Bu sorunun ana fikrini anlamak zor. Benim için de öyle ve elbette herkes duygu dolu bir seksin daha doyurucu olduğu konusunda yazmıştır. Ama benim aklıma şöyle bir kaç örnek geldi. Daha ilkokula bile gitmemiştim ve sinemada bir şantaj sahnesi vardı. Kadın adamla mecburen sevişmek zorunda kalıyordu. Adam kadının boynunu öperken kalbim yerinden çıkacakmış gibi atmaya başlamıştı. Daha cinselliğin ne olduğunu bilmeden böyle bir duygu yaşamıştım. Şantaj hikayelerini ve şantaj sahnelerini hala çok severim.
Ayrıca internette az sayıda rastladığım kadının hiç bir zevk göstergesi yapmadan adama teslim olduğu ne bileyim elinde dergi falan okuduğu ya da öf pöf yaptığı bazı sahnelerin hoşuma gittiğini biliyorum. Elbette partnerimin benimle zevk almadan öylece durması hoşuma gitmez.
Duygulu olursa etkisi kalıcı olur. Unutmaz, aldığın hazzın tekrarını istersin. Duygulu sekste her anın tadı damağında kalır. O lezzeti hep tekrar tekrar istersin. Duygulu olsun lütfen… 😇🔥❤️😎
kadınlar erkeklere göre duygulu sekse daha çok önem verir. erkekler duygusuz sekse de razıdır ancak duygulu seks her zaman daha tutkulu daha şehvetlidir.
Duygusunu daha çok zevk verir ancak duygusundan iki tarafta istekli ise onunda ilişkisi zevkli olur cunki farklı vücutlar ilk birbiriyle sarmaş dolaş ve istekliligi keyfi artirir