Caktırmadan kavramak böyle ufak yanlışlıkla dokundum diyecek bi haraket istiyorum. Nasıl elleyebilirim. Amacım sadece nefesini kesmek 1 sn lik. Hiç dokunmadım dokunmakta istemiyorum ama sadece yanlışlikla elleyip arzusunu arttırmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne yanlışlıkla bir şey dök ve ay pardon temizleyeyim de öylece ellemiş olursun. Bir yere gittiğinde ortam kalabalıksa sürtünüp geç elin kolun değsin kalabalık bahanesiyle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıkışık bi ortamda elinin tersiyle geç üzerinden 😉
17 Yorumla
Soran+1 yılTam istedigim yorum
Soran+1 yılTecrubelerin bana başka neler der. Böyle nefes kesecek anlar yaşamak istiyorum cinssellik olmadan. Mesela dugmelerimi ağzıyla açmasını istiyorum bu tarz başka neler yapabiliriz
- +1 yıl
Elele tutuşup yürüdüğünğzde biraz geride kalır gibi yap kol mesafesi açılınca hızla ona yetişmek için hareket ettiğinde eline direk oraya aceleyle yanlışlıkla değdir 😁bokta atışı yapmalısın. HEr zaman pazaryeri dolmuş
Otobüs sinema çıkışı kalabalık ortamlar ideal fırsat verebilir kullanmasını bilene🙃
Soran+1 yılKıvrak zekalısın teşekkürler değerli yorumun icin
Gizli Üye(18-24)+1 yılKörebe oynayın yanlışlıkla dokun doya doya. Gözlerini bağlasın halihazırda ortama da uygun
41 Yorumla- +1 yıl
Bu daha zekice
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne meyve suyu dök siler gibi yap 😉
16 Yorumla
Soran+1 yılTam istediğim yoruum
Cevap sahibi+1 yılBirden fazla ellemiş olursun belli olmaz belki sertligine denk gelirsin 😉😂
Soran+1 yılTecrubelerin bana başka neler der. Böyle nefes kesecek anlar yaşamak istiyorum cinssellik olmadan. Mesela dugmelerimi ağzıyla açmasını istiyorum bu tarz başka neler yapabiliriz
Cevap sahibi+1 yılTecrübe değilde bu hayal gücü diyelim 😅 yaşamadım hiç ama kucağına oturup göğüslerini yüzüne yaslayanilirsin bir süre sonra iç güdüleri dürtüp düğmeleri ya insan gibi açar ya da komple yırtar 😅
Soran+1 yılTeşekkürler değerli yorumun icinnnnn
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılAvucla birakma İzmir . marsini soylet ona 😁
00 Yorumla
+1 yılOnu halledeceksin bşz napalım
01 Yorumla- +1 yıl
Onu kendin halledeceksin biz napalım
Bnce hic deneme sonu kotu btr sgklhdsa
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yürürken elini sallassan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Basit aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma be kızım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. kaç yaşındasın sen
04 Yorumla
Soran+1 yılUniversite
Soran+1 yılVeriyorum benim amacım ellemrk değil sadece 1sn lik Nefesini kesmek heyecan vermek
+1 yılofff çılgınsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım