Monoton Cinsel Hayatımıza Dün Gece Darbesi? Onu düşünerek benimle sevişme ve ihtimali?

Arkadaşlar çok samimi olarak yazıyorum özellikle erkek arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Biz eşimle 5 senedir evliyiz. Evlilikteki diğer her şey gibi cinsel hayatımızda geçen yıllar içinde monotonlaştı. Haftada neredeyse aynı günler ve saatlerde rutin gibi oldu. Ama dün gece eşim çok farklı çok arzulu tuhaf bir şekilde coşkuluydu. Sanki ben onun hayatına yeni girmişim her şey yepyeni ve sıradanlıktan uzaktıki onun ateşi beni de alev alev yaktı.

Buraya kadar sorun yok. Ama arkadaşlar şöyle bir şey olduki eşimin çalıştığı devlet kurumunda yeni bir kadın çalışmaya başladı. Eşim onun şefi ya da müdürü ne derseniz. Ben kadını iftar yemeğinde gördüm. Görmez olaydım. Bir afeti devran, çok çok güzel ve bekar. Ayrıca konuşurken oturup kalkarken tam bir zerafet. Onunla aynı ortamda çalışıyorlar her gün bir şekilde. Ki biliyorum eşim sadıktır , bir aile babasıdr ama güzel kadınları beğenir.

Soru açık arkadaşlar. Onu düşünüp benimle sevişme ihtimali nedir? Rica ederim dürüst olun.
Monoton Cinsel Hayatımıza Dün Gece Darbesi? Onu düşünerek benimle sevişme ve ihtimali?