Cinsel Yaşam Vajina tüylü mü olmalı tüysüz mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Ne tür daha çok tercih edilir? Vajina tüylü mü olmalı tüysüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tüysüz olursa severim iy oral yapar uçururum. 3-5 günlük tüyde zararı olmaz temiz olduktan sonr 0 0 Yorumla
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kılsız olsa daha ideal olur zira aksi yapılmak istenen bı çok aktiviteyi bitirebilir yalamak gibi 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tüysüz olsa güzel olur elbette hafif tüylü de fena değil. 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok fark etmiyor hafif kıllı da güzel kılsız da ama abartı derecede kıllı kötü 0 0 Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buldun da kılsızını mı arıyon diye sorası gelir insanın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki kılsız temiz olacak sen penisi nasıl olmasını istersin 0 2 Yorumla portikal_yanak +1 yıl Ajsjsks kıllı seviyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Bence de penis kıllı olsun ya 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıl ne ya ıyy hafif olursa olur da fazlası koku yapar zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hafif zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kirli sakal gibi olabilir ama hiç olmasa daha güzel dili yırtıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ilgilenmiyorum ama erkek kadin fark etmez bakimli olmasi lazim o yuzden belli bir seviyeye ulasti mi alinmasi lazim bence... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tüysüz ama üst bölgede üçgen dikdörtgen olabilir ama sadece üstte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tercih kılsız ama plansız sa kılda sorun yok temiz olsun yeter ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kılsız çok tercih edilir. kıl izi bile olmamalı o zaman tadından yenmez 0 0 Yorumla
ufukhan01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hafif kıllı olmalı özellikle girip çıkarken yok mu aşırı zevkli oluyor 0 0 Yorumla
pussylicker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl kılsız tabiki... kaymak gibi olmalı.. sonra güzel bir oral... 0 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Bulayım da gerisi önemli değil 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla By_Zenci +1 yıl 😂😂 Yorumla
portikal_yanak Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dinleme bunları her türlüsü olur daima güzeldir :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Renkliye boyuyorum bazen topluyorum da 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim bile göresim geldi 😄😄 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl hafif tüylü şekilli şüküllü kesebilir kıllarını da 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle tüysüz 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fark etmez ama tüysüz daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o an insanın gözü görmüyor, getir getir... 0 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Temiz olsa daha iyi ama killida olur. 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Ben şahsen temiz severim 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temiz temiz temiz 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kılsız olmalı abicim kıllıyken oral yapılmıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hafif olsa Yorumla recep48 +1 yıl Çok hafiften bişey olmaz zaten kıldan görünmüyorsa kötü Yorumla Soran +1 yıl Çok hafif olsa güzel olur bence Yorumla recep48 +1 yıl Dudaklar tersine sürtününce harika oluyor Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Hic yaşamadım bilmiyorum Yorumla recep48 +1 yıl Bildiğim için söylüyorum 🤭 Yorumla Soran +1 yıl İyi bol zevkler 😄 Yorumla recep48 +1 yıl Teşekkürler. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ricalar Yorumla recep48 +1 yıl Peki 🥰 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Erkeğin kıllısı kadının kılsız ı makbul dür 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her türlü ama kılsız oral icin tercihtir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kıllı da girip çıkarken penise temas açısından iyi bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir ama oral önceliğimdir Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 26. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 34 soruyu beğendim takip atarmısın Yorumla Soran +1 yıl Göremiyorum 🙄 iyi de beğenenlerin isimlerne tıklayamiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bildirim gelir soruyu beğenenlern Yorumla Soran +1 yıl Evet de isimlere istek atamıyorum. Neyse boşverin ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ifşa ettirdin beni kendine bak ismime Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. bence kıl ile şekil vermek güzel :) 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kılsız temiz olmali 1 6 Yorumla Soran +1 yıl tamam 😄 Yorumla cenk06cenk +1 yıl Siparişi aldın mi😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😄😄 Yorumla cenk06cenk +1 yıl Tamam ona gore ayarla artik😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjs tm Yorumla cenk06cenk +1 yıl Cabuk hazırla siparişimi ama 🤣🤣 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. temizli ve pürüzssüz 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kaynak gibi olmalı 0 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Kaymak Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. kılsız olsun 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kılsız 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kılsız 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. tertemiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tüysüz olursa severim iy oral yapar uçururum. 3-5 günlük tüyde zararı olmaz temiz olduktan sonr
Kılsız olsa daha ideal olur zira aksi yapılmak istenen bı çok aktiviteyi bitirebilir yalamak gibi
Tüysüz olsa güzel olur elbette hafif tüylü de fena değil.
Çok fark etmiyor hafif kıllı da güzel kılsız da ama abartı derecede kıllı kötü
Buldun da kılsızını mı arıyon diye sorası gelir insanın
Tabiki kılsız temiz olacak sen penisi nasıl olmasını istersin
Ajsjsks kıllı seviyorum ben
Bence de penis kıllı olsun ya 😄
Kıl ne ya ıyy hafif olursa olur da fazlası koku yapar zaten
Hafif zaten
Kirli sakal gibi olabilir ama hiç olmasa daha güzel dili yırtıyor
ilgilenmiyorum ama erkek kadin fark etmez bakimli olmasi lazim o yuzden belli bir seviyeye ulasti mi alinmasi lazim bence...
Kılsız ve kıllı vardır tüy insanda olmaz benim tercihim kılsız.
Tüysüz ama üst bölgede üçgen dikdörtgen olabilir ama sadece üstte
Tercih kılsız ama plansız sa kılda sorun yok temiz olsun yeter ki
kılsız çok tercih edilir. kıl izi bile olmamalı o zaman tadından yenmez
Hafif kıllı olmalı özellikle girip çıkarken yok mu aşırı zevkli oluyor
kılsız tabiki... kaymak gibi olmalı.. sonra güzel bir oral...
Bulayım da gerisi önemli değil 🤣
İyiymiş
😂😂
Dinleme bunları her türlüsü olur daima güzeldir :D
Renkliye boyuyorum bazen topluyorum da
Benim bile göresim geldi 😄😄
hafif tüylü şekilli şüküllü kesebilir kıllarını da
Duruma bakarım ona göre gerekeni yaparım
Kesinlikle tüysüz
Fark etmez ama tüysüz daha iyi oluyor
Temizlik imandandır..
o an insanın gözü görmüyor, getir getir...
Temiz olsa daha iyi ama killida olur.
Ben şahsen temiz severim
Kılsız tabi ki de
Temiz temiz temiz
Kılsız olmalı abicim kıllıyken oral yapılmıyor
Hafif olsa
Çok hafiften bişey olmaz zaten kıldan görünmüyorsa kötü
Çok hafif olsa güzel olur bence
Dudaklar tersine sürtününce harika oluyor
😄😄 Hic yaşamadım bilmiyorum
Bildiğim için söylüyorum 🤭
İyi bol zevkler 😄