İlişki esnasında hayvana dönüşüyor resmen ağlatana kadar kendini kaybediyor çoğu zaman acı çekiyorum. Onu seviyorum ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor anlık olarak soğuyorum tiksiniyorum sonra geçiyor normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirini seven iki insan arasındaki en yoğun duygu alışverişinin yaşandığı yerde sen mutsuzsun. Afedersin para verip gittiği kadın muamelesi yapıyor sana. Hem canını acıtıyor hem kendine özen göstermiyor bu ne iğrençlik. Kullandırma kendini. Kendine ve bedenine saygı duy ve sev. Bu şekilde değersizleştirmelerine izin çünkü değerlisin bir çöp değilsin
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana zerre kadar değer vermiyor çünkü deneyimlerimden biliyorum seni gerçekten seven erken ne olursa olsun kendini tutar ve canını yakmaz sana koyamaz. Affedersin ama o sadece s**ini rahatlatma derdinde seni de sadece bu amaçla kullanıyor başka hiçbir açıklaması yok emin ol buna
10 Yorumla
+1 yılDemek ki sen de sadece cinsel olarak istiyorsun onu ya da farklı bir çıkar ilişkisi kurmuşsun. Duygusal bağ üzerine kurulmuş bir ilişkide böyle soğuma ısınma olayları olmaz
Otur ve düşün neden onunla birliktesin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
22Cevap
+1 yılEşin değil bir şeyin değil. Ne diye hiçbir bağın olmayan biriyle üstelik tiksinerek birlikte oluyorsun ki? Zorunda mısın, mecbur musun? Eee?
41 Yorumla- +1 yıl
bu devirdeki çoğu kişi böyle ne yazıkki, ayrılınca da kullanıldım, pişmanım vs derler
Öncelikle bırak git bunu. Git bir de hpv testi filan yaptır korunmuyorsanız hiç belli olmaz tüm kadınlar gardasil 9lu aşısını yaptırmadan sevişmesin bence kan testi de yaptır hiv için bi tavsiye sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsan sevdiğine onu yapmamali o adam sadist ruhlu biri seni keyfi için yağız edip ilişkiden soğutuyor bırak sevgilisini kocan bile olsa bunu yaptirma sil gitsin
00 Yorumla
+1 yılYani hayvanlasmasini sen istemiyorsan önce bir sevgilinle konuşmayı dene , bakımlı olmasını da ailesi öğretememis sen mi ogreticeksin uyaricaksjn bilemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBen de hayvana dönüşüyorum ama kendimi bastırmak zorunda kalıyorum ne yazık ki. Bastırmasam gebertirim karşımdaki köpeği.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel bakımına dikkat etmiyor derken ne gibi?
Böyle bir insanla birlikte olmak zorunda değilsin ki sen acı çekiyorsan bu ilişki sana zarar verecek hep
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle ileride seni o kadar soğutacak ki bu durum ona aldatmayı bile düşüneceksin. Geç olmadan otur konuş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra erkeklerin 15-20 dakika hayattan soğudukları gibi..
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde de mi soğuma oluyor?
+1 yılArkadan seni düşünmeden yaptı ise ön sevişme olmadı ise soğuman normal tabiki
00 Yorumla
+1 yılya ayısı ağzınaaa sıçıyorrr içinden geçiyor belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden buna katlanıyorsun? Cinsellik şiddet değil bu iğrenç bir şey onu uyar beraber olma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişisel bakımına dikkat etmiyorsa bu değişmeyecek bunu bil. Ondan soğuman normal değil, demekki sevmiyorsun. Kendine bunu yapma
10 Yorumla
+1 yılCanını acıtması çözülür de hijyen olmadan seks olur mu ya 🤢
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. böyle olunca soğuman çok normal hatta en kısa zamanda ayrılman en iyisi kendini seviyorsan tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni kullanıyor canım, cinsel ilişkiye girmek istemedğiğini söyle. rahatsız de. uydur bir şey. bak bakalım ne yapacak seni kapıya koyacak demedi deme
00 YorumlaE yapmiican o zman. zatrn hata etmişsin.
10 Yorumla
+1 yılHerkeste oluyor bu aralar😅
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu onla tartış
00 YorumlaKendini seks makinasi gibi kullandirtiyosun yani?
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize hitap etmiyorsunuz normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz bile soğuduk şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim sevgilim de öyle sanki altında can yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhirette napcaksiniz babasının gururu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç ne zamandır berabersinizz
00 Yorumla
+1 yılAkılsız başın cezasını ayaklar çekermiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılUyar o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılUyarıyorum her defasında aynısı oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Ne bu kertenkele mi
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
amacı kendini tatmin seni düşünmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Normal. Hormonlar yüzünden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuş bebeğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyor adam :)
00 Yorumla
+1 yılKişisel bakım önemli
00 YorumlaBiraz olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayril gitsinyaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaBence normal
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz