Sürekli olarak libidosu düşük biriyle uğraşmak istemezdim.. Ara ara belki modunda olmayabilir.. Bunları istisnalar olarak adlandırabiliriz..
Hayatımda sevişmek önemli bir yere sahip olsa da tek tesellisi bazen sevişmek olmayabilir.. Bazen derdini de dinleyebilirim partnerimin, iyi birer arkadaşızdır da aynı zamanda çünkü..
Libidosu düşük olduğu ve herhangi bir problemi olmadığı anlarda ise güzel bir oralla onu bana ve sevişmeye hazır hale getirebilirim.. Ağızla yapılabilecek iyi bir iş her zaman işe yarar çünkü..
Onun dışında kucağında onu isteyen bir ben görmesi.. Her zaman faydası olur.. Islak ve onu arzulayan partnerini kucağında hissetmesi libidosunun yükselme ihtimalini en üst seviyeye taşır hatta ihtimal olmaktan çıkartıp kesinlestirir bunu..
Olmayacak yerlerde aklına seksi getirerek Evde misafir varken yardım için mutfağa çağırıp o arada taciz ederek Ya da eve geldiğinde giyinip mumları yakmış şekilde karşılayarak Yeni iç çamaşırlarıyla sürpriz yaparak Duştayken teklifsiz yanına giderek Dinlenme anlarında masaj yaparak …. gibi gibi gibi
En İyi Cevaplar