Cinsel Yaşam Eşim anal istiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bir kere deneyelim merak ediyorum. Acırsa bırakırız zaten diyor. Hayır anlamıyorım ön yetmiyor mu. Ben acır diyorum. Acıtmam diyor Eşim anal istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. medyada gördükleri ve çevrden duydukları onda merak oluşturmuşyapmak zorunda değilsin sana kalmış. 0 0 Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fantasie işte, dar olsun hepsi benim olsun mantığı, acır hem de çok acır 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Büyük bir günah sakın girme. Kabul etme eşin gitsin kafasını duvara çarpsın 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha denemeden bilemezsin ki 1-2 kere dene sonra de bence 0 0 Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ben de anal istiyorum önce sen ver de 3 7 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ben de aynı yorumu yapacaktım :) Yorumla Sinirli_ +1 yıl @EfeÇerkez oo Efe bey yaşıyonuz mu Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Çok şükür :) Arkamdan ağlamadınız umarım. Yorumla Sinirli_ +1 yıl @EfeÇerkez At gibi gidenim arkasından aglanır mı yigido😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl At gibi giden mi 🙄 Yorumla Sinirli_ +1 yıl @EfeÇerkez eskiden arkadaştık sonra triplere girip yazmamıştın ben de sizin meşhur deyiminizi diyorum😄😄 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Bu deyimi ben hiç kullanmıyorum. Bence bu sözü söyleyen kişiyi benimle karıştırıyorsun. Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Her erkeğin merakıdır bu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır neye merak ediyor ki Yorumla kayrali +1 yıl Denemek istiyoruz hani her deliğe girdik orayıda bi deneyelim diyoruz Yorumla Soran +1 yıl Zevk veriyor mu peki Yorumla kayrali +1 yıl Bende denemedim ki bi keresinde denemeye çalıştım işte ıslanma Kayganlaşma her şeyi yaptık sonrasında girmedi biraz kalın benim ki ama merak ediyorum partnerim olursa deneyeceğim Yorumla
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Alırsa o tadı bırakmayabilir hep isteyebilir 😂 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sadece amacı rahatca boşalmak 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Deneyin bence zevk alan çok kadın var bundan. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oda Bi fantezi istiyor demekki dene bence 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. acıtmam ne ya. daha önce kaç kere yapmış sanki 0 0 Yorumla
Hazırcevapizmir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Adam canını yakmak istiyor işte keyif alıyor 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dene ya 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. parçalarr senii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl haram bro... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umurunda değil beyefendinin Cevap sahibi +1 yıl Peki senin?
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yetmiyor musun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
medyada gördükleri ve çevrden duydukları onda merak oluşturmuş
yapmak zorunda değilsin sana kalmış.
Fantasie işte, dar olsun hepsi benim olsun mantığı, acır hem de çok acır 😂
Büyük bir günah sakın girme. Kabul etme eşin gitsin kafasını duvara çarpsın
daha denemeden bilemezsin ki 1-2 kere dene sonra de bence
Ben de anal istiyorum önce sen ver de
Ben de aynı yorumu yapacaktım :)
@EfeÇerkez oo Efe bey yaşıyonuz mu
Çok şükür :) Arkamdan ağlamadınız umarım.
@EfeÇerkez At gibi gidenim arkasından aglanır mı yigido😂
At gibi giden mi 🙄
@EfeÇerkez eskiden arkadaştık sonra triplere girip yazmamıştın ben de sizin meşhur deyiminizi diyorum😄😄
Bu deyimi ben hiç kullanmıyorum. Bence bu sözü söyleyen kişiyi benimle karıştırıyorsun.
Her erkeğin merakıdır bu
Hayır neye merak ediyor ki
Denemek istiyoruz hani her deliğe girdik orayıda bi deneyelim diyoruz
Zevk veriyor mu peki
Bende denemedim ki bi keresinde denemeye çalıştım işte ıslanma Kayganlaşma her şeyi yaptık sonrasında girmedi biraz kalın benim ki ama merak ediyorum partnerim olursa deneyeceğim
Alırsa o tadı bırakmayabilir hep isteyebilir 😂
sadece amacı rahatca boşalmak
Deneyin bence zevk alan çok kadın var bundan.
Oda Bi fantezi istiyor demekki dene bence
Benimki de istemiyordu ama alıstı artik 😃
acıtmam ne ya. daha önce kaç kere yapmış sanki
Adam canını yakmak istiyor işte keyif alıyor
Bişey kaybetmezsin
Hevesini alsın bir
Hiç girme o işlere
Dene ya
parçalarr senii
Merak ediyor demekki
Sakin deneme bile
haram bro...