Cinsel Yaşam Daha çok hard mı seviyosunuz, soft mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yorumlar gelsin Daha çok hard mı seviyosunuz, soft mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerime bağlı. Hard severim ama soft isterse softta problem olmaz. Amac birlikte zevk alıp mutlu olmak o yuzden fikirlere saygı duyarım 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu minvalde soruları her gördüğümde aklıma bu sahne geliyo, allah affetsin.https://www.youtube.com/embed/JbfT-QoMSDo 0 1 Yorumla lizaben +1 yıl Saniyeyi alamadı link sanırım. 1.27'den itibaren izleyiniz efenim. Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Soft başlayıp hard seviyorum. Önce bedenler alışacak tenler ısınacak ve en son o sesler duvarlada yankılanacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşim hard istiyor nnznzn bazen üstümde çok sert zıplıyor kasıklarım ağrıyo bu yüzden 0 0 Yorumla
Mesafeler35 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl hard hastasıyım saclar cekılıcek gte sertce vurulcak memeler tokatlancak kufur edılcek 0 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabikide hard. bagritmak guzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herkes kendine göre hard 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşamadım ama soft sanki daha güzel gibidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derecesini bilemezdin ama bir şeyi sevmek için illa yaşamak gerekmiyor. Ben de hiç yaşamadım ama romantiklik tarzım değildir mesela Yorumla Soran +1 yıl Anladimm bana da soft güzel geliyo Hard kötü geliyo Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Soft 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabii ki hard 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadına göre 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hızlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Partnerime bağlı. Hard severim ama soft isterse softta problem olmaz. Amac birlikte zevk alıp mutlu olmak o yuzden fikirlere saygı duyarım
Bu minvalde soruları her gördüğümde aklıma bu sahne geliyo, allah affetsin.
https://www.youtube.com/embed/JbfT-QoMSDoSaniyeyi alamadı link sanırım. 1.27'den itibaren izleyiniz efenim.
Soft başlayıp hard seviyorum. Önce bedenler alışacak tenler ısınacak ve en son o sesler duvarlada yankılanacak
Eşim hard istiyor nnznzn bazen üstümde çok sert zıplıyor kasıklarım ağrıyo bu yüzden
hard hastasıyım saclar cekılıcek gte sertce vurulcak memeler tokatlancak kufur edılcek
Soft tadini alarak yavas bi sekilde
Tabikide hard. bagritmak guzel oluyor
Soft başlayıp hard devam edenlerdenim
Herkes kendine göre hard
Ben yaşamadım ama soft sanki daha güzel gibidir
Derecesini bilemezdin ama bir şeyi sevmek için illa yaşamak gerekmiyor. Ben de hiç yaşamadım ama romantiklik tarzım değildir mesela
Anladimm bana da soft güzel geliyo Hard kötü geliyo
Soft duygusal romantik ve dolu doku 🌹🌹
Hard
Soft
Hard tabiki
Soft baslayip hard devam ettirmek
Tabiki hard seks
Tabii ki hard
Hard
Kadına göre
Bi hard bi soft
Hızlı