Cinsel Yaşam Arkadaşım cinsel organına dövme yaptırıcakmış, siz olsaydınız buna yükselir miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaismin hasta oldugunu dusunuyorum Güncellemeler+1 yıl Silah dovmesiymis silahin ucunda da mermi olicakmis Arkadaşım cinsel organına dövme yaptırıcakmış, siz olsaydınız buna yükselir miydiniz? Cevapla Dövme Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. cinsel bölgelerine yakın dövme yaptıran her kadın erkek için objedir. senin arkadaşında erkekler için obje olacak maalesef ki. 0 3 Yorumla kralice_taci +1 yıl Bu görüşün doğru değil insanları dövmelerine göre mi değerlendiriyorsunuz Yorumla SadrazamPower +1 yıl @kralice_taci insanların dövmeyi nereye yaptığına göre değerlendiriyoruz. koluna dövme yapan masumdur mesela, göğüslerine yapan değil. Yorumla SadrazamPower +1 yıl ayrıca bu benim görüşüm değil istediğin erkeğe sorabilirsin. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @mima kelebek ve piercing kalçama yazı göğüslerime piercing yaptırdım çok seksi 5 1 Yorumla Fatihxxx1997 +1 yıl Kelebek güzel kalçalar harika yakışıyor, kalçalarına merak ettim. Yorumla
Manasiz_Hayat Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Ben de 24 cm kadar büyük olduğu için piton yaptırmayı düşünüyorum. 1 0 Yorumla
SessizBirDahi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkek mi kız mı neden güzelliği bozuyor senin organın nasıl 1 3 Yorumla uyeyimstewwq +1 yıl ahxjamösözösö Yorumla SessizBirDahi +1 yıl Takip etsene bi :) Yorumla SessizBirDahi +1 yıl Şişt Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim var dövmem orada ateş dövmesi var kırmızı gayet seksi 3 11 Yorumla Kenank07 +1 yıl 🤣🤣🤣 manyakca geliyor kulağa Yorumla Fatihxxx1997 +1 yıl Öperim o dövmenin kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo niye manyakça olsun ha koluna bacağına yaptırmışsın ha orana Yorumla Kenank07 +1 yıl Ya dövmeci yaparken düşünemiyorum bizzzzzt 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız yaptı dövmeyi Ayrıcalıklar soyunmuyorsun ki zaten pantolonu az indiriyorsun iç çamaşırın oluyor Yorumla Kenank07 +1 yıl Yas kaç bı arada genç jen falan mı yaptirdin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 34 yaşım, 30 yaşımdayken yaptırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dövmeleri görünmeyen yerlerde tercih ediyorum çalıştığım için Yorumla Kenank07 +1 yıl Uniden beri dövme yaptiricam hala büyük n bı ömür vikmayacagim bı şekil bulamamdim bı kaç kerede gidip dovmecide kahve içip yaptırmadan donmuslugum var 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şöyle senin için önemi olan ya da hobilerin ile ilgili bir şey yaptırabilirsin Yorumla Kenank07 +1 yıl İş uğraş ne niçin gorunmeyen yerine yaptırıyorsun Paraşüt yaptircak gibiyim şekil olarak belli değil ama tema bu yasliligimda keyif alır mıyım acaba 🤔 Yorumla
FingirdekMan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Güzel dövmeler var * dövmesi bulup atayım istersen 😅 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazi durumlarda hangi bolge tam net olarak 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dövmeye göre değişir ama pek benlik değil 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Erkek mi kız mı 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok ya sade güzel işte hem acımaz mı 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Beyin yaptırsın 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yükseliyorum evet 😂 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Yani yükselen olurdu 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hasta evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
cinsel bölgelerine yakın dövme yaptıran her kadın erkek için objedir. senin arkadaşında erkekler için obje olacak maalesef ki.
Bu görüşün doğru değil insanları dövmelerine göre mi değerlendiriyorsunuz
@kralice_taci insanların dövmeyi nereye yaptığına göre değerlendiriyoruz. koluna dövme yapan masumdur mesela, göğüslerine yapan değil.
ayrıca bu benim görüşüm değil istediğin erkeğe sorabilirsin.
@mima kelebek ve piercing kalçama yazı göğüslerime piercing yaptırdım çok seksi
Kelebek güzel kalçalar harika yakışıyor, kalçalarına merak ettim.
Ben de 24 cm kadar büyük olduğu için piton yaptırmayı düşünüyorum.
Erkek mi kız mı neden güzelliği bozuyor senin organın nasıl
ahxjamösözösö
Takip etsene bi :)
Şişt
Benim var dövmem orada ateş dövmesi var kırmızı gayet seksi
🤣🤣🤣 manyakca geliyor kulağa
Öperim o dövmenin kız
Yo niye manyakça olsun ha koluna bacağına yaptırmışsın ha orana
Ya dövmeci yaparken düşünemiyorum bizzzzzt 🤣
Kız yaptı dövmeyi Ayrıcalıklar soyunmuyorsun ki zaten pantolonu az indiriyorsun iç çamaşırın oluyor
Yas kaç bı arada genç jen falan mı yaptirdin?
34 yaşım, 30 yaşımdayken yaptırdım
Ben dövmeleri görünmeyen yerlerde tercih ediyorum çalıştığım için
Uniden beri dövme yaptiricam hala büyük n bı ömür vikmayacagim bı şekil bulamamdim bı kaç kerede gidip dovmecide kahve içip yaptırmadan donmuslugum var 😅
Yani şöyle senin için önemi olan ya da hobilerin ile ilgili bir şey yaptırabilirsin
İş uğraş ne niçin gorunmeyen yerine yaptırıyorsun
Paraşüt yaptircak gibiyim şekil olarak belli değil ama tema bu yasliligimda keyif alır mıyım acaba 🤔
Bence güzel ya. Cinsel organina piercingde mük
Güzel dövmeler var * dövmesi bulup atayım istersen 😅
Neden buna takıldın mesela?
Bazi durumlarda hangi bolge tam net olarak
piercing aa. m. dudaklarına olur.
Dövmeye göre değişir ama pek benlik değil
ilk kan döküldü demek
Erkek mi kız mı
Mide bulandırıcı.
Yükselmem aksine orayı başkası görmüş soğurum
Yok ya sade güzel işte hem acımaz mı
Beyin yaptırsın