Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkimiz 3 4 ay da 1 buluşuyoruz oyuzden böyle davranıyor olabilirmi
Sevgilimle sevişirken göğüslerimi okşarken sert okşuyor ısırıyor morartıyor okşarken yavaş ol diyorum dinlemiyor kendinden geçiyor sevistikten sonra göğüslerimi dokunamıyorum batma hissi oluşuyor 2 hafta morarmalar geçmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Baya bi hırpalıyor belli ki. Bundan hoşlanmadığını söylemene rağmen yapıyorsa sıkıntı. Arada soğukluk olur.
Uzak mesafe ilişkimiz 3 ayda 1 buluşuyoruz herhalde ozmana kadar doluyor herhalde
Çok doğru, adam haklı 😂
Hevesi geçmek üzere senden. Sevmiyor seni. Bencilce züküyor. yakında ayrılır senden
Sevmese devam etmez ilişkimize
Züktükçe sevgi , saygı biter. Şimdilik sorunsuz ihtiyaç karşılayıcı birisin onun için
Alakası yok uzak mesafe ilişkisi bizim zaten evlenmeyi düşünmese ayrildigimda ailesine araya katıpta barışmaya çalışmaz
İyi biraz daha sevişsin de bakarsın evleniyor mu
Ok.
Değiştir onu.. Daha soft ve tutkulu sevişen birini bul :)
Artık nasıl bişeysen adamın gözü dönüyor laf dinlemiyor
Şu döverek zkin diye maço müptelası kızlara gönder bunu sen
Bence sevgilin sert seviyor ama bu senin için sorun seni tatmin olmamaya kadar götürür
Çok aşırı acıtiyr tam sert seviyor da karşındaki insanda bir süre sonra zevk alamıyor.
Aynen öyle konuş bence bu konuyu
Lafı gelincede erkek sert olsun dersiniz. Vay anam vay
Of göğüs çok kötü acır canım yandı şu an
Ortak yolda buluşmayı söyleyebilirsin biraz onun dediği biraz da senin dediğin benim de partnerim böyle sert seviyor ama orta yolda buluşuyoruz çünkü sınırlarımın olduğunu çok net bir şekilde belli etmiştim hatta bazen direkt senin istediğin olsun diyor ahahajsk
Ama orta yolu da güzel ve çarpıcı bir dille yansıtmak çok önemli tabiiki burdan ne anliyorsan o😘🤙🏻
Önceden böyle yapmıyordu son buluşmamızda öyle sert davrandı ki kendinden geçiyor goguslerimi sıkıp okşuyor sonra eve geldiğimde iğne gibi batıyor
iyidir boş ver tadını çıkar:)
haaa memelerıne koruyucu taktır
O kadar çok mi azdiriyorsun
seks tek kişinin zevki için yapılmıyor
hard seviyor demek ki sdfdsfds
Ama biz zevk alamıyoruz
seni pek takmıyor sıkıntı orada :D
Sert olmamasını iste
Dinlemiyor kendinden geçiyor o sırada
Sende zevkine bak
Değiştir onu.
Don gibi mı jjjss