Cinsel Yaşam Hangi prezervatifi tercih etmeliyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 hangi prezervatifi alalım tırtıklı güzel oluyor mu sevgilim onu deneyelim diyo Hangi prezervatifi tercih etmeliyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Ne almak isterseniz alın senin a. mi. na girecek prezervatiften bana ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl papatya çayı öneririm Yorumla varrohincco +1 yıl Yok ben red label tercih ediyorum 😂 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Okey tırtıklı erkeğe pek zevk vermez durex tırtıklı daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tırtıklının öyşr böyle farkı yok. Ha bide sakın naneli tırtıklı almayın iki tarafta yanıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tırtıklı sakın almayın erkek zevk almıyor fazla diğerlerini de kafana göre seç bir farkı yok 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. rastgele alın hiç farketmiyo 2 1 Yorumla Soran +1 yıl bence eder Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında bayanlar almalı hangısı hosuna gıdıyorsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hiç denemeden nasıl bilcez ki Yorumla tetikci13 +1 yıl Alıp denedıkten sonra Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tırtıklıyı eşim seviyor. Deneyebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki erkek zevk alıyor mu yorumlarda erkek zevk almıyor yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz zevk almıyoruz. Tırtık sizin için zaten. İçinizi okşuyor Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hepsini deneyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl işte acaba tırtıklı bir süre sonra bayar mı diye Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. güzel oluyor 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Okey nirvana al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Et ete degsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bebek istemiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğne yaptr Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rengarenk var onu kullanın hepsi var içinde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl okey markasının mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama onu her yerde bulamazsın meyveliydi. Şekil olarak bir şeyler arıyorsan çifte haz var onu kullanın. Bas kısmı kalın diğer yerleri tırtıklı ve kabartmalı Yorumla Soran +1 yıl bende hiç bir yerde görmedim de o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı bir şeyler arıyorsanız o size ve hayal gücünüze kalmış ve tabiki de sevgilinin tecrübesine Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Imam nikahi var mı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl var Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Gùzel devam o zaman gùnahi yok Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Prezarvatif kullanmayin o safda akilli olsun Yorumla Soran +1 yıl zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali var akılla bir alakası yok aklı olan prezervatif kullanır zaten Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ìcine boşalmassa imkansiz ilk fişkìran sperm hamile bırakır Yorumla Soran +1 yıl tamam o zaman sen önce araştır sonra öyle yaparsın arkadaşım Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ben evliydim eşim vefat etti hamile kalmak kolay degil içine boşalmadan yapabilir geri çekilerek Yorumla Soran +1 yıl allah rahmet eylesin yine de biz tedbirimizi elimizden bırakmayalım teşekkürler Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ve hamile olan bir kadinin içine boşalmakta sakıncada yok Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Evlilik ve söz yokmu gizlimi yaptiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne almak isterseniz alın senin a. mi. na girecek prezervatiften bana ne
papatya çayı öneririm
Yok ben red label tercih ediyorum 😂
Okey tırtıklı erkeğe pek zevk vermez durex tırtıklı daha iyi
Tırtıklının öyşr böyle farkı yok. Ha bide sakın naneli tırtıklı almayın iki tarafta yanıyor.
Tırtıklı sakın almayın erkek zevk almıyor fazla diğerlerini de kafana göre seç bir farkı yok
rastgele alın hiç farketmiyo
bence eder
Aslında bayanlar almalı hangısı hosuna gıdıyorsa
hiç denemeden nasıl bilcez ki
Alıp denedıkten sonra
Tırtıklıyı eşim seviyor. Deneyebilirsin
peki erkek zevk alıyor mu yorumlarda erkek zevk almıyor yazıyor
Biz zevk almıyoruz. Tırtık sizin için zaten. İçinizi okşuyor
Tirtikli guzel olmuyor sade duz alinn
Hepsini deneyin
işte acaba tırtıklı bir süre sonra bayar mı diye
Çorap kullan
Oluyor
güzel oluyor
Okey nirvana al
Et ete degsin
bebek istemiyoruz
İğne yaptr
Rengarenk var onu kullanın hepsi var içinde
okey markasının mı
Evet ama onu her yerde bulamazsın meyveliydi. Şekil olarak bir şeyler arıyorsan çifte haz var onu kullanın. Bas kısmı kalın diğer yerleri tırtıklı ve kabartmalı
bende hiç bir yerde görmedim de o yüzden
Farklı bir şeyler arıyorsanız o size ve hayal gücünüze kalmış ve tabiki de sevgilinin tecrübesine
Imam nikahi var mı
var
Gùzel devam o zaman gùnahi yok
Prezarvatif kullanmayin o safda akilli olsun
zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali var akılla bir alakası yok aklı olan prezervatif kullanır zaten
Ìcine boşalmassa imkansiz ilk fişkìran sperm hamile bırakır
tamam o zaman sen önce araştır sonra öyle yaparsın arkadaşım
Ben evliydim eşim vefat etti hamile kalmak kolay degil içine boşalmadan yapabilir geri çekilerek
allah rahmet eylesin yine de biz tedbirimizi elimizden bırakmayalım teşekkürler
Ve hamile olan bir kadinin içine boşalmakta sakıncada yok
Evlilik ve söz yokmu gizlimi yaptiniz