Birini seviyorsan aşıksan dokunasın gelir. Seviyorum ama tenim uymadı diye bi saçmalık var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence değil, ten uyumu olduğuna inanıyorum ben... yani açıklaması zor bunu ama bazen karşı cinsten birisiniln tenine temas ettiğimde plastik bir bebeğe dokunma hissi alıyorum, bazı kadınlarda ise tarifsiz bir sıcaklık yakınlık hissediyorum.. bilemedim yani.. bende durum bu 🙈🙈🙈
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTen uymaması gayet olur, saçmalık değildir. Şahsen ben de baya öenm veririm bu mevzuya. Çünkü ten uyumu olan insana dookundukça dokunasın gelir, bırakmak istemezsin. Olmayan insanla ise sanki akrabana dokunuyormuş gibi, erkeğe dokunumuyormuş gibi bir his uyandırır. Eğlenceyi geçtim, miğde bulandırmaya kadar bile gider bende. Bundan mütevellit sramızda ten uyumu olmayan biri ile izdivaça başlamam ben 🤠 saygılarr...
00 Yorumla
Değil. Elbette duygusal çekim, cinsel çekimi de doğurur ama karşındaki insanla cinsel yaşamdan beklentilerin tutmuyorsa, karşılıklı uyum noktasında buluşmak için çaba göstermiyorsa ne kadar iyi niyetli olursan ol yürümez o iş. Hatta eğer partnerinin cinselliğe bakış açısı seni irrite edecek öğeler barındırıyorsa, sevgini bile bitirir o uyumsuzluk.
00 Yorumla
Ben inanmıyorum yani ten renginin uyması ya da uymaması birini sevip sevmeyeceğim anlamına gelmez o kişinin gözlerine, gülüşüne, kalbine, zekasına bakıyorum ben.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence bu gerçekten olan bir şey şöyle bir bakıp beğenmek daha sonra seks yapmak var ama böyle düşününce bile kendinden geçtiği dokununca böyle o titreşimi hissettiğin bir erkek ile birlikte olmak var ten uyumu diye bir şey gerçekten var ama işte iş ki Sen o ten uyumu hissettiğin kişiyle birlikte olasın.
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir. Hatta sanıldığından çok daha büyük bir büyüdür
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTutku aynı düzeyde hissediliyorsa uyum da olur. Fakat tek taraflı ise mutlaka pürüz çıkar. Keyifli akşamlar..
00 Yorumla
+1 yılOkurken kahkaha attım😂
Erkeklerin her teni deneyebilmek için uydurduğu zava zingo😂 Mağazada kıyafet deniyor sanki "ııı yok ayşe olmadı birde merveyi deniyeyim" Ahahdhjsjskdjd 😂🤣 Kızlarda yutuyor işte bunları tc kızı saflığı diye bir şey var🤣🤣23 Yorumla- +1 yıl
Bayıldım bugün kelimeleri bayıldım
Cinsellikte beklentiler karşılanamayınca, üstü kapalı bi şekilde ifade biçiminden başka bişey değil.
Kadın sert seviyo, erkek hiç oralı değil, piston silindir takılıyo. Ya da erkek savaşa girer gibi girişiyo, kadın perişan hırpalanmaktan ne olduğunu bile anlamıyo :D gibi gibi durumlar... :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun yazardım da gerek yok.
Ten uyumu vardır. Ve aşırı şekilde etkisi de var.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl* erkekleri melekleştirme çabası 😁⚠😂 * olun sikin atın sişkin atın ekonomiye can verin... Kızlar bunu arzuluyor iç seslerinde... dış sesleri zaten yalancılıkta bir master +++ yetenekteler. Efendi olucak beni anlıcak gemi de titanik yaparken güverte kısmıma 10 cm uzakta olucak vs... Hikkayyee 🥴👌
00 YorumlaSafsatanın daniskası. Insan birini güzel ahlakı için sever. Dokunmaya kıyamaz. Ten uyumumuz yok bizden olmaz ayrılalım diyorlar. Ya da boşanalım. Sen bu kişiyi neyi için seviyorsun cinsel bir obje mi bu...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaların %80 cinsel sorunlar ya da tatminsizlikten dolayı böyle bakarsak demek ki cinsellik önemli tatmin olamıyorlarsa cinsel anlamda aynı şeyleri sevmiyor olabilirler, cinsel anlamda uyumlu olmayabilirler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ki kafa yapının uyuşması diye bir şey varsa bence ten uyumu da önemli ama bu demek değildir ki sevişelim aa tenlerimiz uyuşmadı hadi ayrılalım bu değil bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Duygu yoksa ten uyumu olmaz duygu olupda ten uyumu yoksa ya sende ya onda vardir bisey. Cunku insan askla baktigi insandan duygulari kadar yataktada etkilenir
10 Yorumla
+1 yılmaalesef var. Ama ten uyumunu anlamak için yatmaya gerek yoktur. Asıl safsata bu. Yatmadan anlaşılmaz diyor çoğu
20 Yorumla
+1 yılYa zaten sevmediğin kişiyle ten uyumun olmazki öyle olsa kadın erkek önüne geleni sever uyum bi çekim olduğu için seviyorsun aşık oluyorsun o kişiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılasla safsata değildir, beyin ruh yürek uyumu kadar önemsenmesi gerekir! Zişra insanları birbirine yaklaşmasına direkt etki eder ve huzur mutluluk verir
00 Yorumla
+1 yılGönül uyumu aramayanlar, gelenle geçenle yatanlar, ten uyumu diye bir şey uydurdu..
Başka bir uyum aramadıkları için..
Gönlünü uyduranın her şeyi uygundur..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ten uyumumuz var hadi seni seveyim diyemeyiz kimseye tabiki sevdiğin insanın teninin hazzını hiç bişey de veremez bence
10 YorumlaTen uyumu duygular ile hissedilen bisey zaten sadece seks için olan birliktelikte ten uyumu beklemek mantiksiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Karşılıklı çekim , tutku varsa ten uyumu vardır. Ama seni sevmeyen erkek bile seviyomuş
gibi yapıyor. Ten uyumu olsa başka yönden yine eksiksin...00 Yorumla
+1 yılYa dokunmasın gelirde bir süre sonra istemiyorsun monotonlasiyor ben aşık oldum ama fizik hiç hayalimdeki gibi değil. bazen dokunmasın gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu karşındaki kişinin ağız, ter vb kokuların rahatsız etmesidir sevdiğin insanın genelde rahatsız etmez istisnai durumlar hariç
00 Yorumla
+1 yılBu konuda uzmanların görüşleri var bende safsata zannediyorum ama uzmanların görüşleri var google'da.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ten uyumu bana görede saçmalık seviyorsan gerisi hikaye
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSafsata değil. Ten uyumu diye bir şey gerçekten de var. Bunu da biriyle seks yapmadan anlayamazsın.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık ve uydurma şeyler maalesef, cinsellikte tecrübe de saçmalık böyle şeyler ortaya atanlara gülüyorum
00 YorumlaTen uyumu bir uydurma değil, gerçekte var olan bir şeydir. Neymar - Messi uyumu gibi düşün. 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Eğer aşıksan zaten öyle uyum muyum işleri boş. Ancak FB ilişkisi veya kısa süreli ilişkilerde ten uyumu önemli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sevsen bile zevk alamıyor insan bazende sevmediğin halde inanilmaz zevk alınıyor bu yüzden ten uyumu önemli aldığın hazla alakali
00 Yorumla Cinsel olarak tatmin olunmasıdır, herkes birbirine bu konuda iyi gelmez
10 YorumlaTen uyumu cinsel uyum işte iki tarafta birbirini tatmin edebiliyosa ruhundan anlıyosa budur
10 YorumlaBirbirinin hoşlandığı şeyleri yapmayı öğrendikten sonra uyum sağlanır. Ten tadı, koku olayını kozmetik hallediyor.
00 YorumlaYalan gerçekten seven nedensiz sever dokunmak için bahane aramaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu safsata falan değil çok doğru bişey gerçekten yaşayan bilir onu
10 Yorumla Safsata değil böyle bir durum var biliyorum ama ispat edemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar tabiki. Zaten sevmek dedigin sey sacmaliktir. Ten uyumu varsa hep vardir yoksa yoktur. Ama sevmek dedigin sey ise çıkarlarina dokunuldu anda tam tersine dönebilir. Ama ten uyumu asla degismez
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma uydurma bişey hem günaha girelim sonra olmadı ten uyumu yok diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence var ten uyumu. Tabi ilişkiler de tek kriter değil bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSafsata değil. Sevişirken de çiftin arasında uyum olmalı. Erkek sevişmeyi bilmeli bir kere, bilmiyorsa da kibar davranmalı. Eski sevgilim gözümü çıkarıyordu az kalsın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılBeğendiğin ve severek birlikte olduğun kişiyle her şey uyumlu olur
00 Yorumla
+1 yılNe yani işini görecen baktın ten uymuyor bu olmadı sırada ki mi diyecen saçma bence🤣
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu diye birsey yoktur. Karşılıklı seven insanlarin otomatik olarak ten uyumları uygun oluyor
00 Yorumla
+1 yılSeni geçici bir heves uğruna sevdim diyemeyenlerin uydurduğu bir kılıf
00 Yorumla
+1 yılBence yok tamamen savsata insan bir bütündür ve sevgi de değişiklik aramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar. Birine aşık olabilirsin onu kalbinle hissedersin soyut olarak fakat ten olarak vücut olarak uyuşmazsan aşkta sönüp gider. Fakat zaten aşık olduğun birine illaki ten uyumu oluşuyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ve ten uyumu kesinlikle elele yürüyen bi ikili bence. Birinden biri tökezlese olmaz.
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu vardır ama yanlış anlaşılıyor veya eksik anlatılıyor
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu bana göre kalp ve beyine dokunması diye yorumluyorum
00 Yorumla“ Ten uyumu “ diye bilinir ama herkes, Asıl adının “ seks uyumu ‘ olduğunu bilir … ( sen hariç ) 🫣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. beceriksizliğin bencilliğin bahanesi olarak uydurulmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten var böyle bişi ve ten uyumu bir lanettir adamdan ayrılırsan çok zor unutuyorsun
00 Yorumla Ten uyumu safsata muhtemelen, çekimdir o bence. Zevklerin uyum sağlaması
00 Yorumla
+1 yılSafsata değildir, doğrudur. Tenler birbirini çekmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet abartılan bir şey ve safsata. Neden o zaman onlarca kişiyle beraber olanlar var?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiydiģi corap renginede bak senin kafama uymuyorsa boşa gitsin sonra burada gelip ağlarsiñ töbe töbee😡😡
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBahane bir döttür herkeste. bulunur ama. kücük. ama. büyükk. bemde yoktur diyen ayanaya bir baksin kesin dötü olmayan dir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalık tabi. Boşanmanın kapısını açan şeyler bunlar, uydurmaca yani. Bir insanı sevdiysen bir olursun o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu diye bir şey var ama seviyorum tenim uymadı diye bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil. Ten uyumunu da uyumsuzluğunu da çok yaşadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır değildir çok gerçek bir şey ve ten uyumu için de duygusal bağa gerek yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu dedikleri şey iki tarafında tatmin olması birbirini doyura bilmesi gerisi hikaye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence de safsata, sevmiyorsan kırılmaması için söylenen bir klişe
00 Yorumla
+1 yılyatağa geçip çat çat çat yapacksın pomlamasyon gerek
00 YorumlaBence yok ruhsal olarak bir şeyler hissediyorsan sevgi aşk gibi tenin zaten uyar ona :)
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler