- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizle ilişkinizin sadece cinsellik üzerine kurulu olduğunu düşünüyorsanız ve bu sizin için yeterli değilse, ilişkinizi sonlandırmak istemeniz doğal bir duygudur. Ancak, ilişkinizi nasıl sonlandıracağınıza dair birçok farklı yaklaşım vardır ve bunların hangisinin sizin için en uygun olduğuna sizin karar vermeniz gerekir. İlk olarak, ilişkinizin sadece cinsellik üzerine kurulu olduğunu sevgilinizle açıkça paylaşabilirsiniz. Belki de o da aynı şekilde hissediyor ve ilişkinizi sonlandırmak isteyebilir. İlişkinizi konuşarak, ortak bir karara varabilirsiniz. Eğer sevgilinizle konuşmak sizin için zor bir seçenekse, bir mektup yazmayı veya bir mesaj göndermeyi düşünebilirsiniz. Bu, duygularınızı ifade etmeniz ve ilişkinizi sonlandırmak istediğinizi açıklamanız için bir yol olabilir. Son olarak, bazen doğru karar vermek için zaman ve düşünme sürecine ihtiyacınız olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve kararınızı vermek için acele etmeyin. İlişkinizi sonlandırmak için hangi yöntemi seçerseniz seçin, sevgilinize saygılı ve anlayışlı davranmaya çalışın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların yorumlarına bakma. Evlilik aşkın mezarıdır. Kadınlar bunu göremez. Çünkü onlar hep bir hayal peşinde koşarlar. Beyaz atlı prens, aşk vs. Aşkı memnu'daki gibi, çizgi filmlerdeki yakışıklı animeler gibi.
Bir kadının en mutlu olacağı ilişki flört dönemindeki ilişkidir. İstisnalar var ama kim uğraşacak? Dünyaca ünlü çapkın casanova diyor bu "evlilik aşkın mezarıdır" sözünü. Kadınları en iyi tanıyan insan bunu söylüyor. Kadın ve erkeğin doğasının ne kadar ayrı olduğunu defalarca gözlemlemis bir adam bunu söylüyor.
10 Yorumla
Sevgililik moda olmuş
Cinsel için kullanıyorlar atıyorlar kızları/erkekleri
Erkekler de kadınlar da
Sevgililik aşk ile oluyordu çünkü artık menfaat için olmuş
Eğer sevgilim olursa ilk başta aşk istemediğimi
Sadece cinsel için birlikte olmak istediğimi söyleyecem ki karşı taraf kullanıldığını düşünmesin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kırılgan her şeye ağlıyorsa bir anda her yerden engelleme çok yanlış olur. Yavaş yavaş eli eteği çek, mesajlarına geç cevap ver ve kısa cevaplar ver. Soğuk yap. Telefonlarını pek açma. Daha az buluşun. Sonrası zaten hallolur.
012 Yorumla- +1 yıl
😒.
Cevap sahibi+1 yıl?
- +1 yıl
Onun yerine sevsin
Cevap sahibi+1 yılAdam sevmek istemiyorsa yapacak bir şey yok. Kızın zamanı harcanmış gitmiş zaten yazık değil mi.
- +1 yıl
Kıza çok yazık böyle kötü birisine denk geldiği için. Kızın canı çok yanacak. İncitmesin onu zaten bi sevenlerin değeri bilinmiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Şu an birbirinin vaktini çalmaktan başka bişey yapmıyorlar. Kız bunu farkettiğinde çok geç kalmış olacak ama olsun neresinden dönerse kârdır. Olmuş bitmiş artık.
- +1 yıl
Bitmiyor işte acısı kalıyor öyle derinliklerde
Cevap sahibi+1 yılKız için çok zor cidden. Belki üzülmeye değecek bişe olmadığını anlarsa daha az acıtır, atlatması kolay olur.
- +1 yıl
Sevdiğin zaman değse değmese atlatamıyorsun çok uzun süre ondan sonrada yara kalıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılİlişkilerin bir parçası öyle ya da böyle kabullenmek zorunda. Güçlü olmasını diliyoruz kızımızdan.
- +1 yıl
Amin
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bu şekil söyle o da yoluna baksın. Seviyor seni belli ki ona da yazık, ezile ezile nereye kadar?
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söylersen zaten ayrılır
10 Yorumla
+1 yılAllah sen ve senin gibilerini ıslah etsin. Onunla bitirebilirsin ama unutmaki bu yaptıkların bi şekilde karşına çıkacak kimsenin ahı kimsede kalmaz. Kul unuturda Allah unutmaz bunlar nasıl olsa birgün bi şekilde çıkar senden. Aldığın nefes bile zor gelirse aldığın ahın vebali gelsin aklına. Acıdım şu an sana öbür dünyada ateşin bol olsun
101 Yorumla- +1 yıl
Neyin ahı? Kadınlar cinselliği zorunda olduğu için mi yaşıyor sanki o da zevkine bakıyor madem çok incinecek birisi o zaman kendini açmasın evlenene kadar
Gerçekten çok pis bir varlıksin, seviyorum ayağına Cinsellik için insan kullanmışsin yaşatigini yaşarsın umarım, şahsi düşüncem ne yaptığı burada yazdığın gibi açık açık anlat o da uyansın dünya senin gibi pis varlıklar ile dolu hayatına aldığı insanlara dikkat etsin
60 Yorumla
+1 yılSen bir a di. sin! Üç kuruşluk bir değeri bile olmayan eziğin tekisin! Çulsuz aç köpek! Genel e v'e verecek parası olmayan hadım edilmesi gereken başı boş bir it! İt kadar değerin yok!
203 Yorumla
Soran+1 yıltmmm
- +1 yıl
Hahaha hah niye bu kadar kudurdun
- +1 yıl
Içimden geçenleri yazmışsın şu aşağıdaki yorum yapanlarda üstüne alınmış belliki hemen kudurmuşsun falan yazmış kuduran sizsiniz
neyi merak ediyorum biliyor musun? acaba kız kardeşin var mı? veyahut olmadı bil ki Allah yaşattığını yaşatmadan öldürmez. demem o ki yarin bir gün olurda kızın olursa o zaman anlarsın belki ne demek istediğimi. çok yazık. vallahi çok yazık...
221 Yorumla- +1 yıl
Kız kardesininde kızınınde bi suçu yok emin ol bu tiplerin kızı olsa kız kardeşine bişey olsa çok fazla üzülmez. oyüzden kendi yaptığı seyin aynisini benzerini farklısını kendi çeker umarım ozaman içim rahatlar
Muhabbetlere bak 😅
Pipim var erkek oldum sanan sokak züppeleri 😅
Sümsük tipler.
Bildiğimiz tüm Gayler sizden daha adam ☺️
Net yani.130 Yorumla
+1 yılKızlar bu tipleri bir kez daha görmüş olduk, lütfen böylelerine çok dikkat edin. Hak ettiklerinizin en iyisini kendimize verecek olan biziz, hiçbir insandan medet ummayın. Şahsen her erkek harbi adam ve yürekli olamıyor!!
81 Yorumla- +1 yıl
malesefki kadınlar her zaman bu tarz düşünen insanlara güven duyuyor, herşeyi doğru söyleyene yaklaşmıyosunuz sevmediği halde seviyorum ölüyorum bitiyorum diyene kul köle oluyosunuz
+1 yılOnu hissediyodur ama bağlandığı için bırakmak istemiyordur ama bok gibi hissettiğine ve kullanıldığını hissettiğine eminim. O senden ayrılamaz sen açıkla ve bitir o da çok üzülür falan ama bi zaman sorna alışır sensizliğe. Unutana kadar ve sonrasında da sakın iletişim kurma.
20 YorumlaAyrıldığını net ifade et, ancak kullanılmışlık hissi verme. Seninle bir geleceğim yok, kültürümüz uyuşmuyor, ben sana yetemem, iş hayatım çok yoğun. Bahane bul, sakın kıza ihtiyacım sana yok, yenisini buldum gibi bir şey deme. Travma yaşatırsın, başına ilerde gelir. Karma olayı gibi.
22 YorumlaKadınların yorumlarına baktım da ne saçma bir ülke, ne kadar aptalca bir zihniyete sahip kadınlar!
Aynı tavrı para yiyici bir kadına hayatta göstermezler ama konu erkek ve seks olunca kudurmuş köpek gibiler.
Bu ülkenin insan kalitesinin artması için kadınların bu embesil zihniyetten çıkması lazım.
Şimdi bunların anne olduğunu düşünüyorum da, düşman başına.
044 Yorumla- +1 yıl
erkekler sadece o işe yarıyor
- +1 yıl
yoo dar değil gayette mantıklı bedavaya su bile bulamazsın erkeklerde cüzdan görevi görüyor
- +1 yıl
istediğin kadar inkar et çoğu kadın böyle olduktan sonra senin dediğin asla olmaz
- +1 yıl
ee gene kadının işine gelir sonuçta sekste de en çok zevk alan kadın her türlü kendisi daha çıkarlı
- +1 yıl
ki erkek anlasa bile bişi yapamaz çünkü çoğu kadın öyle
- +1 yıl
yani hangisini tercih ederse etsin gene aynı birine denk gelir
- +1 yıl
Amca sen 45 inden sonra burada napıyosun? ayrıca o kadınlar para yiyici kadınlara laf söylemediğini nerden biliyorsun. Ama sen bu züppeyi koruduğhn kadar kötü durumda olan insanlarida koruyormusun. Beyne bak 45 e gelmiş 18 yaşındaki it kadar değeri olmayan tipi koruyor ya. Sen baba olma bi zahmet
- +1 yıl
@Mutlulukneydi89 istersem 105 yaşından sonra da gelirim, mülkiyeti size mi ait? Benim kimseyi koruduğum yok aynı kadın zihniyetini kadınların yaptığı haksızlıklarda da göreyim ki ciddiyetleri anlaşılsın yoksa tümünüzü ciddiye almadığım için zaten bu yazıyı yazdım.
- +1 yıl
haksızlık falan değil gayet adaletli
- +1 yıl
erkek dediğin başka ne işe yarar ki
- +1 yıl
yaramamış daha çok anca tavşan gibi üremiş
- +1 yıl
erkekte korunsaymış
- +1 yıl
erkek olmasa olmazdı işte gene suç sizde
- +1 yıl
yoo genel olarak erkekleri sevmiyorum
- +1 yıl
ayırt etmemek lazım
- +1 yıl
İlk defa mantıklı konuştun
- +1 yıl
yoo tam tersini savunuyordun
- +1 yıl
sen saçma konuşuyordun bende az olanı genele vurguladım
- +1 yıl
sana özel olduğunu düşünme balık zekalı ben hep hesap kapatıp açarım
- +1 yıl
karakterden konuşucaksak senin sonsuza kadar susman gerek
- +1 yıl
daha başta yorumundan belli başka kanıta gerek var mı
- +1 yıl
işte o kadar kafan çalışmıyor
- +1 yıl
demek ki konuşacak lafın yok
- +1 yıl
aman sanki seni isteyen var cahil
- +1 yıl
annen bile istemiyordur seni
Yazık kıza vallahi. Engelleme gerek yok buraya yazdığın şeylerin hepsini yüzüne söyle daha yüzüne bakmaz aramaz ağlamaz bile sana. Vakit kaybısın zaten sen onun için. O seni engeller hatta yol bile değiştirir.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Bu tarz ilişkileri bundan onaylamıyorum. Bi tarafın bağlanma riski var. Ben şahsen erkek olsam gitmezdim bu tarz ilişkilere. Kimsenin ahını almak istemezdim, gözü yaşlı biri arkamda kalsın istemezdim..
30 YorumlaHepiniz aynısınız ya 🤦🏻♀️ yazık gerçekten
birdaha kalkmaz inşallah 🤲🏻 amin
73 Yorumla- +1 yıl
sesli güldümm :)))
+1 yılBurnunu surtecek seni şöyle iyi bir zirlatacak sağlam birine denk gelirsin elbet.
70 Yorumla
+1 yılYazık kıza gerçekten ama. İste neden mi evlenmeden önce böyle şeyler yapmamalısiniz. İşte bu yüzden. Yavaş yavaş ayrıl bari direkt her yerden engelleme mk pi sliği
30 YorumlaErkekten çok kadınlar yorum yapmış. Neden?
çünkü hepsi aynı acıyı yaşıyor.kızlar vermeyin. Sevdiniz die vermeyin. Kaptırıyorsunuz kendinizi
30 YorumlaGerçekten ergensin etme bulma dünyası bak burası bir gün bir kadın da gelip kullanır seni rahat ol sen.
Kaçarım yok dostum mıçtın40 Yorumla1 kere Delikanli gibi ol bitir ve arkanı dön git senin gibi menfaat yanlısi karşıdaki insanın gururunu düşünmeyecek kadar ruhsuz biri için üzülmesin bir zahmet
20 Yorumla
+1 yılEngelleyince içiniz nasıl rahat ediyor karşına al konuş insan gibi işiniz bitince kaçıyorsunuz yazıklar olsun adamsan konuş
30 YorumlaÖnce bazı görüşmeyi yavaşlat.
Onada trawma olur sende onun karmasinı yaşarsın.
Önce mesafe...33 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarina geç cevap veriyorum umarım işe yarar
+1 yılBirader delikanlı ol da gidip yüzüne ayrılmak istediğini söyle. Senin kimseye ghosting yapıp psikolojik şiddet göstermeye hakkın yok. Sessizce çekip gitmek insanlığa aykırı bi şey.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani kullanıp atıyorum diyorsun. Peki bunu nasıl insanlığa sığdırabiliyorsun? Sizin gibilere şiddet uygulayacağız inşallah.
20 Yorumla Ne kadar süredir birliktesiniz? Neden tatmin etmiyor artık merak ettim cevaplarsan sevinirim
22 Yorumla
Soran+1 yılHep aynı şeyi görmek istemiyorum farklı insanları tanımak istiyorum
+1 yılgerçekleri söyle senin gibi şeref yoksunu biri için ağlamaycak
30 Yorumla
+1 yılMadem ayrilcaktin tatmin edip etmeme olarak düşünüyorsunda neden oynadın kızın duygularıyla sana değil o kızcagiza acıyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah yaşattığını yaşarsın bu hayatta
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt engellemek yerine önce bir açıkla her şeyi apaçık öyle engelle. Sonra seni beklerse yazık olur kızcağıza. Bir gün geri gelir umuduyla yaşamak insanın ueni hayatına odaklanabilmesi açısından çok büyük sorun.
10 Yorumla
+1 yılsırf cinsellik için birlikteysen karşı tarafta bunu biliyorsa ayrılma zaten her zaman ihtyaç duyacağın bişey ama karşı bilmiyorsa söyle devam etmek isterse edin istemezse zaten senin istediğin olur
00 Yorumla
+1 yılKarma ya da halk dilinde etme bulma dünyası, aklında bulunsun.
20 Yorumla
+1 yılZaten başka bı niyetin mi vardı ki kullanmış sıkılmış sin hepsi bu engelle sen oda seni ahirette engeller artık
00 Yorumlaİnsanların duygularıyla nasıl söylüyorsunuz ya nasıl bir vicdan var size çok merak ediyorum işin bitmiş galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Yalan söyleme istemiyorsan kimsenin zamanını çalma..(zaman herkese eşit) rol de yapma gerek yok bu şekilde devam etmen ona daha çok zarar verir.
00 YorumlaDürüstçe konuşarak. Dürüstçe dedim ama onunla sırf cinsellik için birlikte olduğunu biliyor mu? Muhtemelen bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılTüm kadınlar adamı linçlemiş aynısını bi kadın yaptığında sesiniz cıkmıyor erkek yapıncamı sorun oluyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Sesimiz onlarada cikiyor ya Şu an yapan erkek
- +1 yıl
Aynen kanka kesin linçliyorsunuz
+1 yılGeç karşına soyle olduğu gibi tokat atsın hakaret etsin hakkını versin sana belki sende biraz rahatlarsın bu şekilde daha az suçluluk duyarsın
00 YorumlaBir an önce ayrıl. Sana karşı duygularım kalmadı falan de abi yazık kıza vaktini çalma daha fazla
00 Yorumla
+1 yılKızlar bu ve bunun gibileri sonsuza kadar lincleyin ve affetmeyin
30 Yorumla
+1 yılMecbur söyle bir şekilde. Biz insanlara bir günde küsmedik.
10 Yorumla
+1 yılBöyle kişiler yüzünden doğru kişiyi nasıl bulucak bu insanlar. d
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin birini nasıl koynuna alabiliyorsun nasıl bir midesizlik hayvanlar daha seviyeli
10 Yorumlaİlla ki üzülecek hemen sil at sıkıldım ayrılalım de
10 Yorumlaİşte bize bu söylediğini ona açık açık söyle ve git.
10 Yorumla
+1 yılf*ck body olduğunuzdan kızın haberi var mı? Sen kızı önce sevicem seni dşye kandırıp kendini vazgeçilmez bir s. K zannedene kadar bekletip kendi yalanına kendin mi inandın 😂 kıza biz f*ck de geç kabul ederse devam eder ama ağlamaz :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılKızın duygularıyla oynamışsın yaptığın şey ayıp. neden sevmediğin biriyle sevgili oluyorsun ki.
00 Yorumla
+1 yılAga herkes ne kadar kaderci ne kadar namuslu yorumları okudum da gülmemek elde değil
00 YorumlaBuna izin veren kız da var yani.. vah ülkemin kızlarının haline
00 Yorumla
+1 yılKıza üzüldüm o bunları bilmiyordur seninle ne hayalleri vardır şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılma evlen, bir kere umut verdin işte (bu arada ikiniz de ahlaksızsınız evlenmeden cinsellik olmaz 🤮)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe evlenmesi çocuk oyuncağımi bu
Cevap sahibi+1 yılKullanıyosun ama cinsellik için
Soran+1 yılO ayrı o ayrı
+1 yıliyide o zaman başından neden başladın kızada yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırf cinsellik için birlikte olduğunuza nasıl emin oldunuz? Bende şüpheleniyorum da bilmek istedim
10 YorumlaYaptığın şey çok cirkince bari olanı burada acikladiğin gibi anlat o da bilsin ve yoluna baksın sende bundan sonra insanlara baştan niyetini belli et ve öyle bir iliskiye giriyorsan gir kimsenin kalbini bu şekilde kırmaya gerek yok üzüldüm kıza
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle, kız kendinde bir suç olmadığını anlasın. Kendi kendine düşüncek bir hatam mı oldu. Niye böyle oldu diye kendini suçlamasın en azından. Ve birdaha insanlara kolay kolay güvenmemesi gerektiğini anlasın
bunu neden kizi kendine baglamadan önce düsünmedin peki
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka bi bahaneyle ayrıl ya kızı öyle ortada bırakma vicdan azabı çekersin
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net bir şekilde kendini ifade et ve ayrıl vicdanını daha fazla karartma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kız güzel işte daha ne istiyorsun ki sevgili ol devam et
00 Yorumla
+1 yılDelikanlıysan al karşına yüzüme 3 defa tükür de çek git sonra
00 Yorumla
+1 yılKıza üzüldüm direkt buraya ne yazdıysan söyle ve hemen bitir o kızın vaktinden daha çok çalma
00 Yorumla
+1 yılNe bu yapay a* mı sıkılınca bi köşeye atçan 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibilerin belasini versin seninde anani bacini biri elden geçirir elbet
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat