Onu çok özledim, tenini , sesini , kokusunu. Oda beni özlüyormuş gibi hissediyorum. Onunla yaşadığım o aşkı çok özledim. Tenime dokunuşunu, hissettiklerim aklımdan çıkmıyor. Napicam 😞
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kesinlikle aklındaki kişiyi bitirmeden başkası ile ilişkiye başlama sadece tavsiye çocuğa yazık olur
Hayır tabiki öyle bişey yapmam
Sadece söylemek istedim hayatında mutluluklar
Napicaksin onu hayal etmeyi birakip yeni insanlar tanicaksin takinti halini almadan
Birine bu kadar bağlanmak sağlıklı değil
Aşk ta sağlıkli biseh değil zaten maaleseff aşık oldum
Ama 1 senede unutursun ya yani bende aşık oldum zamanında ama unutmasın da bildim sana tavsiyem ya yaz ya da unutmak için yollar bul
Ayrılalı bir sene oldu. Arada konuşuruz öyle. En son bir ay önce wp den konuşmustuk ama onun yazmasını bekledim yazmadı. Daha da yazmam
Aşağıda da aynı şeyleri yazmışsın kopyala yapıştır mı yapıyon😁
İşte burada daha da yazmam diyon ya bu aşk değil içinde gurur var gerçek aşk ise pesinden koş istemiyorsan zaten bitmiştir çoktan
O istemiyor
Yani sana verebileceğin tek tavsiye yeni uğraşlar hobiler bul hayata daha çok atıl yeni kişilerle tanış arkadaş ol ha sakın ilk süreçlerde sevgili falan yapma zaten daha sonra ujutmaya başladıktan sonra sevgili isteyeceksindir
Ya zaten buldum uğraşım var ama hep ukte olarak aklımın bir köşesinde o. Her mastürbasyon yaptığımda sadece onu istiyorum
Mastürbasyon zaten yapma şu an sadece daha çok sosyalleşmeni ya da yeni uğraşlar bulmanı öneririm tabi bunlar benim önerim iş çok ciddiye bindiyse bi psikolog öneririm
Öyle çok yapmam , haftada bir yaparım hep. Bağımlısı değilim. Yaptığım her zaman aklımda o
Bi psikolog şart
Neden
Neden ayrildiniz madem
Ayrılalı bir sene oldu. Arada konuşuruz öyle. En son bir ay önce wp den konuşmustuk ama onun yazmasını bekledim yazmadı. Daha da yazmam
Biz böyle kafayı yeriz yapacak bir şey yok
Cildiircam yaa
Unut artık
En uç ne yaşandı ki bu kategori açılmış
Yaz o zaman
Ne kadar oldu ayrılalı
Bir sene
Olmadın mı hiç birisiyle bu süreçte
Hayır
Konusalım mı biraz
Unutacaksın.
Olmuyo😞
Arayabilirsin
O zaman unut artik gecti gitti daha iyileri gelecek
Unutamıyorum
Ara o zaman
normal
Fb olun ❤️🩹
yaz sende
konuşmuşsunuz ama
Konuştuk ta ortada bişey yokki
peki neden ayrılmıştınız
Bi nedeni yok. Kendisi beni daha fazla üzmemek için ayrıldı
üzmemek derken ne yapıyordu ki sana
Bişey yapmıyordu yaşımız küçük olduğu için ben 20 o 18 yaşında. Evliliğe daha çok uzağız yani.
hmm ters yaşlar yani anladım ondan galiba
Yoo ondan büyük olmamı sorun etmiyordu ki bende etmiyordum. Ama evlilik için çok erkendi. İlerde beni üzmekten kortu aynı zamanda kendisi nide üzmekten korktu. Geleceğine odaklanıyor, kaleci olmak istiyor. Seni hep ozlicem dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru
Ya zaten daha bu yaşta evlilik gözüyle bakılmaz ki hem seven kişi de ayrılmaz demek ki bahane bulmuş seni de sallamış olay bu
Hayır öyle sallayamaz beni , gerçekten sevdi beni
ama sallamış sonuç bu işte maalesef kabullen bunu
Hayır yaşadığımız aşkı yalanlayamam
yalan olmayabilir ama sonuçta sallamış ki artık ayrısınız dimi
Kalkti ya