Bana baska kızlardan mi isteyeyim sevgiliysek normal bunlar diyor eksikmişim yetersizmişim gibi davranıyor tabiki terk ettim ama bunu 3 sevgilimde de yaşadim erkekler hep böyle mi düşünüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel birliktelik, bir ilişkide önemli bir unsur olabilir ancak her ilişkinin kendine özgü ritmi, gereksinimleri ve sınırları vardır. Cinsel anlamda birlikte olmama kararı, sizin ve sevgilinizin ortak kararıdır ve bir eksiklik ya da yanlışlık anlamına gelmez.
Cinsel birliktelik, sağlıklı bir ilişki için önemli bir unsurdur, ancak ilişkinin sadece cinsel aktivitelere dayanması doğru değildir. Sevgilinizle paylaştığınız bağlılık, duygusal bağlar, iletişim ve saygı, ilişkinizi sağlıklı bir şekilde sürdürmek için gereklidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle hayır bütün erkekler öyle değil elbette. Sadece sana akıllısı denk gelmemiş. Sonra seninle ne konuşmasını bilmiş ne de hitap etmesini. Bir kere bir kadınla böyle konuşulmaz hele böyle bir konu hiç konuşulmaz. Zaten kullandığı cümleler terbiyesizce. Başkasından istemek nedir?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bu tamamen senin tercihin. Ben bir kadın olarak sevgilim benle birlikte olmak istemese ayrılırdım. Bu benim tercihim. Ama sonuçta onu da birlikte olmaya zorlayamazdım. Onlar da senin kararına saygı duymalılar. Bu konuda görüşlerinin uyduğu kişilerle flört etmeni, bunu ilişki başlamadan açık açık konuşmanı öneririm. Ayıp ya da kötü bir şey değil sonuçta.
11 Yorumla
Soran+1 yılBasinda söylememee ragmen oldu ya bu sefer zaten evlencez o kadar ssne nasil beklicem triplerine basladi totosuna tekmeyi bastim abi
her erkek olmasa da çoğu erkek bunu düşünür yani sonuçta ihitiyaç ki bu kadınlarda da ihtiyaç ama sen ya düşkün değilisn ya da güvenmediğin için denemiyorsunudr. Seni yetersiz hissettiren kişillerden ayrılman çok doğru ama bu bir eksikilik değil
10 Yorumla
+1 yılSenin sınırlarına saygı duymaları gerekir. Tamamen ilişkiye girmemek en doğal hakkın, ama sevgililikte bazı şeyler yaşanmalı
00 YorumlaO o kızların karariymis onlarla oldu diye senide bunu yapmadığın için eksik hissettiremez.. madem öyle s... sin gitsin
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama karşına gelen şahıslar kadını cinsel obje olarak gördükleri için eksiklik duymaları çok normal 😂boşver iyi yapmssn
00 YorumlaSevgiliyseniz olması normal. Kaç aydır birliktesiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır birlikteydik ama benim icin onemi yok evlenmeden yapmama taraftariydim ve basinda dememe ragmen kendisi israrla ustume geldi terk ettim
+1 yılAcıklama bambaşka bir sacmalık baska kızlardan mı isteyeyim nedir. sanki seks yapmadan yaşayamıyor mecburmuş gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler mecbur gibi davraniyor cok sinirlerim bozuk cok
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 yıllık bir iliskim oldu. Bende evlenmeden yapmamaya kararlıydım ve öyle de oldu oda saygı duydu. Sen buradakilere bakma seni gercekten seven bir insan saygı duyacaktır bu görüşüne. Evlenmeden yapma bence dinleme buradakilerini sen nasıl olursan karsı tarafta oyle cikar karsina Allah hayırlısını versin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yanlış erkeklere denk gelmişsin. Sarılmak, elini tutmak, avuç içlerini falan öpmek bunlar daha değerli anlamlı şeyler. Sen gel evlenene kadar bunlar dışında bişey istemem senden 👌😃
00 YorumlaBaşka şeyler yaşıyorsun onlarla o yüzden ileirisini istiyorlar
00 YorumlaÇok haklsizin sevmeyen erkekler hepsi böyle sen akıllı kız çıktın senden milyonda bitane var
00 Yorumlabaşka kızlardan mı isteyeyim ne allahım
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ciddi bunu dedi sevgilim sensin baska kizlarla mi birlikte olcam dedi
+1 yılBu sevgililik değil ki kullanmaya çalışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaçları seni becermekmis. Seni sevmemişler
10 Yorumla
+1 yılolsan pişman olursun boş ver böyle kal
00 YorumlaBiraz öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet ayrılır normal
00 Yorumla
+1 yılKötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz