İlişkiye girmeden sevişmek size haz veririr mi? (boşalma olmadan)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın için evet
Erkek için hayır
Erkekler birleşmeden ve boşalma durumun da daha çok haz alır. Evet sevişmek güzel bir etken lakin yetmez.
Kadınlar için ön sevişme herşey demektir. Sekse hazırlanma ve orgazm olma için sevişmek son derece önemli bir detay.
Ve orgazm olmadan sadece sevişerek mutlu olabilirler.
Tabi buna oral yapmayı katarsak.. 😊
Evet, ilişkiye girmeden de büyük bir haz almak mümkündür. Ön sevişme ile ön hat hormonları aktivite olur ve bu aktiflik aslında çok daha büyük haz almayı sağlar. Kadınlar özelinde ön sevişme bir kitabın giriş ve gelişme bölümü gibidir. Erkekler ise pek bu kitabı okumak yerine başlığını okusam yeter modunda hareket etmeye meyillidir. İyi bir partnerle boşalma olmadan büyük bir haz almak mümkündür ve olağandır.
Selam
Evet verir erkekleri bilmiyorum ama biz kadınların hepimizi verir çünkü orgazm aslında kafada başlayan bir şeydir bunu tetikleyen şeydi tamamen ön sevişmedir sadece sevişerek tatmin olmanız mümkün.
Hatta sadece sevişmek yeterli çünkü tam tersini düşündüğümüz zaman yani sevişme olmadan direk cinsel birleşme olursa hiç bir haz almazsınız.
Kısacası evet haz verir.
#perso
teşekkür
Cinsel ilişki penetrasyondan çok daha fazlasıdır benim için.. Bedenlerin teması esnasında ruhların birbirine geçmesi eşsizdir.. Bazen sadece sevişerek orgazmdan çok daha fazla haz duyabiliriz.. Yeter ki tutkulu olun ve nereye nasıl dokunacağınızı bilin.. Keyifli günler.. :)
Cevap
40Cevap
Boşalma olmadan yaşanan yüzeysel bir şeyler zevk verse de tatmin edici ve mutluluk verici değildir
Zaten sevişme denilen şey hazırlanmadır. Hazırlanmada haz alırsın ilişki esnasında bu haz zevke döner.
Daha önce süreyi uzatmak için yaptığım bir şey. Şarj süresini erkene alıyorum. Biraz zevkli oluyor ama boşalma anı kadar değil.
Normalde sevişip öyle ilişkiye girilmeli ama artık hard diye dalıyorum
Sevisme haz verebilir ama iki tarafta kendini ne kadar tutabilir biliyorum.
Bu durum erkek için sıkıntı verici olur... Tşşaklar sızlar boşalma olmayınca
Sevişmek tabiki olmali hatta sevişmeden önce hayaller hemde yasak hayaller kurdurarak kudurtmak lazım. Boşalmak en son iş olmalı.
Evli biri olarak sevişmeye hasret kaldım. İlişki değil. Bu sözü kaç evli erkekten duyarsın bilmem ama benim için cinselliğin yüzde 80 i sevişmedir. İlişkiye girme dediğimiz hadise sevişmenin sonucudur amacı değil
İliskiye girmeden demendeki kasıt egerki iki organın birlesmemesi anlamında ise evet zevke götürür.. Fakat bosalmadan sevismenin hazzı olmaz..
Boşalma olmadan sevişme çok daha hoşuma gider. Çünkü boşalma sonrası ruhsal dibe vurma gibi kötü bir özelliğim var. Çözüm bulamadım.
Ön sevişmesiz seks sossuz yemeğe benzer
Hemde aşırı derecede çok , çünkü sevişmeyi ve yalamayı kadına oral yapmayı aşırı severim
Sevismenin her türlüsü başka güzel... birleşme olmadan bosalmakta başka bir keyif... bak şimdi ya.
Ben tahrik aşamasını daha çok seviyorum,,, daha fazla ha veriyor bana
Yani yangından mal kaçırır gibi ne o öyle ama bazende aksine zevk verdiği durumlarda olur 🙄
Seç dedigimiz olay sadece girip çıkmaktan bosalmaktan ibaret değil
volkan gibiyim , zaten bedenim arzularım alev alev..
Ön sevişme seks'in en değerli vaktidir ve yaşanması gereken bir haz'dır
Surtunmeler ve oral bana harika haz veriyor
Kasık ağrısı yapıyor öteki türlü evet derdim
Evet verir
Daha kötü olurum. İstemem yani.
en çok haz veren kısmı burası bende
Bazen olabilir her zaman asla
evet çünkü yalamayı seviyorum kadını
Verir diye düşünüyorum.
Sevişmeden seks mi yapılır?
olay seks değil ama belirttim
he sadece sevişmek mi haz verirmi
Hayır manasız orgazm yoksa boşuna ateşi harlamaya gerek yok
yes
heh ona da cevap verdim
ok.
Niye sevismiyoruz ki çok sacma
Verir ama orgazm ile taçlandırmadan olmaz.
Içine girmek şart değil ön sevişme doyurur
Evet kesinlikle veriyor
Verir.
evet verir
Ön sevişme opmadan sekste olmaz zaten.
Evet
Evet veriyor.
Evet tabiki
Boşalmaz isem sorun
Oral dahil mi?
Evlenince göreceğiz
evet