Tam anlamıyla birleşme olmayacak çırılçıplak yüzeysel sevişme ile yetinebilir misiniz? Karınız sevgiliniz vs farketmez bakire olmasıda şart değil maksat fantezi oyun gibisinden 🙂

Tam anlamıyla birleşme olmayacak çırılçıplak yüzeysel sevişme ile yetinebilir misiniz? Karınız sevgiliniz vs farketmez bakire olmasıda şart değil maksat fantezi oyun gibisinden 🙂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır dayanamam tabi ki. Yüzeysel sevişme sonucu orgazm olamayacağıma göre nasıl dayanabilirim.
Olursun neden olamayasin
Şöyle fotolar koymayın sonra azıyorum rahatlayamiyorum altına yatacağım adam da yok bana işkence yapıyorsunuz
Eğer kafa bulmuyor dalga geçmiyorsan tanışmak isterim seninle ne dersin istersen sadece yüzeysel değil arkadan da yapabiliriz belki
Onun haricinde sexting de yapabiliriz
Tanımadığım adamlarla yapsaydım çok alta yatmıştım ben
O yüzden üzgünüm olmaz 🙂
Tamam ilk önce tanışalım konuşalım hemen yarın yapalım diyen kim
Olur ya hadi kırma beni gel ilk önce bı tanışıp konuşalım birbirmizi tanıyalım
Sonra da yapalım herkes yoluna baksın ben de kendimi kullandirtmis olayım demi
Hayır tabiki de, tabiki de öyle bir şey olmayacak, sen istemedikçe elini bile tutmam emin ol buna, o kadar karaktersiz şerefsiz biri değilim çok şükür, birbirmizi sevip aşık olursak asla bırakmam seni. ❤️👌
Zaten bu yazdıklarım sen istersen, ne zaman istersen olacak, istemezsen olmaz, olursa da dediğim gibi sadece kabul edersen ve istersen yüzeysel ve an. aal olur ve asla seni terk edip gitmek gibi de bir yanlış, hata yapmam.
Sen de benim gibi bakiresin bence, öyle hissediyorum yani öyle anladım ben, gel bir şans ver bana birbirimizi tanımamız için lütfen, gel birbirmizin ilki ilk aşkı olalım, ilkleri beraber yaşayıp keşfedelim.❤️
Orada mısın
Hadi lütfen kırma beni
Lütfen yapma böyle bir şey söyle
Ne nazlı çıktın be prenses 😃🙂❤️
Hayır çünkü burada bana bile böyle yazıyorsun başka kızlara da yaziyrosundur
Yazıyorsan*
Yazdım daha önce kabul inkar etmiyorum ama şu an bir tek sana yazdım ve seninle tanışmak istiyorum
Orada mısın
Orada mısın.
Bir an geldikten sonra içe girmeden dayanamam maalesef.
9-10 saat sevişmiştik sabah uyanınca 2-3 saat daha seviştik içine girmeden yüzeysel şekilde. Sonra mecburen bırakmıştık.
Olabilir
Diyosun
Yani
Hiç yaptın mı peki
Yüzeysel yani sadece?
Sevgilim olmadı ki
Nasıl yani 😃
Benim de olmadı 🙈
Dayanılması güç ama severim böyle oyunları..
Dayanırım
Dayanamam
Dayanirsin ya çok mu zor 😂