Cinsel Yaşam Sevgilinizin vajinasının üstünde dövme olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 hoşunuzamı giderdi yoksa Güncellemeler+1 yıl ciddi ilişki düşünürmüydünüz onunla Sevgilinizin vajinasının üstünde dövme olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? Cevapla Dövme Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hoşuma giderdi, sadece seks arkadaşı olarak da düşünmeye bilirdim. Bacaklarını açıp özel bölgesine dövme yaptıracak kadar özgüvenli olması tahrik edici. 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl *düşünmeyebilirdim
Tarıkblack Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Vajina da döğme saçma ama dert etmem basar geçerim farketmez 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl ciddi bir şey düşünmezdin yani Yorumla Tarıkblack +1 yıl Ne deyim benim geçmişim çok mu iyi de kıza tavır yapıyım onun için kalçalarına yaptır daha çok tahrik olurum derim eğer onunla ilgili konuşacaksak 😂 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl garipserdim herhalde ya.. biraz hüzünlenirdim sanırım :D 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl nedenki Yorumla therapistcat +1 yıl bunu burada açıklayamam ama garipserdim işte boşveeer Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bu zamana kadar niye göstermedin derim :D hehe tabi dövmeye göre değişir, yakışmışsa güzel duruyorsa hoşuma gider. 0 1 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl niye ciddi ilişki düşünülmesin? buna engel olan dövme mi yani? Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hoşuma giderdi ama onu bir erkek yaptıysa bozulur kiskanirdim 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Sadece f*cbuddy olurum öyle biriyle. Ciddi bir şey evlilik vs düşünmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benden önce başkalarının da gördüğünü düşünürdüm dövmeci gördüyse başkası da görmüştür bu yüzden ciddi ilişki düşünmem o kişiyle 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. S.. k beni diye yazdırmışsa hoşuma gider 1 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl seks arkadasim olurdu 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl ciddi bir şey düşünmezdin yani Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl hayir Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani severim fark etmez 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ciddi düşüneceğimi hiç sanmıyorum. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. öpüşmeye tam oradan başlarım. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel oluyor 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuma gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hoşuma giderdi, sadece seks arkadaşı olarak da düşünmeye bilirdim. Bacaklarını açıp özel bölgesine dövme yaptıracak kadar özgüvenli olması tahrik edici.
*düşünmeyebilirdim
Vajina da döğme saçma ama dert etmem basar geçerim farketmez
ciddi bir şey düşünmezdin yani
Ne deyim benim geçmişim çok mu iyi de kıza tavır yapıyım onun için kalçalarına yaptır daha çok tahrik olurum derim eğer onunla ilgili konuşacaksak 😂
garipserdim herhalde ya.. biraz hüzünlenirdim sanırım :D
nedenki
bunu burada açıklayamam ama garipserdim işte boşveeer
bu zamana kadar niye göstermedin derim :D hehe tabi dövmeye göre değişir, yakışmışsa güzel duruyorsa hoşuma gider.
niye ciddi ilişki düşünülmesin? buna engel olan dövme mi yani?
Hoşuma giderdi ama onu bir erkek yaptıysa bozulur kiskanirdim
Sadece f*cbuddy olurum öyle biriyle. Ciddi bir şey evlilik vs düşünmem
Benden önce başkalarının da gördüğünü düşünürdüm dövmeci gördüyse başkası da görmüştür bu yüzden ciddi ilişki düşünmem o kişiyle
Ciddi düşünürdüm ileriye dönük evlilik hayali gibisinden
Ben de dövme yaptırırdım ki zaten kalçama yaptırasım var
S.. k beni diye yazdırmışsa hoşuma gider
seks arkadasim olurdu
ciddi bir şey düşünmezdin yani
hayir
Dövmenin şekli ve büyüklüğü önemli
Bişi yapmam hoşuma gider 😊
Yani severim fark etmez
ciddi düşüneceğimi hiç sanmıyorum.
orayı dövdürmüş mü? 😂😂
Kesinlikle ciddi düşünmem, bas geç max.