Birbirimizin ilk aşklarıyız çocukluktan beri çıkıyoruz iki seneye kadar dünya evine gireceğiz fakat teçrübesizlik var o beni boşaltıyor ben onu bitürlü boşaltamıyorum. Seks yapmıyoruz saatlerce sevişiyoruz bayağı ıslanıyor ama bosalması icin ne yapacağımı bilmiyoruz ve biraz şikayet etmeye başladı. erkek olan tarafım
Cevabın nedir?
+1 yılVajinal kiloris var ya tam olarak sürtünmemişsin sanırım. O kapalı diye tahmin ediyorum. Evlenirsen mutlaka boşaltır.
8 yıldır çıktınız, siz üniversite döneminde misin?00 Yorumla
Ya olm pokemon tasolarini at çöpe. O senin artık ek biç istediginizi yaşayın. Güçlü yasam. icin istikrarli seks ve teni tanimak onemli acele etme kaygilanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin içine sokman lazım azmış epey alev alıyor.
29 Yorumla
Soran+1 yılHayır bakire
Cevap sahibi+1 yılOkadarı yaptınızda onu yaptınız iş oldu Ne cahil insanlarsınız ya bozsanda rospu bozmasamda rospu elletiyo sana resmen
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma bizim aşkımız öyle kirli değil ne o ne ben başka bir erkek kız olmadı. Cahillik doğrudur ama ayıp değildir konus kelimeler çok şerefsizce yaptığın meslek ayıp heraldr o daha şerefli 😅
Cevap sahibi+1 yılBen elletmedim bile daha yalanmı söylediğim boşuna ızdırap çekiyorsunuz aynı şey ikiside günah
Soran+1 yılBak kardeşim ben burda bir soru sordum cahil dediğin için alınmadım ama konuştuğun kelime yanlış
Cevap sahibi+1 yılPeki ama demek istediğim hiç yapmamalısınız o şekil ozaman çünkü kız seni terkeder sonra boşaltmıyorsun onu 😄
Soran+1 yılAnlatamadım sanırım sana biz 8 senedir çıkıyoruz senin konuştuğun şekilde yaşadığın ilişkilerden değil
Cevap sahibi+1 yılTamamda kız yanıyor dilinle yalıyosun zaten herşeyi yapmışsınız bari düzgün bir ilişki yaşayın nasılsa evleneceksiniz onu demek istiyorum tamam neyse bay
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Kardeşim biraz da iş onda yani, bütün sorumluluğu sen alma üstüne hani :)
00 Yorumla
+1 yılAnlatmakla olmaz uygulamalı göstermek lazım en iyisi p orno açıp izleyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYala ve em vajinasını boşalır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖp yala
11 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşürken elim değdiği gibi ıslanıyor sel gibi akıyor ama boşaltamıyorum elime kramp giriyor
Dilini kullan dostum dil iyidir😉
02 Yorumla
Soran+1 yılDil bikere denedim bunu kesinlikle deniyeceğim
Senden haz almiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılIslanıyor ama
Soran+1 yılİnandırıcı gelmedin derken
Soran+1 yılNormalde asla birine soramıcam bişey olduğu icin size öyle gelmiştir
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHortumla çek olmadı vidanjör
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzikerek tabiki:D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem