9 aydır evliyim, cinsel ilişkide çok yoruluyorum ver her zaman isteksizim nasıl düzelebilirim?

Ben 24 eşim 25 yaşında 9 ay önce evlendik 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi evlenirken ikimizde bakirdik ama dini olarak değil yani ikimizde kendimizi herzaman evlilik sonrasına sakladık ama ne bileyim hiç haz zevk alamıyorum ama eşim çok alıyor tatmin edebiliyorum onu nedenini sorarsak çok yoğun calısıyorum ben cidden inanılmaz bir yorgunluk oluyor üstümde eşim şu an işsiz öğretmen ama kendisi normalde anaokulu öğretmeni iş bulamıyor ve boş zamanı çok ben sadece ön sevişmeyi seven bir insanım ne bileyim ona dokunmak öpmek koklamak cinsel ilişkiye girmekten daha çok zevk veriyor bana sırf onun hatrına giriyorum ilişkiye gerçi kendiside bakireye bende bakireydim kendimi izi evlilik sonrasına sakladık herzaman o istediğini alıyor ama ben alamıyorum her yolu denedim ama yok olmuyor ne yapabilirim ya doktora gitmeye cekiniyorum biraz bu konuda
9 aydır evliyim, cinsel ilişkide çok yoruluyorum ver her zaman isteksizim nasıl düzelebilirim?