Gizli Üye(36-45)+1 yılÜç yıldır çekiyorum gitmediğim dr kalmadı. At nalı şeklinde olduğu için ameliyat riskli dediler. Apse yapınca sıcak küvette epey bekledikten sonra sıkıp patlatıyorum ertesi gün rahatlıyorum ama yaklaşık 2 ayda bir tekrarlıyor. Benimki ilerlediği için çözümü yokmuş İSTANBUL Ankara gitmediğim Prof kalmadı. İlerlemeden iyi bir dr a görün. Çözümünü bulana yeminle arabamı satıp vereceğim
12 Yorumla- +1 yıl
Bendede oluyor ya apse galiba o ağrı yapıyor
- +1 yıl
Geçen iyi oldu geçti ama şimdi kabız oldum tekrar başladı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle geçmez ama ben de geçti, dr lar iyileşmez diyor bilgine. Proctolog krem al, ucu töte girenlerden, her gün 3 kere süreceksin, her mıçıştan sonra potayumlu ıkuk su banyosuna oturacaksın bi keğen al, bşr de benim tedavi olmamı sağlayan adını hatırlamadığım L ile başlayan ve kılcal damarlarda kan akışını arttıran bir hap idi, onu bul
022 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim deneyeyim
Cevap sahibi+1 yılTedavi bu
Cevap sahibi+1 yılBirde kabız olma, lifli yiyecekler tüket, bol su iç hergün ve 5000 adım en az yürü, kabız olursan yine bozarsın motörü, hadi geçmiş ola
- +1 yıl
Zaten askerde başladı stresten kabız oldum zorladım zorladım böyle oldu
Geçen iyiydim bir kabız ıldum tekrar kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim de sever başladı, denek ki askerlik görtü bızuyor😄😄😄gerekirse içinde sinemaki olan çaylardan iç ishal yapar, bir de tatnadan jakanı yap, yoksa kaka sabaha jadr bağırsakta durursa bağırsak tüm sutu emiyor, c30 kalite beton oluyor
Cevap sahibi+1 yılYatmadan*
- +1 yıl
İşte bir hatamda acı oluyor diye tutmak djjf
- +1 yıl
Askerlik bitirdi beni kdjf
Cevap sahibi+1 yılSıç kardeşim sakın tutma
- +1 yıl
Dkfııff tamam abi ama çekiniyorum doktora gitmeye umarım kötü olmaz
Cevap sahibi+1 yılDr a da gitsen en iyisi bunkarı söyler bi de görtü göstericen, sen bilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yılAmeliyat çözüm değil, anüs ağzına jesik atıp açıyorlar rahat tuvalet yap diye, tedavi için değil, git krem ve oturma banyosunu al eczaneden acın diner
- +1 yıl
Acı çok yok abi işte yapınca sancı oluyor sonrasında olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBanyoyu yap söylediğim
- +1 yıl
Suyun içine ne atacağım
Cevap sahibi+1 yılPotasyumlu banyo de eczacı verir, oturma banyosu, su ılık socak arası olsun
- +1 yıl
Tamam abi kaç dk durmam gerek
Cevap sahibi+1 yıl15 dakika gibi, ıkın ki su içeri girsin, potsyum permanganant banyosu
Cevap sahibi+1 yılSiyah kahve arası renk verir
Cevap sahibi+1 yılBanyodan sonra da kurulan proctolog krem sürücwn ama mabada gireni var uç olarak onu iste elinke sürmek zor olur
- +1 yıl
Tamam abi çok sağol
Cevap sahibi+1 yılHadi geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılAntin kuntin hastalıklarda hep seni buluyor be Furkan
08 Yorumla- +1 yıl
Dkkfd ya ne bileyim ki
- +1 yıl
Buluyor be anacım sen ismimi nerden biliyordun
- +1 yıl
Eski hesabından
- +1 yıl
He anladım kül kedisi misin
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
Tacın nerde
- +1 yıl
Niyee
- +1 yıl
Külkedisinin tacı yok muydu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu anal fissur basur mu oluyor yani? Onun içinse çok çok iyi bir doktor biliyorum Ankara'da. Sülalece gittik biz…
14 Yorumla- +1 yıl
Ya makatta çatlak işte sancı yapıyor lavaboya çıkarken
Cevap sahibi+1 yılYani istersen dediğim doktorla görüşebilirsin uzmanlık alanı basur falan. İsmi Mevlüt Topbaş genel cerrah. Çok geçmiş olsun umarım faydalı olur
- +1 yıl
İyi mi bari
Cevap sahibi+1 yılEvet biz cidden topluca gittik. İlk babam gitti o hallettiedi sonda ben kuzenlerim, annem, teyzem ama bizim sorun basurdu. Seninkine çözümü var mı bilmiyorum. Yaklaşık 4 sene oldu bizim hiç birimizin tekrarlamadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de var gecen buyuk tuvaletimi yaptıgımda kanadı bayağı şaşırdım sende de kan oldu mu abi
11 Yorumla- +1 yıl
Kan yok bende
Ameliyat tek çözüm genelde
10 Yorumla
+1 yılYerine utandım
11 Yorumla- +1 yıl
Utanılacak ne oldu
Geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol abi
+1 yılSıkıntı..
05 Yorumla- +1 yıl
Allah düşmanıma vermesin acisp yav
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ama bende de Huzursuz Bağırsak Sendromu var uyuyamıyorum :/
- +1 yıl
Antin kuntin hastalıklar bizi buluyor hep
- +1 yıl
He yav Mk djjfjf sıçmak bile nimetmiş onu anladım
- +1 yıl
Jsjdjsksj harbi
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne oluyor
34 Yorumla- +1 yıl
Makat çatlağı
Cevap sahibi+1 yılHmm.. sen anal mi denedin yani…
- +1 yıl
Olm mal mısınız kabızlıktan oldu askerim stres sıkıntıdan bağırsaklarım hastalandı lavaboya çakamadım
- +1 yıl
Sonunda böyle oldu sancı yapıyor
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar