradan iki üç saat geçti sonra oralı oldu
- +1 yıl
Kiyafetle surtunmekle boşalmak erken bosalmaya isarettir dokunmasini bilmesi gerekir
Bakire isen ilerde sorun cikarmani istemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim oda biliyor ne sorunu
- +1 yıl
Genelde erkekelr bakire kişiyle ilişkiye gireceği zman bi çekinirler ya ilerde başıma kalırsa deneyimsiz diye bazı bakire kizlar da ilk ilişkilerini yaşadıklarından pişman olabiliyor o iş üstünde anlayamazlar ama iş bittikten sonra keşke diye düşünebiliyorlar eee erkekde bunun vebalini almak istemiyor ama evlilik olursa zaten her şekilde bu iş gerçekleşeceği için sorun olmuyor.
Boyle bir istekli biri olmazsa evlenmem
00 YorumlaLibidosu yüksek kadın candır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Keşke böyle bir sevgili de beni bulsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma kalırsın diye
29 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlilik yolunda insanlarız aileler dahi biliyor kendi hatta annene bahset demişti
- +1 yıl
Evleneceğinden %100 emin olsa yapardı. Eğer günah vs başka bir şeyden çekince anal muahbbeti olmaz. Bu herif evlenmek istediğin emin değil. benden demesi
Soran+1 yılTamam baştan diyim yorumlar mısın
Soran+1 yılBen en başından adamı oralı yapmaya uğraştım cinsel muhabbete dahil fakat bir ara laf arasında nede olsa evlenince olacak demişti o yüzden girmiyor bu konulara o gün evine gidince adamı çok tahrik ettim yine iyi tuttu kendini ben değdir bari dedim onu bile istemedi nerdeyse ben burun kıvırdım biraz aradan iki saat geçti öyle dedi bunu ve sanaldan göğsümü kendim atmıştım iç giyimli ya adam kendini çok iyi tutuyo dahil olmuyo yapmıyo muhabbetini derdi başka olsa diyicem bekaret bozma dışında o kdr tahrik etmeye çalışıyorum oralı olmuyor sanal olsun hep konuyu ben açıyorum hatta bu normal mi ya
- +1 yıl
bana göre değil. insan sevdiğine dokunmak ister. bundan doğal bir şey yok zaten
Soran+1 yılDokunuyor ama nasıl alnımı öpüyor elimi öpüyor sarılıyor boynumu öpüyor sarıp sarmalıyor bu kdr cinsel muhabbet yok onu demek istiyorum hiçbir şekilde
- +1 yıl
iletişiminizde sıkıntı var gibi, bilemedim. kendi açımdan bakınca ben olsam ve %100 evlenceğimi bilsem tarih falan beklemem.
Soran+1 yılTutturmuş muhafazakar aileyiz muhafazakar komşular acık giyiniyorum ya muhafazakar ha muhafazakar 🥶🥶🥶🥶
- +1 yıl
bize de hep tam tersi denk gelir zaten asdfasdf
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılmalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzeldir
00 YorumlaBana sen lazımsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri