18 yasima geldim cinsellik hakkinda pek bir bilgim yok internetten arastirdigim kadariyla evlenince bile ne yapacagimi bilmiyorum var mi benim gibi olan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamahrem diye bir şey var daha önce duydun mu? Annen baban senin yanında özel hayatını nasıl paylaşsın geniş gördüğünüz aileler de dahil hiç bir ailede olmuyor bu. Açık rahat bir şekilde ailecek konuşulduğu vakit başımıza taş yağacağının habercisidir çünkü bu çarpık ilişkilere davetiye beraberinde getirir. Sen evlenmeye yakın nişanlıyken zaten bıkarsın çevrendeki evli arkadaşların akrabaların annen hatta belki babannen bile konusunu açar sana anlatırlar. Bekar bir kıza annesi cinselliği pek anlatmaz anlatır anlatması gerekir ama pek anlatmaz. Çünkü ailelerin büyük çoğunluğu evlilik dışı ilişkiye karşı sebebi de dinimizde büyük günah dindar olmasan dahi erkekler yattığı kızla ciddi düşünmez kendisi 70 çicekten bal toplasa da düşünmez bakirenin bakire istemesi normal evet harici durumda savunmuyor fakat %90 böyle olur tavsiyem cinsellik istiyorsan dahi ileri gitme güvenmediğin biriyle öpüşme bile yarın birgün evleneceğin adam bakireliği sorun etmese dahi çıkar karşısına bunlar abartılarak anlatılır gurur meselesi yapar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnladım. Esasen anne baba tarafından kesinlikle doğrular ve gerceklerle konuşulması gereken bir konu bu. Aklında olan sorular varsa ve istersen sorabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
ayıp görülmesinden dolayı cahil bırakıyor çoğu anne baba ayrıca bilgisi olmayan da çok ama anlatan söyleyen de var yani bu konuda şanslıyım
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılherkes senin gibi merak etme herkes yasaya yasaya ogreniyor deneyerek bir seyleri eksik ya da yanlis yalan bilgilerle sahip oluyor ornek kizlik zari diye bir sey yok ama bunun egitimi olmadigi icin herkes var saniyor
00 Yorumla
+1 yılKlasik türk aileleri kendin yanlış bir sey yaptiginda da agzina sicip namussuz diye seni perişan edicek bir tip aile olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar dogru soyledin ki ben yapsam evlatliktan reddederler ama kendileri kac yasina gelmisler utanmadan seslerini duyurarak yapiyorlar
- +1 yıl
Ya evet doğal bir seyi sapıkca bir seymis gibi görüyorlar mesela ergenliginde göğüslerin buyumesi sutyen ihtiyaci duyman ped ihtiyaçi duyman kendi kişisel ganital temizligini falan hep annenin sana ogretmesi gerekir ama bence bunlari sen hep tek basina arkadas ortamından ogrendin
Soran+1 yılAilemde bana hersey ayip. Sutyen istemeye utanirdim bol giyinirdim hep bu yuzden ped bile diyemiyorum sey var mi evde diye soruyorum kelime agzimdan cikar cikmaz ne bicim konusuyorsun diyor
- +1 yıl
Tam tahmin ettiğim gibi sen bence bir gun onlar yine cok ses yaparken git kapilarina vur ayip be bu saate uyutmadiniz de belki en azindan biraz daga sey olurlsr
Soran+1 yılYapmistim bir kere dinlemiyorlar evliler ya hersey serbest utanmasalar mahalleye sov yapacaklar ama bana gelince regl demek bile ayip.
- +1 yıl
Ya sende bunun üstüne git normalleştir bence
Toplum olarak bu konuda baskiciyiz ve anlayış gosteremiyoruz lakin baba oğluna anne kızına bedenini ve isteklerini uygun dille anlatabilir istese
00 Yorumla
+1 yılAnnenle bu tarz şeyleri konuşabilirsin, merak ettiklerini sorabilirsin. Ve bir baba, kızının yanında bu tür muhabbetlere girmez, doğru değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabalar erkek cocuklariyla konusmuyor zaten asil sorun burada.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde ülkenin ebeveynleri böyle yanlız değilsin takma kafana. Oku araştır
00 YorumlaKesinlikle haklısın konuşulması gerekir ben kadin hastalıklarında hemsireyim hastanede calisiyorum o kadar sey var ki anlatamam yani
11 YorumlaNeyi merak ediyorsun istediğin her şeyi bana sorabilirsin
00 YorumlaBen başından sonuna anlatıp bilgilendirme vmyaparım istersen. Doğum kontrol dahil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne baba mi anlatacak onu ki anlamadım bana da kimse anlatmadı
014 Yorumla
Soran+1 yılBaska kim anlatacak?
Cevap sahibi+1 yılBilemedim valla şimdi bana babam anlatmadı abim de anlatmadı
Yaşaman lazım dedi yaşayarak öğrendim
Tabi iyi bir his ama ayrılınca da üzülüyorsun
Evlenecek olsan heralde anlatırlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılOkullarda egitim verilseydi keske regl oldugunda ne oldugundan haberim bile yoktu..
Soran+1 yılOldugumda*
Cevap sahibi+1 yılYani evet o konuda da eğitim falan yok
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ki sen
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDaha erken değil mi
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünüyor olabilirler aile büyüklerin
Soran+1 yılBen ergenlige gireli 7 yil oldu gec bile kaldilar evlenince kocamla yatakta cekirdek kola yapariz artik
Cevap sahibi+1 yılDur ya ne evlenmesi erken daha
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar merak saldin
Soran+1 yılSimdi evlenicem demiyorum 3-4 yil sonra belki
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir ilişkin olursa konuşulabilir bu konular
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada hiçbişey anlatmadılar 22 yaşındayım artık bilmediğim şey yok ama 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnne baba bu konu hakkında konuşmaz da yakın arkadaşın varsa ordan birazda olsa bilgi alabilir sin
00 Yorumla
+1 yılYani Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz sanki cinsellik çok ayıp ya da bakire olmak olmamak çok önemli saçma yani Anne babalarımız kuralları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler bilgili
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar olarak bilgili degiliz maalesef..
+1 yılÇoğu kişi böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef çok var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım