Cinsel anlamda beraber olmaya devam ederiz sen bunsuz duramazsın diyor. Arada bir buluşup seks yaparız diyor. Hayır dedigimde de kızıp , kimle yapcan ya diyor. Boşandıgım adamla neden seks yapayım ama ne zamana kadar yapmadan dururum bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandığın adamla seks yapmaya devam etmek nedir ya? Başkasıyla yap, neden eski kocanla yapacaksın ki? Adam mı yok? O da boşta kalmamak için seni elinin altında istiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTensel uyum var demekki boşanmayin ya
010 Yorumla
Soran+1 yılTensel uyum var ama kafa yapısı uymuyor ne yapalım söylermisin
Cevap sahibi+1 yılKac yıldır evlisiniz
Soran+1 yıl7 yıl. Adam işe gitmedigi zamanlar hep kavede ya da şehir dışında gezmeye gidiyor. Varsa yoksa arkadaşları. Arada bir bizi gezdiriyor o kadar sevgisini sadece yatakta hissettieiyor. Onun dışında yok
Cevap sahibi+1 yılHakkediyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılYas kac
Soran+1 yılBen 25 o 35
Cevap sahibi+1 yılKac çocuk var
Soran+1 yıl2 tane
Cevap sahibi+1 yılGençsin daha çıkar biri muhakkak. Canın çok isticektir ama dikkat etmen lazım
Cevap sahibi+1 yılSağol
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma. Eşe herhangi bir sebepten dolayı tahammül edememek ve/veya beraber yaşamayı sonlandırmak adına zaten boşanılıyor. Seks bu durumda niye devam etsin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman neden bosanicaksiniz ki! Bosaninca hersey bitiyor gayrimeşru hayatmi yasicaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşuyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öyle şererrrrfsizce bir talep olur mu yahu. boşanınca her şey biter.
senin ne yapacağın onu ilgilendirmez. şerrrrrrreffffffsiz seni öne atarak esas kendi kuduracak kadınsız duramayacak bahane arıyor
sabredersin arkadaşım merak etme.00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan bir istek bu
bunu konu bile etmemek lazım bence..
dolayısıyla hayatınıza başka birisi de girebilir00 Yorumla
+1 yılAranızda anlaşın ben karışmam
Bana çay demle canım çekti00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kabul etme oyle ismi olur niye bosaniyor ozaan seni seka objesi olarak gormus gepbosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama niye kullandiryorsun kendini o haydi haydiye ister sen kendine bak, başkasını bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam öyle kocanın pipisini keserim adama bak boşanınca seni hala kendi malı olarak görüyor s*ktir çek gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz ama sen ne dusunuyosun devm edermisin ya da bask ilgi ceken biriylemi devam edersin
00 Yorumla
+1 yılKendine taze ve acemi birini bul yaşın kaç bilmiyorum ama senin kıymetini bilen biri olmalı. Ve seks e aç olan biri olalı doyurmali seni
00 YorumlaDeli misin. O işi yapacaksan boşanma. Bosanacaksan onunla yapma
00 Yorumla
+1 yılTabiki de yapmam boşanmışım sonuçta
21 Yorumla
Soran+1 yılSen kuduruk birşeye benziyorsun pb ne bakılırsa. Sen yaparsın
madem anlaşabiliyorsunuz neden boşanıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşma yok sadece yatakda anlaşma var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZina bu
10 Yorumla
+1 yılSen istiyob mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimden boşanacağım ama beraber olmaya devam edelim diyor. Siz olsanız ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat