Arkadaşlar 1 senedir aynı evde yaşıyoruz. Ama artık ona ne dokunmamı seviyor ne de öpmemi söylüyor. Normalde libidosu yüksek, çok fantezimiz var, ve 1 sene boyunca her türlü seksimiz hep uzun sürüyor ve keyifte alıyoruz. Ama son 1 aydır hep bunu dile getiriyor. Ben yapma diyince benim durmayıp yapmam onu rahatsız ediyor. bunu düzelttim artık kendimi durduruyorum. Fakat son 1 aydır kendi isteğiyle hiç yanaşmıyor. Kaldı ki bu kız reglyken bile kendisi istiyordu. Performansım hala ilk günkü gibi iştahlı ilk günkü gibi azimli ve romantik. 5 gündür yapmadık. Bu sabah yeltendim oyun yaparak yapayım dedim çaktırmadan ama istemedi. Başına gelen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Al karşına güzelce konuşun sorunları sevginizi ilişkinizi nasıl hissettiğini ve en önemlisi onun nasıl hissettiğini sor ona güzelce sıcak davran eminim hormonal sebeptir sadece tatlı bir dil her şeyi çözer eminim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa dönemsel olabilir. Benim bazen öyle dengem bozuluyo. Sanırım hormonal
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜslubun tavırların ne kadar düzgün, düşünceli ve olgun. Kız arkadaşının yerinde olmak isterdim
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiö
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka erkek var
net04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bi erkek yok dostum. Zaten hep birlikte vakit geçiriyoruz telefonunda şifre bile yok. İmkan vermiyorum
- +1 yıl
sen bir kere kendini çok zeki sanarak
karşı tarafı hafife alıyorsun
geçmiş olsun
Soran+1 yılKendini zeki sanmakla alakası yok dostum her kadın aldatıyor o zaman
- +1 yıl
sen bilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir soğuk davran
34 Yorumla
Soran+1 yılSırf cinsellik yüzünden soğuk davranamam. Çünkü seviyorum, oda seviyor. Güveniyoruz birbirimize her konuda. Ama evet bana eğer bir gün seks için yanaşırsa soğuk davranırım
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasıniz
Soran+1 yılBen 25 o 21
Cevap sahibi+1 yılHmm aklı başka biryerde olabilir ya gerçekten bir sorunu var ya biri da var ama sorunu olsa da böyle davranmaz yani bir kız soğuk davran kızlarla flört edergibi ol biraz cepte olma ama sakin ama sakin kıza karşı işte sen böylesin o yüzden ben böyle yaptım seni çok seviyorum falan deme bunu sorgularsa
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet sıkılmış
32 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılTabi mesela farklı bir sıkıntısıda olabilir ya da sana kırılmış olabilir
+1 yılBaskasina veriyo demekki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım