AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Cinsellik üzerine kurulan ilişki başka, ciddi ilişki başka
Artık derken, önceden de kimse okeye dördüncü aramıyordu yani, sonuçta cinsellik olmazsa olmaz iki kişi arasında, Hee abartıldı, azıtıldı o başka..
Sen önce bir hayatını kur işini falan sonra sevgiliyi düşünürsün. Çünkü cinsel ilişki isteyen olacak artı bazıları da seni beklemek istemeyecek.
Zaten Aşk diye bir şey yok ki ne yani kızlar bana güzel suratım için mi gelecek hiç zannetmiyorum yani 😄
Aynı durumdayız bende 23 yaşındayım biz mi yanlışı anlamıyorum ki her şeyin bu kadar sıradanlaştırlması benlik değil sanırım bu yüzden hiç olmayacak ilişkim
Allah ım kendimi gördüm😂
Bakalım artık hayat neler gösterecek, her şeyin hayırlısı olur inşallah
amin😇
her ikinizi de kendinize değer verip dikaktli olduğunuz için tebrik ediyorum, bu taşlar kendini keşfetme yaşları, insan bir başkasında, ilişkilerinde (her türden) kendini tanımaya ve karakterini oturtmaya başlıyor. bu isteklerin dürtülerin yanlış kullanılması yanlış bu değerlerenançlara göre ancak bu fıtratımızı inkar etmeyi gerektirmiyor as-la.. buradaki asıl açlık (elbet fiziksel boyutu da var ama) şu yaşlarda daha çok kendini keşfetmek, kadınlığını keşfetmek, isteklerini anlamak, kendini tanımakla alakalı. bu yüzden, kalbinizi ruhunuzu hayatınızı yıpratmadan daha temkinli daha temiz bir yolla sakince ilerleyin derim. karakterinize dair, kendinize dair, isteklerinize dair, kadınlığınıza dair keşifler yapın.. nasıl? birçokkkkk film youtubeda ücretsiz kıymetli isim kitap vs var.. çekinmeyin, kendinizi tanıyın sadece başkaları tarafından yıpratılmaya bile bile açık olmayın, aceleniz yok kendinizi geliştirin, özgün kişiliğinizi ortaya çıkarın ki size göre biri karşınıza çıksın 😘🥰
ben de Adana'da yaşıyorum ama böyle düzgün bir kız bulamadım siz ikiniz nerelerdesiniz acaba :D
Kimse kimseyi uzun süre beklemez zaten o konustugun kisilerde bu yüzden konusuyor yoksa neden konussunlar ki diye düşünülüyor
Kızlar için para erkekler için cinsellik.
Şimdiki ilişkilerin çoğu böyle.
Fedakarlık, sadakat, gönülden sevmeler yok gibi bir şey.
Beyler hiç seveni olmamış... Bakın 4-5 kesinlikle 6 olamaz... Bu kızın 40 dan az olduysa ben de niga değilim. 40-50 min sevgilisi olmuştur. ilk analını da kürt birisiyle yapmıştır ama bakiredir kesin 👌👌👌🤲🚬
Ne iğrenç yorumlar bunlar ya utanmıyor musun şunları konuşurken hiç
Antalya da oturuyorum 16 yaş üzeri kızların hali budur 🤲 Üstelik kızlar bunu yapmayı seçiyor bunu 🤨 Biz mi utanalım şimdi yoksa siz mi?_
Sen utanacaksın tabi ki terbiyesiz herif. Kız orada hiç sevgilim olmadı demiş iğrenç sapık zihniyetinle yalan söylüyor, 40 dan aşağı değildir, analı, bakiresi, kürdü kendi kendine kurgu yapıp bir de kendini edepli kadınları namussuz ilan ediyorsun
Elim ayağım titredi sinirden aşağılık herif
Aynen elin ayağın boşaldı değil mi 👌🔥😁
Keşke gizli kullanıcı olmasaydın. Hiçbir şey yok gibi pişkin pişkin mesaj da atarsın sen böyle engelleyemedim
Ne saçmalıyorsun kızım. ben sana mı kaldım. Sana yavşıyıcam... Üstüne para versen bakmam senin gibisine 😂 Elimden ne ruslar ne danimaralılar geçti... Sana zaten kalamam bile ki💁♂️
Evet öyle ama ciddi ilişkilerde az kalite herzaman azınlıktır zaten ciddi ilişkiler evlenmeden olmaz diyenleri bulmak lazım
İlişkide cinsellik ön planda oluyor artık ciddi olan çok nadir cinsellik olmadan * maalesef cinsellikler çoğaldı
Ciddi evlenmeyi düşünen cinselliği öteler gerçek ten seviyor ve evlenmek istiyor sa sabırla bekler zaten diğer durumda adam zaten eğlenmek istiyor
En azından azıcık ucundan tattırsaydın😊
Sen ne zaman böyle bir şeye zamanı geldiğimi düşünüyorsan o zaman yap evlilikte cinsellikte hiçkimseye boyun eğme günümüz ilişkileri çok toksik çünkü
Evet, zaten doğrusu da bu. Arkadaşlık harici ilişkilerden, cinselliği çıkartırsanız geriye en iyi ihtimalle arkadaşlık kalır...
İlişkiler bile tüketici mantığıyla yaşanmaya başlandı biraz o yüzden. Bu ara tecrübe ve birikimlerimi paylaşabilirim isterseniz.
Dinlerim
@berillanız yazın bana
Maalesef öyle oldu Masumiyet yok artık tüket bitir mantığı İnsanlar aslında kendini tüketiyor farkında değil
ne istedigini biliyorsan, kimden isteyecegini de bilirsin, aramaya devam et 😎
pek yardimi dokunmadi ama tesekkurler😂
ne istedigini biliyor musun?
kadınlığınla ilgilenmeyen erkek hayatında olacaksa niye hayatında olsun ki
gunah ama yoksa ben istemez miyim😂
ister misin : )
istiyorum ama yapmam nefsime sahip cikiyorum
insanın sahip olduğu değerleri koruması saygı duyulası bir davranış biçimi. ama erkeklerle hep sorun yaşayacaksın
of ya yalnizliktan bunaldim cidden beni anlayan yok mu😂
şöyle ayrım yapabilirsin :) erkek direkt kadınlığınla ilgileniyorsa eleyebilirsin. seni önemsiyor değer gösteriyorsa birazcık esneyebilirsin :)
Doğru kişiyi bekle. Senden cinsellik isteyene istediğini verirsen seni kullanıp bırakır
Cinsellik olmayan bir ılıskı sıradan aile ılıskı sıfır
Benim de ilişkim yok bu devirde kadın da erkek de cinsellik istiyor
Kazara aşık olan oluyor ama genel olarak öyle maalesef
Herkes her şeyi hızlı yaşamak istiyor ne olacaksa bir an önce olsun kafasındalar
İlişkiler zaten hep cinsellik üzerine kuruluydu. Burada önemli olan doğru kişiyi bulabilmek
Düşünen düşünmeyen tüm hayvanların ilişkileri cinsellik üzerine kurulu. Doğayı iyi izle
yoo. bence istatistik kurmak ve genellemek icin örneklemi genişletmelisn:D
Kesinlikle cinsellik üzerine kurulu artık olmazsa olmaz
Bu tip konularda kontrol kadında olurdu. Çünkü erkek kadının tepkisini bildiği için böyle şeylere cesaret edemez aklına getirmezdi. Ama şimdi kadınlarda ar edep kalmadı erkekten beterler. Ulu orta erkeklerin üstüne atlıyorlar. Bunu gören erkekler de ilişkilerini cinsellik odaklı kuruyorlar.
Erkek istemese kadın istiyor hayatıma giren hepsi kendi istedi benden bu yönde bir istek olmayınca
Cinsellik mi yaşamak istiyorsun yoksa istemiyor musun
Başka ne üzerine kurulu olacaktı, arsa tapusu üzerine mi çılgın bakire seni
Valla sen bırak onları. Hiç uzatmicam gel bana ciddi olarak görüşelim, sevişmeyi de ne zaman istersen o zaman yaparız. Tam aradığım model kızsın 👌
cok acik sozlusun😂
nerelisin
Trabzonluyum 😄 Gizliden çıkayım istersen direkt merak ettinlerin için 😃
adana uzak ama😄
İstanbul'da yaşıyorum 😄 Sıkıntı yok gönüller bir olduktan sonra mesafeler vız gelir tırıs gider 😃
bu zamana kadar sadece uzaktan (yani sadece yazisarak) iliskim oldu desem🥲kusura bakma
Arada bir gelicem yanına ya sadece yazışarak olmayacak 😃 Uçakla 1 saate ordayım. Kebap yeriz üstüne şalgam miss 👌😃
hayir ya masraf yaptırmak istemem bence uzak iliskiler öyle maalesef
Sana masraf yapmicam da kime yapıcam be ayıpsın düşünme orasını 😃
Ben adana da yaşıyorum senin gibi bir kız bulamadım 5 aydır özele gelir misin rica etsem :)
Artık böyle oldu ne yazık ki
Evlilik çok zor bu zamanda
Istediğin şey ciddi ilişki, evlenemekse hiç çizgini bozma canım. Seks konusunda rahat olan kadinlarla olsunlar. Kimse için de isteklerinden vazgecme.
Nedeni artık her kız verip verip durulduğunda bi sonrakine namuslu ayağı yapıyor. Biz de keriz miyiz niye öncekine verdi de bize vermesin
Oyle gibi knk. Benim de hic olmadi, kendimiz gibi insanlari bulup onlarla evlenmemiz en dogrusu olur bence...
En güzelini yapıyorsun kendini evleneceğin kişiye sakla son. Pişmanlık fayda etmez senin gibi düsünen kız sayısı 3/4 kişiyi geçmez
burada sorsan erkekler hayır falan der ama çoğu gerçekten öyle. Tek peşinde oldukları şey cinsellik
Doğru tespit geneli öyle
Temelinde var seks. Aşkın karşılığı ten uyumudur.
Herşeyin yanında biraz olmalı seks.
Ona döndü çünkü çıkar ilişkisi artık çoğunluk
al gülüm ver gülüm oldu ilişkiler
Vallahi bende mersinde yaşıyorum yani başka şehirleri bilmiyorum ama burası öyle ya daha denk gelmedi düzgün birisi
60 dan sonra cinsellik bitiyor
O zaman nolacak
Cinsellik değil önemli olan bence
yüzeysel temasa izin ver sadece. dokun, dokundurt🤷♂️
Bana göre önce para sonra cinsellik, sonra sevgi...
Kesinlikle öyle ve benim için bile olmazsa olmaz
Olmali tabiki
Ne yazık ki öyle görünüyor.
Oyle düşünen ciddiyetten uzak anlik heves peşindeler
Evlenmeyi düşünüyorsan seninle bir ilişki kurabilirz
Bence yapma. Yapacaksanda seksting yap derim. Hatta partnerin yoksa yardımcı olabilirim.
benim problemim bu degil ki🤦🏻♀️
Anladım ama özellikle bu yaşlarda bulabilmen çok zor
hayir anlik hevesler uzerine kurulu
samimi oluşun güzel ama arkadaşın öyle samimi değil
Evet öyle oldu artık ihtiyaç halini aldı... günlük ihtiyaç gibi oldu
Gununuz kosullarinda o tarafa gecikiyo her erkek mutlaka cinsellik istiyor
Kişiden kişiye göre değiiir bence ilişki için birlikte olanbigün sıkılabilir bal arısı gibi tehlikeli bence
Sevgi olmasan cinsellik olmaz ki ya
Evlenene kadar yaşama kaybetmez kazanirsin
Bu zamanda uçkur derdine sevgili olunuyor
maalesef evet
Bu işler merakla başlar zaten
Hayır bunu yapan maalesef ki insanlar yani biziz
Cinsellik olmadan olmaz ama ya