Evet beyler
sonradan kazandırılabilir bir şey mi
tecrübesiz mi anlamadım ya da sevmiyor mu
ama ben istiyorum nasıl onun tutkuyla yapmasını sağlayabilirim
Evet beyler
sonradan kazandırılabilir bir şey mi
tecrübesiz mi anlamadım ya da sevmiyor mu
ama ben istiyorum nasıl onun tutkuyla yapmasını sağlayabilirim
Oral seks gibi cinsel aktiviteler, duygusal bağ kurulmadan pek tatmin edici olmayabilir. Bu nedenle, partnerinle duygusal bağınızı güçlendirmek için öncelikle zaman ayır ve onunla samimi bir ilişki geliştir, Onun zevk aldığı noktaları ve nasıl uyarılmayı sevdiğini öğren ve ona bu yönde hareket et sonra oral seks konusunda rahat olması için, yavaş yavaş başla ve onun tepkilerini takip edip, onu rahat ettirmek ve rahatlatmak için yavaş hareket edebilirsin hatta bazı çiftler oral seksi daha heyecanlı ve zevkli hale getirmek için fanteziler veya fantezi kıyafetleri kullanırlar. Bu, sevgilinin oral sekse daha fazla ilgi duymasına yardımcı olabilir. bide sevgilinin oral seks konusundaki performansını takdir et ve ona olumlu geri bildirimler ver. Bu, onun kendine güvenini artırabilir ve oral sekse karşı daha olumlu bir tutum geliştirmesine yardımcı olabilir.
Cinsel tercihler ve ilgi alanları her insanda farklıdır, bu nedenle oral seksin sevdirilmesi için kesin bir yöntem yoktur. Ancak, iletişim, saygı, rıza ve karşılıklı zevk odaklı bir yaklaşım, bu konuda sağlıklı bir ilişki geliştirmenize yardımcı olabilir.
Öncelikle, partnerinizin oral sekse karşı nasıl bir tutum sergilediğini anlamak için açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız önemlidir. Partnerinizin rahat hissetmesi ve sizi anlaması için onun perspektifinden bakarak oral seks hakkında konuşabilirsiniz.
Ayrıca, partnerinizin rızası olmadan hiçbir cinsel faaliyet yapmamalısınız. Partnerinizin sizi yönlendirmesine izin verin ve onun zevk almasına odaklanın. Oral seks sırasında rahat ve rahat hissetmesini sağlamak için partnerinizle yakınlaşmadan önce uygun bir ortam hazırlayabilirsiniz.
Ona sevdiğini anlat. Birlikte p*rno izleyin ve onu tahrik et. ya da tut ağzına otur. Ben partnerimin ağzıma oturmasını isterim. Oralsız seksi sevmiyorum. Oral seks olmazsa olmaz. Oral yapmayan partner seks yapmamalı
Genelde kararma ya da sarkma olanlara yapmıyorlar. Bir de yiyip içtiğin şeyler tadını etkiler. Belki beklentisini çok yüksekte tutarak da gelmiş olabilir. Ama temizse, tüylerini almış ve yıkamışsan, az da olsa yapması lazımdı.
Cevap
25Cevap
Sevmiyorsa, niye bu zorlama?
Hem vajinanın kadın hastalıkları olarak değerlendirilen tonlarca hastalığı var.
Akıllı bir erkek zaten yapmaz.
Kendinede beklemesin o zaman
Seviyorum yapmayı yapılmasınıda
Sonradan kazanilan bir şey tabiki, kimse anasından a. Yalamak için doğmuyor.
Konuşarak anlaşarak zorla yapılmaz yapılsa da zevk vermez
Istemiyorsa yaptırman saçma adamın kararlarına saygı duy.
Kimisi yalamak ister bulamaz elinde neden yalamaz anlamiyorum olsa vakumlar somurumm ya
Hayır sonradan kazandiramazsin. O tabuları olan , kendine yapılmasını Seven ama yapmayı sevmeyen bencil öküzün biridir.
ah ah. en sevdıgm yapmakta yapılmasıda. ama ıste sevmeyenede asla yaptıramıyosun bılgın olsun
Bir fantezi boyutuna taşıyabilirsin bunu karşı tarafla konuşarak
Karşılıklı oturup konuşup anlaşacan bunu.
Yalamayan erkekte.. ne bileyimm🙄🙄🙄
sevmıyosa zor ama ögretebılırsın
hak yolu varken bok yolu mu
ne alaka
Yapmakmı yaptırmak mı istiyorsun
Birşeyler sür iştah açıcı
Vajinani çirkin ya da bakımsız mi buluyor?
İstemiyorsa ayrıl gitsin
boş ver onu ben 1 saat yalasam doymuyorum
Pok kokmuyorsan sür nutella ufaktan öyle yaptırt
işin zor biraz oral sevmeyende ne bileyim
O yapmazsa ben yaparım
Gel anlatayim
sen mı yapacaksın o mu?
Ilk sen yaparak
Vayy
Bal dok
sağlayamazsın
Oral sexs ilişkide olmazsa olmazdır