Arkadaşlar eşim bildiğiniz sapık. Arkadan ilişki istiyor. Uzak kalsam deliriyor. Geçen gün gittim annemlerle geldim gelmez olaydım bir gün bile boş bırakmadı telefonla arıyor sürekli görüntülü seks istiyor. Ben de yaptım ağzına şunu koy bunu koy şöyle yap böyle yap diyip duruyor yani sıktı beni de bu durum boşanmaya kadar geldim çünkü canım acıyor. Aşkım artık yapma diyorum dinlemiyor arkadan yapmak istiyor ve acıtıyor. Napacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen sen olsaydın ve o asla yapmam, günah, hiç öyle şey olur mu deyip kaçsaydı neler hissederdiniz? Seks kimseninözel malı değildir. Her şeyi birlikte yaparız, bazen sen özel bir şey istersin deneriz, bazen de ben özel bir şey isterim dener ve keşfederiz. İkimiz de haz almış isek te o denediğimiz şet artık aktif cinsel yaşantımız da vazgeçilmez olur. Hiç bilmeden, denemeden direk olmazlar ile bir yere varamazsınız. Neden erkeğinize güvenmiyorsunuz, nedenaraştırmıyor, yol yordamını öğrenip, denemiyorsunuz? Yahu acıyor diyorsunuz. Evet de daha önceleri vajinal ilişki için de korkmuyormuydunuz? Bir facia zannetmiyormuydunuz. Şimdi ne oldu? Korktuğunuz gibi çıkmadı ve çok doğal ve rahat bir şekilde zevkini doya doya yaşıyarak vajinal seks yapıyorsunuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılSeninkide biraz öküz galiba, ters ilişki riskli, saglık probleri oluştura bilir sana..
İstemiyorsan yapmayacaksın, eşininde anlayışlı olması lazım...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senın yerine olmak isteyen kadınlar var sen yapmazsan dısarda baskılarına yapsa hosuna gıder mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKim benim yerimde olmak ister bu yaptığı sapıklık başka bi şey değil yani.
+1 yılsekste önemli olan karşılıklı isteklerin tatmin edilmesi haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO istemeden önce sen iste, aklında yokken bile hemen soyle, hemen seks yapalım de ateşle onu kendi istediğin şekilde yönlendir çabuk boşaltmaya çalış, sürekli yaparsan bu durum son bulabilir.
00 Yorumla
+1 yılÇok p*rno izleyip izledigi p*rno üstünde deniyir aslında bu tarz insanlafda evlenmemeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Acıması garip, ilk zamanlar acır ama sonra alışman gerekirdi normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğini açık bir şekilde söylüyorsan ve buna rağmen zorluyorsa seni ayrılın boşanın, tabi çocuk falan yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikmasida skinti surekli istemiyosan zirlamasida zaten cinselliginiz vardir arkadsn olmasa nolir
04 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izliyor oradaki kadınlar gibi ol diyor
Cevap sahibi+1 yılHimm anladimm napmayi dusunuyosun
Soran+1 yılBoşanmak
Cevap sahibi+1 yılAnliyorumm sklmissin peki cinsellikte nasil bu sekile oldugundan yapasin gelmiyodur
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl kardeş. İstemeye istemeye yapılan ilişki tacize girer. özellikle anal zorlama daha sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBoşan seks hep olmaz iki günde bir arkadan haram asla yapılmaz insan yapınca eşini karşısındakini acitmadam zevk veriri kocan sadece kendini düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarıyla arka yapsın
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Açık açık istemediğin ieşine söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ben böyleyim istersen boşanalım diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVer bi kere güzeldir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Ahahah çokmu arionuz bunları haftada kaç gün istio
06 Yorumla
Soran+1 yılHer gün istiyor valla
Soran+1 yılİşte anlamıyorum bok yoluna gidiyor
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma zaten. Boşan gitsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. nerden buldun bu müptezeli mk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpeki yaptı mı hiç arkadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKelepçe tak gitsin ya da yemeğine sap at
00 YorumlaErkenmi boşlyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi de boşaldıktan sonra bi daha bi daha bi daha yapıyor
Soran+1 yılSeviyorum kocamı böyle yapması hoşuma gitmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayrıl
10 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılIstemiyosan yapma
00 Yorumla
+1 yılArkadan yaomadınmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalt sende
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
+1 yılAbazan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri