Sevgilimle 1 yıldır birlikte olmadık, ilk kez birlikte olacağız. Fiziğim güzel ama çatlaklarım ve selülitlerim var. Beni beğenmez mi?

Bir yıldır birlikte olmadım erteledim tamamen güvenmek istedim bende çok istiyordum onu ama çocuğum olduğu için adımlarımı daha sağlam atmakıyım evlenmek istemiyorum tekrar ama benimde ihtiyaçlarım var hep şehvet duygumu bastırdım sevgilimle öpüşmekten öteye gitmedik oda kendini durdurdu ama bende çok istiyorum onu Doğumdan sonra çatlaklarım selülitlerim oldu fiziğim güzel ama göğüslerim 80 b küçük olmasına rağmen sarkık kötü görünmüyor zayıfım ama çatlaklarım var onunla olmak istiyorum ama beğenmez diye çekiniyorum kendisi çok yakışıklı vücudu harika göğüslerimin sarkık oluşu çatlaklarımdan dolayı benden soğur mu beni istemez mi temiz bakımlı bir kadınım vücudum herşeyiyle beyaz olsada vajinam sarkmış olabilir dışardan beni gören fiziği harika der ama birde görünmeyen kısmı var erkek olmak güzel şey erkekler doğum yapmıyor değişime uğramıyor vücutları benden soğur diye korkuyorum. Zayıf olsa da bir kadın çatlak selülit sarkma problemi varsa soğurmusunuz

Sevgilimle 1 yıldır birlikte olmadık, ilk kez birlikte olacağız. Fiziğim güzel ama çatlaklarım ve selülitlerim var. Beni beğenmez mi?