Niye öyle düşünüyorsunuz ki kadın olarak yönlendiricisiniz siz ve bizlerden çok daha fazla zevk alıyorsunuz. Ayrıca genele bakınca erkekler sekse daha zor ulaşır kadınlar isterlerse bir şekilde elde ederler :D
Bu düzelmez, kimisi submissive bir yapıya sahip ve emir alıp başkasını tatmin etmekten daha çok hoşlanıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende emir vermekten hoşlanıyorum normalde tam tersi sekilde fakat senin dediğin gibi yatakta emir almasını seven birisiyle hic karsilasmadim insan inanamıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ahhh keşke senin gibi bir partnerim olsa benim de 😍🔥
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normalde baskın olanlar yatakta bastırılmak istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kadınlık deniliyor buna erkeğin sertliği hoşuna gider. Boşuna demiyorlar girmeden önce güzelce sevişeceksin kadını mutlu etmek istiyorsan sertçe * :D
Gerçekten öyle
Tabi bazen istisnai durumlar oluyor. Ama onun dışında softtan başlayıp serte gideni sever kadınlar.
Öyle ama kendime yediremiyorum
Niye öyle düşünüyorsunuz ki kadın olarak yönlendiricisiniz siz ve bizlerden çok daha fazla zevk alıyorsunuz. Ayrıca genele bakınca erkekler sekse daha zor ulaşır kadınlar isterlerse bir şekilde elde ederler :D
Normalde öyle biri değilim çünkü
Ama seks normallikten çok öte bir durumdur. Zaman durur, mekan kaybolur, sadece o an ve defalarca yaşanacak zevkler, rahatlamalar vardır.
Biliyorum ama keşke yatakta da baskın taraf olabilseydim kendimi sonrasında kötü hissediyorum
İsterseniz o şekilde de olursunuz. Değişiklikler iyidir boşuna sahibelik de yapılabilir ;)
Olamıyorum işte içimden gelmiyor. Ama emir verildiğinde eriyorum resmen
O halde keyfini çıkarmaya bakın. Sertlik kanında var hayatın. Defalarca ulaşınca orgazma insan o gün harika hissediyor.
Öyle. Teşekkürler
Rica ederim ne demek. Ayrıca böyle olmanız daha iyi. Genelde erkekler baskın kadını istemeyebilir.
Erkeğin keyfi gayet yerinde zaten
Bu şekilde olunca olmaz mı hiç sert olan erkek sonuçta :D
Aynen öyle
Neyse size iyi günler umarım artık kafanıza takmazsınız.
Yatakta kadınların çoğu sertliği ve erkeğin hakimiyetini ister. Bu onların kadınlığını yaşamadaki en büyük zevkidir.
Bu düzelmez, kimisi submissive bir yapıya sahip ve emir alıp başkasını tatmin etmekten daha çok hoşlanıyor.
Bende emir vermekten hoşlanıyorum normalde tam tersi sekilde fakat senin dediğin gibi yatakta emir almasını seven birisiyle hic karsilasmadim insan inanamıyor
Ahhh keşke senin gibi bir partnerim olsa benim de 😍🔥
Normalde baskın olanlar yatakta bastırılmak istiyor
Sen yönlendirmeyi seviyorsun sıkıntı yok sert tepki seviyor musun
Karakter olarak bastırdığın kadın yatakta ortaya çıkıyor.
Böyle bir karakteirm yok reelde
Reelde ortaya çıkarman normal olmaz zaten
Zaten hep öyledir normalde sevnezsiniz yatakta emir almayı seversiniz
Hükmedilmeyi seviyorsunuz fskdj
Normalde nefret ederim
Çünkü becerilmek istiyorsun.
Kadına emir vereceksin d... diyeceksin
Çabuk geç yatağa çabuk kafamı bozma benim
Hahajs
Gülme ya tüm ciddiyeti bozdun emir verme hevesim kaçtı bak sjsjsj
İtaatkar bir yapın var
Normalde asla yok
Haz aliyorsun bu durumda
Tecrüben var mı
Evet
Basit görüyorlar o zaman seni
Neden böyle düşündün
Kendi açımdan düşünüyorum bir kız böyle olursa ben onun efendisi gibi hissederim
Bu kötü mü
Günlük hayatında kötü bence ama benim tecrübem yok o an nasıl olur bilemiyorum
harika olur emir almak yatakta kadın için
Ne emir aliyonki