Evli bir adamla olur mu?

Cinsel ilişkimiz var gayet iyi gidiyor. Bana karşı çok iyi ben ona karşı karısından bin kat daha iyiyim ama karısından daha çirkin olduğumu düşünüyorum. Aslında güzel bir kızım ama karısı sarışın ve cildi pürüzsüz yine de karısının kocaman bir gıdığı var devasa kilolar almış. Evlenirken de zaten çok zayıf değilmiş ama nispeten daha az kilolu olduğunda gerçekten güzel bir kadın. Yine de seks hayatları bittiği için, kadın ona bağırdığı ve hiç aşktan eser kalmadığı için onunla mutlu değil. Ben ise zarzayıf 50 kiloyum ve esmerim ama esmer güzeliyim diyebilirim çünkü çevremden bir çok kişi de ben de güzel olduğumu düşünüyorum. Zaten güzellik kendine güvendir. Karısı kadınsı giyinmiyor, ben ise elbise şort etek gece de kaıdnsı geceliklerimle bu açılardan daha iyi olduğumu düşünüyorum. İlişkimiz bir hata olarak başladı. ZTen onun bende gözü var ama her erkek gibi elde edemeyeceği kızla kanka gibi takılan sınırlarını asla aşmayan buna cesarette etmeyecek biriydi. Bana bakışlarından hoşlandım ve benimle sevişmek isteyip istemediğini mesajda sordum. O da bana ilişkimizi bozmak istemediğini, arkadaş kalmak istediğini söyledi. Hayal kırıklığına uğradım ve gerçekten bana normal davrandı. Ben de ona her zamanki gibi arkadaş olarak davrandım. Bu soruyu 1 ay sonra tekrar sorduğumda, sanki bu anı bekliyormuş gibi evet dedi. Galiba fırsatı kaçırdığı için pişman olmuştu. Yavaş başladı önce mesajlaşma sonra resim atma. Sonra yavaş yavaş işyerinden sonra yemeğe çıkma ve öpüşme derken hepsi baya 1 yıl hiç birlikte olmadan birlikteliğe gitti. Zaten ben annemlerle yaşıyordum ve o da karısıyla bu yüzden hiç yerimiz yoktu. Neyse sonra kendi evime taşındım önce yine bir şey olmadı ama sonra oluverdi. İkimizde istiyorduk ama vicdan azabı da duyuyorduk. Neyse şimdi ben ilişkiyi bırakmak istiyorum o bunu anlıyor ve beni hala elinde tutmak için bana mükemmel hissettirecek şeyler söylüyor ve yapıyor. Onun çocukları var ve kimsenin yuvasını yıkmak istemediğim için ayrılmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten ben de yakında buralardan ayrılacağım ve kendime dünyada bir sürü erkek varken neden ona takılı kalıyorum ki diyorum. Cevap çok basit onunla kalmam için beni mükemmel hissettirecek her şeyi yapıyor. Onunlayken şımarabilirim. Bana tapar. Beni seviyor. Başka bir erkek beni bu kadar sevemez gibi geliyor. Kendime yeni birini bulup bu ilişkiden çıkmak istiyorum ama onu severken gözüm başka erkeklere kaymıyor. Tamamen tükendim.
Evli bir adamla olur mu?