Benle ilgili ve sevdiğini belli ediyor. Mesajlasırken hiç +18 konuşmuyor ama buluşunca arada yakınlaşıyor. Öpüşmek ve dokunmaya çalışıyor. Bu yuzden moralim çok bozuk ona söylemedim ama sanki soğudum gibi. :( Ne yapmalıyım sizce?
Sevgilim yakınlaşmak isteyince ondan soğumam normal mi?
O halde sevmiyorsun bu yüzden soğuduysan. Çocuk eğer seni s*kmek için uğraşsaydi msjda bile 🔞 konuşurdu. Yakınlaşma esnasında da gayet normal yaşadığınız şeyler. Çocuk da değil sende sorun. Sevmiyorsan da git bunu söyle. Yakınlaştı diye soğumak nedir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler ama ilk sevgilim bu o yüzden kuskuluyum. Bilmiyorum acaba ileri mi gider veya cinsellik için mi yapıyor falan. Moralim bozuldu nasıl söyleyecegimi de bilmiyorum.
Hayır normal değil eğer seni sevse sen de yakınlaşmak isterdin demekki sevmiyorsun sadece heves iyi olmuş yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ay deli oluyorum şu düşüncelere canim benim cinsellik içgüdüsel biseydir adam seni istemiyosa bi sorun vardir bence sorunu kendinde ara nasil etkilenmiyosun hele ki sevdiğinle nasil istemiyosun yaa bu insanin doğasında var😂
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama ilk sevgilim bu. Acaba amaci cinsellik mi veya öyle şeyler ister mi, ileri gider mi falan içimde hep kuşku var :(
Evet hanımefendi bende böyle kızları anlamıyorum yakınlaşsan neden yakınlaştı yakınlaşmasan neden yakınlaşması beni sevmiyor mu acaba diye tribe giriyorlar 😂
Su erkeklerin gercekten sevip sevmedigini anlamak neden bu kadar zor lan sizin icin bir de belli ediyor demis evet ediyor gercekten ama sevmedigini o yasta ask mi olur lan ayrica
Kimisi sözlü yazılı ifade edemez yanyana gelince libido yükselir adrenalin istek illaki bişiler bekliycek yok o okadar olmaz diyosan zaten yürümez bu iş çocuğun isteği belli ayrıca ilişkide cinsel temas vazgeçilmez kuraldır seks olmasada sevişmek bi nebze ilişkini düzeltecektir