Ben 24 eşim 25 yaşında 9 ay önce evlendik 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi evlenirken ikimizde bakirdik ama dini olarak değil yani ikimizde kendimizi herzaman evlilik sonrasına sakladık ama ne bileyim hiç haz zevk alamıyorum ama eşim çok alıyor tatmin edebiliyorum onu nedenini sorarsak çok yoğun calısıyorum ben cidden inanılmaz bir yorgunluk oluyor üstümde eşim şu an işsiz öğretmen ama kendisi normalde anaokulu öğretmeni iş bulamıyor ve boş zamanı çok ben sadece ön sevişmeyi seven bir insanım ne bileyim ona dokunmak öpmek koklamak cinsel ilişkiye girmekten daha çok zevk veriyor bana sırf onun hatrına giriyorum ilişkiye gerçi kendiside bakireye bende bakireydim kendimi izi evlilik sonrasına sakladık herzaman o istediğini alıyor ama ben alamıyorum her yolu denedim ama yok olmuyor ne yapabilirim ya doktora gitmeye cekiniyorum biraz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu eşinle konuşmalısın biraz sohbet et bu konuda ve birlikte bunu kesinlikle yenersiniz ayrıca sağlık sorunu olarak düşünürseniz profesyonel bir yardım almak en doğrusu toplumda doğru bilinen çok fazla yanlış var fikir ancak bilim insanlarından alınmalı.
Sağlıklı bir ömür dilerim eşinizle belki bir çocuk olduğunda her şey çok farklı olacaktır.🃏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))
yani icine giriyorsun ve bosalamiyorsun oylemi04 Yorumla
Soran+1 yılZor boşalıyorum buda seksi uzatıyor zaten tamda kadınların istediği gibi oluyor :)
- +1 yıl
:)))))))))) hay allah sen ne muthis bir adamsin bence 3 hatun daha al:)
Soran+1 yılBi haftaya cesedim cıkar yataktan
- +1 yıl
hay allah ya maden iscisi gibisin tuh :)
bsk simdi tum site yazik cocuga dedi :)))
bakirlikden profluga :)))
aya ilk ayak basan insan masallllahhhhh :)))
+1 yılSekste kontrolü ona bırak yorulduğun için böyle oluyor olabilir ve tabi psikolojik eşin ile konusabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOna bıraksam o yapamazki ona belli etmekten çok korkuyorum ben bunu evlendiğimizden beri yaşıyorum bunu hiçte fark ettirmiyorum
- +1 yıl
Üstte o olur niye yapamasin pozisyonları araştır
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu bi zamn sonra sıkıntı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun için sıkıntı yok onun keyfi gayet yerinde ama bende büyük sıkıntı var
+1 yılAranıza başka birini alabilirsiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç kilosun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgünde 70 kiloysan 3 gram 90 kiloysan 4 gram kreatin al. kardio yap kondisyonun gelişsin. ilişki sırasında nefesini iyi yönet genelde bundan patlıyor erkekler. eşin zaten istekli bazen üste çıksın ve dominant olsun. ayrıca eşine oral yap başta en az 5 dk.
Cevap sahibi+1 yılsu içmeyi de unutma
Soran+1 yıl1.94 boy kilo 87
Cevap sahibi+1 yılkas oranını arttırmak zorundasın. odanın havasını ve ısısını da ayarla biraz soğuk olsun. eşin üşürse diz çorap falan giysin
Cevap sahibi+1 yılsabahları yoğurda 1 yemek kaşığı zeytinyağı dök ye
Cevap sahibi+1 yılnefes kontrolü olmadan hepsi boş ama
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 9 aydır evliyim, cinsel ilişkide çok yoruluyorum ver her zaman isteksizim nasıl düzelebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat