Evlenmek istemediğine göre, bakire olarak yaşlanmak yerine yap gitsin. Nedir yani? Kime hesap vereceksin ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendine saygın kalmaz sürekli yapmak istersin ve sevgililik adı altında seni çok sevdiğini bunların normal olduğunu söylerse inanma
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ilişki için sevgili biraz garip bakire isen önem veriyorsan o günü evliliği bekle sana değer verende olması gerektiği kadarıyla vereceğin kadarıyla yetinir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zina dışında ilişkiden hamile kalabilrsin önlem alirm deme alsa bile kalan var
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sıkıntı yapma ya bozdurursan diktirirsin olur biter.
Yaparsan uzun süreler babalar kalırsın önüne gelende seni oyalar durmadan mikerler sonra kaybolurlar 40 yaşına yaklaştığım sıralarda bir tane evde kalmış mal bulursun evlenirsin sonuç bu yanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşkım bizim açımızdan bir sorun yok istiyorsan girebilirsin tabi jdjdjdjdj ama dikkat et de hamile falan kalma
Evlenmek istemediğine göre, bakire olarak yaşlanmak yerine yap gitsin. Nedir yani? Kime hesap vereceksin ki?
Kendine saygın kalmaz sürekli yapmak istersin ve sevgililik adı altında seni çok sevdiğini bunların normal olduğunu söylerse inanma
ilişki için sevgili biraz garip bakire isen önem veriyorsan o günü evliliği bekle sana değer verende olması gerektiği kadarıyla vereceğin kadarıyla yetinir
Zina dışında ilişkiden hamile kalabilrsin önlem alirm deme alsa bile kalan var
Sıkıntı yapma ya bozdurursan diktirirsin olur biter.
Daha önce sevişip öpüşme vs yaşadın mı
Yaşadım
Kesmedi mi yoksa artık içine almak mi istiyorsun
ya da özgürce istediğin kişilerle beraber mı olmak istiyorsun
Evet içime almak istiyorum
Sevdiğin biri mı
Yoksa öyle birini mı bulacaksın
Yani bunlar önemli
Sevgilimle
Sevgilin seni kullanıp bırakacak bence yapma
Sen onu isteyipsonucuna katlanacaksan bir şey diyemem
Ama evlenmek istemiyorum napıcam ben
Evlenmeden yapma
Tamam
Yaparsan uzun süreler babalar kalırsın önüne gelende seni oyalar durmadan mikerler sonra kaybolurlar 40 yaşına yaklaştığım sıralarda bir tane evde kalmış mal bulursun evlenirsin sonuç bu yanı
Ben ciddiyim ama ben kızlığını bozup takılacağım kime ne diyorsan o farklı
Benim açımdan sorun değil
Benden yana sıkıntı yok 😀
Sen bilirsin kendi hayatin kendi kararların
Yoo niye olsun ki sakınca
gir tabiki tatlım bi sorun yok
buna sen karar vereceksin
Yoo niye olsun
Yani yok tabikide
Var nikahsız oluyo
Offf yalarımm yerim
o sana baglı