Cinsel Yaşam Seks sonrası ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 seks sonrası ne yapıyorsunuz? Seks sonrası ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Değişir. Hep aynı şeyleri yapmıyorum. En son 1 ay önce yaptım bir kızla. Tek günlük ilişkiydi. Birlikte uyumuştuk. Ne yaptık. Dışarı çıktık gezdik. Sonra eve geldik sonra tekrar pompa :D 0 0 Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Önce uzanirin onun başını göğsüme koyar saçını oksarim nasıldı diye sorarım sonra ufak tefek öpücük ler dokunuşlar tekrar devamke 0 0 Yorumla
Bilinmeyen563 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl 20 yaşındayım yapmadım keşke yapsam bikere partner bulamıyorum içime kediler kaçtı galiba eskortada gitmek istemiyom lan şanssız adamım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 15 dakika yuvası da kalıp duş alıp sarılır yatarız 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Önce duş alıp temizleniyorum, sonra da kadınım ile ilgilenip, çırıl çıplak uyumayı seviyorum. 0 0 Yorumla
Blue0006 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sarılır öperim, göğsüme yatar kolumun altında uyur 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yapmadım yapınca dinlenir tekrar devam ederiz ya da omzuma atar duşa götürürüm maniti 😌 0 5 Yorumla Soran +1 yıl vayyy 😂 denicem bunu benide omzuna atsın eşim 😂😂 Yorumla hhangoverr +1 yıl Erkekoglu erkek sevgilisini omzuna atar taşır her yere 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 bencede Yorumla hhangoverr +1 yıl Tabiki 😎😂 Yorumla hhangoverr +1 yıl Hayaller hayatlar işte 😂 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bilmem, hiç seks yaşantım olmadı ama olursa duş alıp yemek sipariş ederiz. 0 1 Yorumla VeryWell +1 yıl bişiler de yaşanmış sanki. ritüeli biliniyor en azından Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Manitayi kucaklayıp duşa götürür suyun altında sevişir duş alıp sonra çırılçıplak sarılıp uyumak en güzeli 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha yapmadığım için sonrasını bilemiyorum ❤️🩹 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bilmem yapanlara sormak lazım :)duş falan alıp dinleniyorlardır sanırım :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duruma göre değişiyor Gece ise direk uyumak Değilse işine koyulmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikinciyi beklerim. o daha iyi oluyor. boşaldığım halde devam etmişliğim oldu 0 0 Yorumla
Asprin0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sigara molası ardına devam sonra bir çay molası ardına devam 0 0 Yorumla
canahmet18 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sohbet mohbet 30 dakika sonrası ikinci posta yatağa geciyoruz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Devamı nasıl olacak diye düşünürüm 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevisiyom tekrar yukseliyom 0 0 Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Genelde duş altında tekrar yapıyoruz... 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemen devamı gelmeyecekse sigara ve duş. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir süre sarılıp kalmak, sonra sigara, sonra duş 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İkinci postaya hazırlık yapıyorum ama zor 0 0 Yorumla
killertraydıran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Genelde uzanırım biraz sonra bir şeyler içerim 0 0 Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bi sigara yakar partnerim göğsüme yatar sarılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzanirim, tekrar olur zaten 3 1 Yorumla wwakle +1 yıl Olmali zatenn bi oralla baslanmali Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Devam edşyroum 1 1 Yorumla VeryWell +1 yıl alev alırsın guzum. dövüşmen. Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyurum 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sigara 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sigara 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bidaha 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Dussss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Değişir. Hep aynı şeyleri yapmıyorum. En son 1 ay önce yaptım bir kızla. Tek günlük ilişkiydi. Birlikte uyumuştuk. Ne yaptık. Dışarı çıktık gezdik. Sonra eve geldik sonra tekrar pompa :D
Önce uzanirin onun başını göğsüme koyar saçını oksarim nasıldı diye sorarım sonra ufak tefek öpücük ler dokunuşlar tekrar devamke
20 yaşındayım yapmadım keşke yapsam bikere partner bulamıyorum içime kediler kaçtı galiba eskortada gitmek istemiyom lan şanssız adamım
15 dakika yuvası da kalıp duş alıp sarılır yatarız
Önce duş alıp temizleniyorum, sonra da kadınım ile ilgilenip, çırıl çıplak uyumayı seviyorum.
Sarılır öperim, göğsüme yatar kolumun altında uyur
Yapmadım yapınca dinlenir tekrar devam ederiz ya da omzuma atar duşa götürürüm maniti 😌
vayyy 😂 denicem bunu benide omzuna atsın eşim 😂😂
Erkekoglu erkek sevgilisini omzuna atar taşır her yere 😂
😂😂😂😂 bencede
Tabiki 😎😂
Hayaller hayatlar işte 😂
Bilmem, hiç seks yaşantım olmadı ama olursa duş alıp yemek sipariş ederiz.
bişiler de yaşanmış sanki. ritüeli biliniyor en azından
Manitayi kucaklayıp duşa götürür suyun altında sevişir duş alıp sonra çırılçıplak sarılıp uyumak en güzeli
Daha yapmadığım için sonrasını bilemiyorum ❤️🩹
bilmem yapanlara sormak lazım :)
duş falan alıp dinleniyorlardır sanırım :D :D
PArtnerime sarılıp , saclarını tenini kokluyorum, öpüyorum.
Duruma göre değişiyor
Gece ise direk uyumak
Değilse işine koyulmak
ikinciyi beklerim. o daha iyi oluyor. boşaldığım halde devam etmişliğim oldu
Sigara molası ardına devam sonra bir çay molası ardına devam
Sohbet mohbet 30 dakika sonrası ikinci posta yatağa geciyoruz
Hiç Yaşamadım Bilmiyorum
Devamı nasıl olacak diye düşünürüm
Tekrar seks yapıyorum 😊
Sevisiyom tekrar yukseliyom
Genelde duş altında tekrar yapıyoruz...
Seks yapmadığım için bilmiyorum
Hemen devamı gelmeyecekse sigara ve duş.
Çikolata yiyip sonrasında devam
Bir süre sarılıp kalmak, sonra sigara, sonra duş
İkinci postaya hazırlık yapıyorum ama zor
Genelde uzanırım biraz sonra bir şeyler içerim
Bi sigara yakar partnerim göğsüme yatar sarılır
Sarılıp sohbet ediyoruz
Uzanirim, tekrar olur zaten
Olmali zatenn bi oralla baslanmali
Dus alinip oral yapmaya devam ederim
Dinlenip bi daha başlıyoru
kahve ce aigara...
Duş yaparım genelde