Arkadaşlar yabancı dil uygulamasında 36 yaşındaki bir Türk adamla tanıştım. Benden sadece telegram istedi. Orada konuşuyoruz. İnstagram, hatta numaramı bile istemedi. Normalde erkeklerin çoğunluğu numara ister. İnstagram hesabına baktım, kullanıyor. Profil resmini filan değişiyor. Ama neden benden instagram istemedi. Ve son bir haftadır benimle cinsel içerikli konuşmalar yapıyor. Evli olmadığını, evlenmek istemediğini söyledi. Sizce evli midir? Belki benimle yattıktan sonra tamamen kaybolacaktır. Numarası filan hiçbir şeyi yok. Telegramda da her ikimizden mesajları siler , beni de engeller. Onu daha sonra nasıl bulabilirim ki? 😏 aklıma sadece bunlar geliyor. Bunları düşünmekte haksız mıyım sizce? ☹️
Güncellemeler
+1 yıl
Ses filan da göndermiyor bana. Ayrıca kaç saatta bir yazıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yabancı dil uygulamasında bari turkle konuşmayın abi. Latini var asyalisi var zencisi var bilemedin hadi hintlisi var da niye turk djdhjdjdhd amacın dil geliştirmek olduğunu sanıyordum. Saka maka yabancilarla sexting de ingilizce gelistirebiliyor sjdjjdjdjdj
Evli olabilir. Arkadaşım bir adamla konusuyordu. Adam sadece telegram vermiş. Sonra fake instagramdan istek attık falan bir baktık resimleri hep karısıylaydı. Ve arkadaşıma bekarım bekarım diyordu. Buluşmak falan istemişti
Hadi ya😏 şerefsiz.. benim konuştuğum adam numaramı da istemiyor. Ses bile göndermiyor. Kuşkulanıyorum cidden. Ya o da evliyse😏
Evli olabilir çok dikkatli ol
düşünmekte haklısın bekarda olabilir. bende 37 yaşındayım daha hiç evlenmedim. bu yaşlarda evli olmamakta çok garip değil bence
Aslında haklısın. Benim de çevremde 30lu yaşlarda hiç evlenmeyen adamlar var
Yani. Sen gene tedbiri elden bırakma 😊
Sadece telegram isteyen biri zaten anonim takılmak istiyordur. Yani güven vermez. Eğer bir duygu hissediyorsanız uzak durun
Işte ondan endişeliyim. Neden sadece telegram😒 bir taraftan da hoşlandım ama işte hep böyleleri karşıma çıkıyor😏
Yok kendini avutma. Siz böyle gizemli tipleri sever net olan erkeklerden sadece fikir alirsiniz😂😂
Herkes tercihlerinin bedelini öder. Cidden hakediyorsunuz devamke
Bi git yaa. Sen de neler karıştırıyorsun Allah bilir😂
Ben kendimden bahsetmedim ki😂😂 şimdiden geçmiş olsun diyorum o gizem b. k kuyusunda olsa da dalacaksiniz nede olsa ,🤭🤭
Evli olması mı sorun senin için yoksa seni becerip kaybolması mi
Becerip kaybolmasi daha büyük sorun galiba😒 düzenli olarak bir şey yaşasak neyse de kaybolur diye korkuyorum cidden
Becerip gitse bile hoş bir anı olur ama anladığım kadarıyla sen FB arıyorsun
Aslında sadece fb değil, evlenmesek bile aşk filan birşeyler olsun aramızda. Ama güvenemiyorum bu konuda hiçkimseye😏
Bende arıyorum ama yok😂
telegram zaten kaçamak yapanların kullandığı uygulama 😁 evlide olsa evliyim dermi sence
Di mi yaa 😒 instagramini ver, numaranı ver. Neden vermiyorsun😕
yani zaten sesli konuşmak için telegram Instagramda yeterli tlf vermesende oda istemese de önemli değil ;)
Yok sesli konuşmadik hiç. Ses de gondermiyor. Ayrıca kaç saatte bir mesaj atıyor
sesli konusmuyorsa amaç ne peki çözemedim demekki evde sıkı yönetim var 🤣😂 sen aşıkmi oldun peki yazışarak?
🤣🤣 ya sesli konuşmasak bile en azından ses atabilir di mi. Işte kuşkulanıyorum🤣🤣🤣 aşık olmadım da hoşlandım diyelim😏
seninki biraz hayali hoşlanma gibi evli çıkarsa hayaller suya düşer 😁 yaşın doğrumu bilmiyorum ama bence kafana takma
23 yaşindayım. Evet ben de ondan korkuyorum hayallerim suya düşer diye😏
oooo yaşın genç ya bence iyi düşün derim geçici heves seninki
Doğru kişiyi de hala bulamıyorum. Çevremdekiler evleniyor çoluk cocuk sahibi, sevgilileri var. Bense hala 😏 benimle konuşanlar da hepsi cinsellik isteyenler
herşeyin zamanı var etrafındakiler evlendi diye hemen evlilik istemek bile saçma hiç bosanmalarin arttığını gormedinmi
Onunla sonradan iletişim kurabilecginiz tüm kanalları tıkamış
Di mi. Mesela neden numara istememiş. Telegramda iletişim kesmek kolay. Ki zaten yabancı dil uygulamasinda arada sırada hesabını kapatıyor. Hiç bulamam
Zaten numara vs olsada bu gitmesine engel değil Aynı zaman da Sadece o değil ondan sonrakilerin amacıda bu olucak
dil uygulaması adı üstünde flört değil saçma düşüncelere kapılma
Tanissak olurr nasil birisin guzel fizik falann uyusurmuyuz 😅
Büyük ihitmal ile evli
Di mi yani yoksa neden numara, instagram istemesin. Ayrıca ses bile göndermiyor bana😏
yani diger türlü bir ihtimal sanmıyorum
Knka çok güvenme amacı farklıdır
Benimle bir kere yattıktan sonra tamamen kaybolabilir mi sence. Bundan korkuyorum. Çünkü ben ona şimdiye kadar hiçkimseyle yatmadığımı söyledim
Knka çoğu erkek öyle düşünüyor, tek gecelik olmasa bile sürekli kullanir
Off neden ama:((
Evli bence veya sevgilisi var
:))) cevabı bulmuşsun işte:)
bence adam evli dediğin gibi..
Amacın ne zaten evlenmeyeceğini söylemiş.
Ya gerçekten evliyse
ne fark eder amacın seks değil mi sadece?
%95 evli.
Benimle bir kere yattıktan sonra tamamen kaybolabilir mi sence. Bundan korkuyorum. Çünkü ben ona şimdiye kadar hiçkimseyle yatmadığımı söyledim
ertesi gün buhar olur :)
Bilemeyiz falcimiyiz
Denemelisin bence yani
Evli galiba
evli büyük ihtimal
kayblup kaybolmaması senden alacagı performansa bakar
Ben ona daha önce hiçkimseyle yatmadığımı söyledim. Ama ona rağmen yine beni istediğini söylüyor
tamam ilk o olacagı ıcın ısıne daha cok gelmıstır yaş kaç bu arada ıkınızın?
Ben 23, o da 36
oooo bide olgun erkek genc kız cok normal yani bunu senden talep etmesı sanal takıl takılıyorsan ilerisi sıkıntı senın ıcın yanı kızlıgını nıe bu yasta bırıne veresın
😏😏 aslında hoşlanmıştım ondan. Ama pek güvenemiyorum. Sanki yalan söylüyormuş gibi. Düzenli olarak birşeyler yaşadığım biri olsa neyse de tamamen terkeder diye korkuyorum (
Verme