6 Yıldır Evliyim eşimle aramda 9 yaş fark var eşim evlendiğim günden beri hiç oral seks yapmıyor bana ben ona yapıyorum hoşunada gidiyor ama uzun sürdürmüyor çişim geliyor gibi oluyor diyerek yaptırmıyor ben biraz daha tecrübeliyim onu genel olarak tatmin ediyorum orgazm yarım bırakmıyorum işimi mesela ben 2-3 kez yapalım devam edelim diyorum yok diyor. üniversitede Sevgilim le biz birbirimize bayılırdık ben o potansiyeli yakalayamadım ne yapmam gerekiyor konuşmakta yetersiz geliyor zorlamamda bir fikir verirmisiniz öncelikle kızlarr biraz cevap versin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO sana oral yapmıyorsa sende ona yapma her şey karşılıklı
Bence şöyle yap
Karini al karşına
18 yaşındaki kızlar sevgililerine oral yapıyorken sen niye kaç senelik kocana oral yapmıyorsun de
Kırıldığını söyle
Ve bu konuşmadan sonra da birkaç gün ona dokunma
O sana yanasicak olursa da reddet
Niye diye sorarsa hevesimi kursağımda bırakıyorsun
Her yakinlaşmamizda senden bir oral sürprizi bekliyorum ama yapmıyorsun falan de
Ve birkaç gün ona dokunma
Kadınlar çok hassastır
Karşısında ki erkeğin kırıldığını görünce
Ona istediğini verirler
Birkaç gün sonra eşin kendiliğinden sana oral yapmaya baslicaktir15 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir paylaşım olmuş bunun bir tık daha normalini konuştuk fakat midem bulanıyo sevmiyorum bahane bahane yani
- +1 yıl
Teşekkür ederim. acik konuşmak gerekirse siz onun kaç senelik eşisiniz. hastalikta sağlıkta yan yanasiniz madem neden sizden çekiniyor iğreniyor
Her şeye midesi bulanan bir kişi mi eşiniz bilmiyorum ama
Peniste vücudun diğer uzuvları gibi bir uzuv
Kaldı ki insan eşinin isteklerini gerçekleştirmeli
Soran+1 yılyok kokuyor der bişi der halbuki rahatsız olmasın diye belki yapar diye hep temizimdir eski sevgilim ter kokusuyla zevk alıyodu mesela oranın kokusu hoşuma gidiyo diyordu şimdi bizimki herşeyden rahatsız mahallemde bir tane güzel biri var gözüm kayıyor yani kendimi zor tutuyorum bu konuda
- +1 yıl
Tüm bunları çok açık bir dille eşine anlattın mi
Ona dini olarak seni tatmin etmesi gerektiğini anlatabilirsin
Ya da dini de geçtim sen onun kocasisin
Bu onun her türlü görevi
İki tarafta birbirini memnun etmeli
gözünün dışarı kayması çok kötü ya
Bunu ona söylesen mi acaba
Soran+1 yılsöyleyince hemen tehditler başlıyor anlatıyorum tek tek bencilliği çok ama sorsan sürekli yapıyoruz ben sürekli yapmak değil zevk alalım diyorum uzun uzun seks başka 20 dk sevişip 10 dk boşalmak başka bunu anlatıyorum ama anlamıyorrr
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaptığında hoşuna gidiyorsa onuda bu zevkten bir süre mahrum bırakabilirsin.
Oral seksten ikit tarafta sevk alır bir taraf değil yani bir kere yaptığında oda vazgeçemez ama işte isteyerek zevk alarak yapması lazım.
Senin isteğini yerine getirmek için değil zevk almak zevk vermek için yaptığını bilmesi lazım.
Seni söylemenle zorlamanla olmaz bu onu daha çok soğutur.. her kadın cinselliği tam olarak yaşamıyor tek odaklandıkları sonuç.
Bir an önce bitsin görev yerine gelsin diye düşündüğü için zevk almayida unutuyorlar.
Önce konuş daha çok zevk alacağını seni mutlu edeceğini söyle çok üzerine gitme.
Birlikte film izleyin erotik filmler p*rno da olabilir etkisi olabilir13 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaptım nasıl yapıyor öyle diyo zevk alarak yapıyor diyorum kendini kısıtlıyor sadeceee
- +1 yıl
Utanıyor olabilir mi?
Soran+1 yılutandığını düşünmüyorum yapmak istemiyor sadeceee bende teşvik etmenin yollarını arıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh 6 yılda yapardı yapacak olsa umudu kes
211 Yorumla
Soran+1 yılnapıcazzzz
Cevap sahibi+1 yılIgreniyor mu
Soran+1 yılevetttt büyük geliyomuş halbuki ülke standartları
Cevap sahibi+1 yılKaç ki
Soran+1 yıl14 cm
Soran+1 yılbiraz kalın ağzına sığmıyorr aslında
Cevap sahibi+1 yılPuhaha 14 mü çok bende bi 19 falan bekledim 14 bamya be 😂😂
Soran+1 yıl:) bamya öylemiii ülke standardı kaç bi bak bakalımm boyun önemi yok güzelimmm kaç kere 19 cm 20 cm yedin konuşuyosun rus bir kadınlada ingiliz bir kadınlada ilişki yaşadım hiç biri bir kere bile küçükmüş bile demedi siz sadece yiyemiceğiniz şeyin boyutuyla dalga geçersiniz
Cevap sahibi+1 yılTamam be bozulma üniversitedeki sevgilinle neden evlenmedin madem o kadar uyumluydunuz
Soran+1 yılbizim o zamanki ilişkimiz sadece zevke dayalıydı
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla bu konuyu konuştun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiginizde bakire miydi
15 Yorumla
Soran+1 yılsoru çok saçma olmuş ama evetttt bakireydi
Cevap sahibi+1 yılYa kusura bakmayin direkt sormusum ama bakireyse bunlara açık olmamasi bilmedigindendir sizden once görmemis ve yapmamis. Sizin istekleriniz ona tuhaf geliyordur cunku seksi sadece sizin ihtiyaciniz olarak görüyordur. kendisi bundan zevk almiyor veya sekse bi bagliligi yoktur. Ama bakire. olmasaydi bunlari daha onceden kesfetmia tadina bakmis olacakti. Biraz da bencil bir karakteri var sanirsam siz yapiyorsaniz onun da yapmasi gerekir size yapmiyorsa sizde yapmayin derim.
Soran+1 yılartık bende yapmıyorum monoton bir seks hayatım var tek pozisyonda seviş ben 4-5 pozisyon değiştirmeyi seven biriyim ama o aç bacağı gir çık kendisi orgazm oluyor gayet net şekilde yalandan filan değil yani zaten seks teklifini kendisi yapıyo fakat ben hep aynı şey yaşadığım için sıkıldım eğlenmeyi zevk almayı red ediyor uzun uzun yapmıyor ben geç geliyor ona bile tepki gösteriyor sonra dışarda birilerine baktığımda da tepki görüyoruz evliliğim güzel gidiyo huzurluyum ama yatak bom boş geliyor üniversitedeki hayatımı çok arıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum. Ama istediginiz hayat buysa bakire biriyle evlenmemeliydiniz benim görüsüm bu yönde. Aslinda olay bekarette değil eşiniz biraz yeniliklere kapali ve bencil bir karaktere sahip olmali. Bunun sizi rahatşiz ettigini ilginizi azalttigini ve sıkıldığını bu şekilde bu evliligin ilerleyemeyecegini söyleyin. Birazcik sizi kaybetme ihtimali olduğunu hissetmesi gerekir.
Soran+1 yılbizdeki adet gerdek gecesi kanlı çarşafı götürüp anneme teslim ederiz sonra annemde kayınvalideye götürür kızınız sıfır km diye teşekkür eder tabiri caizse bu bekleniyor bizde bu yüzden bakire biri olmak zorunda yoksa sevgilim iyi kızdı ama ailem pek kabul etmemişti o dönem
+1 yılbence oral yapma hacı
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
nefsin istedigi için yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnada oral yapma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi