Cinsel Yaşam Duygusal bağlanma vs. duygulu cinsellik. Hangisi daha sağlıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler+1 yıl Duygusal bağlanma mı önemli yoksa duygulu cinsellik mi bir sağlıklı ilişkide onu soruyorum arkadaşlar Duygusal bağlanma vs. duygulu cinsellik. Hangisi daha sağlıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Duyguyla isteyerek yapılan seks 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl duygusal anlamda bağlandığınız birisiyle yapılan cinsellik bence daha güzel ve hoşhissiyat olmalı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Duygulu cinsellikle duygusal baglanma ayni sey bence 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Duygulu bence, tutkulu bi sevişme isterim her zaman 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygu his olmadan yaşanan cinsellik tatsız tuzsuz yemek gibidir bana göre 0 1 Yorumla Veysel454588 +1 yıl İyi de ikisi de aynı şey sonuçta duygu var yani Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Herşeyin başı cinsellik orada duyguların iyi olursa duygusal bağlanmada iyi olur bence 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Birinci olunca akabinde iki de olur 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 lü mü yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duyguyla isteyerek yapılan seks
duygusal anlamda bağlandığınız birisiyle yapılan cinsellik bence daha güzel ve hoş
hissiyat olmalı diye düşünüyorum
Duygulu cinsellikle duygusal baglanma ayni sey bence
Duygulu bence, tutkulu bi sevişme isterim her zaman
Duygu his olmadan yaşanan cinsellik tatsız tuzsuz yemek gibidir bana göre
İyi de ikisi de aynı şey sonuçta duygu var yani
Herşeyin başı cinsellik orada duyguların iyi olursa duygusal bağlanmada iyi olur bence
Duygulu cinsellik
Sence
Birinci olunca akabinde iki de olur
İkiside bence sağlıklı
3 lü mü yani
Duygusal cinsellik
Her türlüsü kötü be