Onu oyle bir yakaladim ki hem yalanini hem sahtekar.. Yalan soyleyen ve sorumsuz sevgilimin davranışları? Nasil ders veririm?

Aynı yerde çalışıyoruz. 3 aydir sevgiliyiz buna sevgililik denirse.. Beni çok aramaz. Disarda çok görüşmez. Ayni yerde çalışıyoruz kimseye söyleme büyüsü bozulmasın der. Yakin süreçte bana sosyal medya yok diyen adamın sosyal medyası olduğunu yakaladim. Ona sordum aktif değilim dedi. Sonra mesela buluşalım diyorum yer uzak diye gelmeyen adam aynı mahallesinde arkadaşıyla buluşuyor bana haber bile vermeden. Soyleyince de senden izin alırım sonra diyor. Ben restimi cektim. Zaten son zamanlarda kırıcı davranmaya başladı. Regl olduğumda tiksiniyormus. Iliski de yaşıyorduk üstüme bosalma diyor. Kisacasi bana kendimi kötü hissettiriyor. Ben boşanmış bir kadınım çocuğum yok o bekar. Belki bir şansımız olur ciddiyete gider dedim ama kalbim kırıldıkça kırılıyor. Sizce ne yapmalıyım dostlar?

Güncellemeler
+1 yıl
Zaten disarda buluşalım desem canim havalar ısınsın diyor ya da evde daha rahat oluruz diyor o kadar canım acıyor ki benim mutlu olmaya hakkım yokmu. Oysa oda bunu çok iyi biliyor onu idare edip saygı anlayış gösteriyorum ona. Bi gün bana regl olduğunda görüşmeyelim dedi ben şok oldum
Güncellemeler
+1 yıl
En bastan ona söyledim ben gönül egleyecek biri degilim dedim. nasil ders vereblrm ona.
Onu oyle bir yakaladim ki hem yalanini hem sahtekar.. Yalan soyleyen ve sorumsuz sevgilimin davranışları? Nasil ders veririm?