Sevgilim vajinami yalamak istiyor aybaşıyım diyorum tuylerim cok uzadi olmaz pis kokuyo aybasi oldugum icin diyorum yine de yalamak istiyo nasil vazgectirebilirim yalamaktan? Neden iğrenmiyo?
Cevabın nedir?
+1 yılacemi abaza :) toy çocuk azcık sabretsin iki gün sen yalama demiyorsun ki oooh ne güzel yalayacak tazecik vajina hazır... sabretsin salako kendini soğutcak sende rahat olamayacaksın kızım siz kimlere veriyorsunuz şu bal gibi kukuşları yazık yaaa biz bulamazken
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 -normal zamanda oral yaptımı. eğer yaptıysa ve iğrenmediyse şehvetle şimdide iğrenmeyeceğini üstten yapabileceğini düşünüyor.
2. ilk defa istiyorsa aşırı şehvet ve netteki p*rno izleme mikatarından istiyor yapar ve kokuyu alırsa muhtemelen iğrenir011 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa hic yapmadi
Soran+1 yılYa agzini aradim onlari da istiyor agzina filan zicayim dedim yutarim filan dedi arka tarafini bile yalarim dedi ya pes ya
- +1 yıl
temiz olduğu sürece arkayı ben de yalarım onda sıkıntı yok :)
- +1 yıl
@masumcocuk34 sen başkasın kanka
- +1 yıl
Belki başkasıyla yaptı ne bilion
- +1 yıl
Dimi :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı çok istemiş baksana ya kıyamam 😁 Hastayken yalatma yapmazsın ama onuda mutlu etmek için külotun üstünden sürsürtmesine izin verebilirsin. Hastalığın bitince de yalatırsın. Güzel birşey sende seveceksin emin ol 😊😉
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bırak yalasın. Tecrübe tercüme ediyor bak işte. Senin gibi partnerim olsun isterdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılya beyler adet olduğumuzda ölü balık gibi kokan şeyi ısrarla neden yalamak istiyosunuz sonrada tiksiniyosunuz yapmayın ya leş gibi kokuko zaten fare ölüsü gibi
514 Yorumla- +1 yıl
Sağol gerçekten çok yardımcı oldun
Cevap sahibi+1 yıl@BananeDiyenAdam yalan mı söylüyorum?
- +1 yıl
Yalan söylüyorsun demedim.
Konu hakkında bilgim yoktu öğrendim sayende.
Teşekkürler hatta.
Cevap sahibi+1 yıl@BananeDiyenAdam hiç mi koklamadın
- +1 yıl
Hiç.
- +1 yıl
Oha :D bu kadar açıklayıcı kimse anlatamazdı
Cevap sahibi+1 yıl@HİCBİRSEV sizin ki de çamaşır suyu gibi kokuyor terleyincede yanmış mercimek gibi
Cevap sahibi+1 yıl@HİCBİRSEV domestos çamaşır suyu değil canım bidonda satılan 5 kiloluk ucuz çamaşır sularından bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@HİCBİRSEV kurban ol bize
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
81Cevap
O ne igrençlikten ya şahsen ben hiçbir zamam oral zinhar yapmam
11 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli
Temizlik ve bakım varsa vajina yalamak harika bişey... fakat kadının özel halinde bu is yapılmaz hatta iliskiye bile girmek olmaz... senin adam manyaklaşmış
08 Yorumla
Soran+1 yılSapik ya
Soran+1 yılArkadaslarim ayarladi sapigi aynen ya
Soran+1 yılYok 22 yasindayim hem evlenmem hem de bu yasta evlenecegim erkekle cikamam
Soran+1 yılOnlar hep kasarlarin pesinde bize bakmazlar
- +1 yıl
Bak bunda da haklısın.. insanın yası gectikce anlıyo yaptıgı yanlısları keske filan kızın degerini bilseydim de evlenseydim diye... bastan kasarlar cazip geliyo fakat erkek olgunlastıkca yaptıgı yanlısları biliyo ve senin gibi kendini bilen kızların degerini bilmedigi icin ćook büyük pismanlıklar yaşıyor ama kaybedilen zaman geri gelmiyor
Ozel gunlerinden birinde tuykerinde uzunken yaptir bir kere omru boyunca vajina gorunce kacacak duruma gelir 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılZictigin yeri bile yalarim diyo
Soran+1 yılYok be tekmeyi basarim popona baska erkek kalmadi sanki
Köpek ruhlu erkekten bol ne var Türkiye'de!
Ben yalamam, dünyaları verseniz de yalamam!
Ama çok pis yalatırım.02 YorumlaCinsellik konusunda 554 cevap paylaştı. Nasıl bir midesi varmış öyle , kıtlıkta olsam yine de regli ve kıllı tüylü şeftaliyi yalamak istemem🤮
00 YorumlaAllah'ını seven üstüme toprak atsın, bu nasıl iğrençliktir arkadaş...
12 YorumlaIıyy saygı sıfır bu ne yaa. Sadece kendi istekleri önemli karşı tarafın duyguları, durumu umurunda değil. Çok arıyomusunuz bunları anlamıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendisine de saygisi yok belli ki kanli ve tuyluyken yalamak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdama tüylerim uzadimi diyosun ya yaa insan bir adet öncesi alır pissiniz yaaa
22 Yorumla
Soran+1 yılAdet sirasinda uzadi o buna bile razı evet vazgeçsin diye
+1 yılAyrıl ya o tür insanlar iğrenç ötesi Ne biçim sevgili bu
00 Yorumla
+1 yılben okurken iğrendim nasıl bir mide varmış sevgilinde
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya
S*ki kaçmış aklına öyle düşünüyor bir yalasın kokusunu alsında gör bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet dönemin gectikten sonra deniyebilirsiniz. Bende eski sevgilime yok falan diyodum sonra oldu ve cok guzeldi
Tavsiye ederim cidden10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAybasinda killiyken en pis koktugu zamanda yalatsana? Hayati boyunca bir daha hicbir vajinaya kafasini o kadar yaklastirmayacagina emin olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an oyleyim ztn
Cevap sahibi+1 yılTamam birak yalasin, inan bana midesi bulanacak.
Midesiz güzel kardeşim :D bırak onu bırak bende severim ama bu kadarı aşırı abartı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam abaza. Hayatinda internetten baska yerde vajina görmedigi icin simdi eline gecmisken saldiriyor yabani :D
16 Yorumla
Soran+1 yıl100 kadinla ayni anda grup yapmis oyle diyo
Cevap sahibi+1 yılhahahahah. rüyasinda mi? :D
Soran+1 yılSorma ya
Cevap sahibi+1 yılcok aradinmi o hanzoyu? :D
Soran+1 yılArkadaslarim ayarladi urfalı antalyada ruslarla grup yapmis tipi gorsen korkarsin
Cevap sahibi+1 yılhahahaha. ruslarin kadinlariyla degil ama erkeleri onu aralarina alip grup yapmistir kesin :D :D
+1 yılYalatinca da o zevkten sen cosarsin hep yalatirsin artik
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yalatirim sorun yok ama kanli kanli ve tuylu istiyor
- +1 yıl
Anam seninki vampir mi
Soran+1 yılAbaza
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVampir 😈
Kesin kanini emmek seni donusturmek istiyor00 Yorumla Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aç kanlı kanlı yalasın ağzına kan bulaşsın Boğaz'ına kıl kaçsın kendi anlasın olmayacağını
02 Yorumla
Soran+1 yılZıçtığın deliyi bile yalamak istiyorum diyo bu normal mi
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. iğrenmesi için tam zamanı. bırak yalasın daha istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇişini bile içerim dedi
+1 yılaybaşın bitip temizlendiğinde yapsın acelesi ne? kuruyor mu vajinan?
08 Yorumla
Soran+1 yılBence ilk sevgilisi benim
- +1 yıl
ne olursa olsun insan 6 gün dayanır :)
Soran+1 yılÇok çirkin bide ya
- +1 yıl
çirkin? sevgilin mi? vajinan mı? anlamadım harbi :)
Soran+1 yılSevgilim ya
- +1 yıl
ee ayrıl o zaman
Soran+1 yılOyle yapicam yakinda
- +1 yıl
iyi yaparsın bence de :)
iğrenilmez iğreneceği varsada göster koklat öyle karar versin. kimisi tüylü sever benim gibi olabilir:)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha bırak yalasın sonra bidaha yapmaz aksgjjajskg
00 Yorumla
+1 yıldaya ağzına görsün ne kadar iğrenç birşey olduğunu kokusunun pis olduğunu abazalık bunlar
00 Yorumla
+1 yılsevgiline neden yalatıyon ya almazsa seni
bende almam ona göre04 Yorumla
Soran+1 yılHiç yalatmadim
- +1 yıl
taviz verme kocana el değmemiş olarak git
Soran+1 yılEvet haklisin
- +1 yıl
inan bu şekilde evlenenlerin sayısı fazla değil
ben herşeyiyle benim ilkim olucak kızla evlenirim
+1 yılBukadar yıllık sapıgimdir böyle bişey in cümlesi bile midemi bulandirr
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden sapigi da varmis demek ki
- +1 yıl
Oo malliktir. Hasta olmadığın günler bal Dök yala ama öbür türlüsü koku varsa vursan yalamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrençsin gerçekten 😒😒 şu an ben iğrendim o sapık iğrenç senden bile iğrenç ığyk 😷
027 Yorumla
Soran+1 yılBen neden iğrencim
Cevap sahibi+1 yılTemiz olmadığın için
Soran+1 yılAybasi olmak suc mu normal zamanda neyse bu zamanda kim kendini temizleyebilir kanlardan sende de döl fiskiriyor igrenc igrenc
Cevap sahibi+1 yılYa saçmalama kan tamam anlarız ama tüy falan iğrenç onlar senin problemin işte yok ter pis koku falan ığyk öhhh yani hergün bel altından duş al hiç yapamıyorsan öyle bir anlattın ki kadınlardan soğudum lan 😒
Soran+1 yılAdetken daha çok hızlı çıkıyor tüyler normal zamanda ter veya pis koktuğunu kim söyledi valla benim şeyim senin yüzünden suratından temiz ve bakımlıdır emin olabilirsin buna valla sen benim şeyimi görsen köpek gibi peşinden koşarsın hahahahahaa neyse susuyorum
Cevap sahibi+1 yılKomiksin gerçekten sen beni abaza sakinleriyle karşılaştırdın zaar 😄 Benim şeyimin bir şerefi var herkese kalkmıyor
Soran+1 yılBenim şeyimin de bir şerefi var öyle herkes göremez gören kişinin haketmesi gerek :))))))
Senin şeyinin kime kalkıp kalkmadığı da beni hiç mi hiç alakadar etmez ;)))
Cevap sahibi+1 yılŞerefi olsa tek bir kişi görürdü ne saçma bir cevap yazdığının farkında mısın?😄
Soran+1 yılBenimki sosyetik sana bakmaz boşuna yırtınma kendinden düşük seviyedeki insanlara bakmıyorum seviyene düşemicem
Cevap sahibi+1 yılBenim seviyemi bilmiyorsun bile boş konuşma lütfen o kadar boş konuşuyorsun ki kendini az çok ortaya koyuyorsun 😠
Soran+1 yılKendini ortaya koyan sensin
Cevap sahibi+1 yılKendimi ortaya koymadım mesela ben doktorum şu an koyuyorum mesleğiniz nedir? Seviye mi dedin sen 😒😒😒
Soran+1 yılNe doktorusun bilmiyorum ama senin hastalarına çok yazık sapık doktor seni nerde doktorluk yapıyorsan ihbar edelim
Cevap sahibi+1 yılSapıklık neyimiz var pardon? Sen Cidden lüzumsuzsun 😄
Soran+1 yılSenin sanki hiç kılların çıkmıyor tavuk g. tu gibisin sanki baksak seninki kıllardan orman olmuştur g. tun başın sie tipini s. ktiğimin d. l israfı
Cevap sahibi+1 yılOuff sen neden algılama sorunu yaşayıp hakaret ediyorsun arkadaşım? Önce anla sonra işine bak. Yazdığına bak sence iğrenilmeyecek gibi mi? O kadar basit insanlarla takılıyorsun ki sana gelen teklife bak bir farkın yok demek ki sözlerinle zaten bunu ıspatlıyorsun 😒
Soran+1 yılGizliden girip aklınca beni eziklediğini mi sanıyorsun harbiden acıyorum sana bide şöyle düşün demek ki beni çok seviyo demek ki bana aşık hiçbişeyimden iğrenmiyo herşeyimle beni istiyo sadece gülüyorum sana gülünmeyecek gibi değilsin çünkü benim şeyim senin yüzünden temizdir konu kilit bye
Cevap sahibi+1 yılSeviyor mu? Ulan o sevse ne olur pislik herif
Soran+1 yılOnu senle kıyaslamak bile ona hakaret olur
Cevap sahibi+1 yılSeni eziklemiyorum iğrenç bir durum olduğunu savunuyorum sen küfrü hak ediyorsun ama benim edeceğim küfür bile senin şeyine şeref vereceğinden ben şeyime yakıştıramıyorum iğrenç kadın
Cevap sahibi+1 yılMide bulandırıyorsun 😒 Çok merak ediyorum bu egonun Nasıl bir bedene sahip olduğunu şişko Kezban tarzıdır kesin
Soran+1 yılSenin edeceğin küfür benim şeyime şeref mi verecek sen benim şeyimi rüyanda göremezsin Kamil seni senin gibi basit seviyede bir insan benim şeyimi görme şerefine nail olamaz
kardeşim. künü kopartıp sana yedirmeden defol erkekliğini alırım ömür boyu nonoş kalırsın hahahaha
Soran+1 yılBen sana şeyimi bile yalatmam senin ağzına vermem şeyime yazık diline ödül olur benim şeyimi yalamak doktorluğu kullanıyor bide doktormuş pehhhh aklınca doktorum diyince ayaklarına kapanıcam yalancı çoban sana o dalga geçtiğin kezbanlar bile fazladır emin ol kezbanlar bile sana bakmıyorsa vay haline hahahaha 57 kiloyum evet valla benim bedenimi bile görmek sana ödül olur da o şerefe nail olamazsın işte
Cevap sahibi+1 yılSen malsın 😄 Gerçekten malsın 57 kilo şişkosun işte boy kaç 145 falan mı? 😂 Sen beni görsen her gören kız gibi tapulamaya çalışırsın kezo seni 😄
Soran+1 yılBeni görsen ağzın açık kalır salyaların akar hayatta yüzüne bile bakmayacağım bir tiptesin kesin hiçbir kız tarafından beğenilmemek horlanmak reddedilmek sende agresiflik yapmış anlaşılan benim çıktığım çocukların ç ü k ü n ü n kılı bile olamazsın 😂 57 ye kilolu diyen bir salak sen 70 kilosun galiba allahın çirozu ossursam uçarsın Nasıl bir özürlüsün anlamadım ki ya sen benim çıktığım erkekleri görsen bunlar erkekse ben neyim dersin neyse özürlü yol alabilirsin iyi eğlendim teşekkür
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyan komikmiş 😄 İğrenç piskik
Soran+1 yılSeni aşağılamak zevkliydi hep yapalım bunu olur mu özgüvensiz erkekle makara geçmek bir başka güzelmiş sana ayrılan sürenin sonuna geldik hadi şimdi gidebilirsin 💩 Bu da sana hediyem olsun aynı sen
Göster koklar bak bakalım bidaha bu zamanlarda istiyomu :-D
00 Yorumla
+1 yılBırak bol bol yalasın sende çok zevkli alacaksındır. Bende yalarim isteyince.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan abartmayin
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sen değil erkeğin abartmasi saçma
bırak yalasın da görsün ebesininkini.
50 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMiğdeli birini bul, bunda miğde yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede mide cok onemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılAybasinda yapılmaz asla tabiki de kıllı olması bence de tahrik sebebi :)
00 Yorumla
+1 yılKısa süre sonra yalamaktan fazlasını isteyecektir.
024 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
buna hazırsan yalatmanı tavsiye ederim. .
Soran+1 yılYok eğer yalatirsam sadece yalatir giderim daha fazlasiyla isim olmaz valla ona benimkini yalamak bile fazladir
- +1 yıl
fazladır değine göre sevmiyorsun... o halde hemen bırak ya da sen de onu yalamaya hazırla kendini..
Soran+1 yılYok ben yalamam ama yalatirsam parasinida veririm yalattiktan sonra sonucta zevkini alan ben cenebesini ceken kafasini egip kanli kanli yalamaya calisan o olucak sonra da sumuklu mendil gibi atarim yalattiktan sonra
- +1 yıl
çok vahşi bir kadın olmalısın..
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
Dikkat ette sümüklü mendille silmeye çalışma göz yaşlarını.
- +1 yıl
erkeği kullanıp atmak düşüncesindesin... bunun karşılığı duvardan duvara çarpılarak yapmaktır ;)
Soran+1 yıl@MersinLyMKA yok hayatta calismadim rahat ol sen kendimi kocama sakliyorum
- +1 yıl
Bu iyi bir haber, senin için tabi.
Soran+1 yıl@MersinLyMKA valla bana ben istemeden dokunacak erkeği ç ü k ü n d e n tavana astırırım sonra tersten yediririm sıkıntı yok biri gider biri gelir kalici olan kocamiz olur :)))
- +1 yıl
:D büyüksün :D
- +1 yıl
"Astırırım" arkanmı sağlam, yoksa yüreğin mi bilemedim. Ama şu varki herşeyi yaşayıpta bakireyim diye yalan söyleyeceksen eğer, herşeyi yaşayıpta bakire değilim demek daha cesaretlidir BENCE.
Soran+1 yıl@MersinLyMKA eger birine yalatirsam evlenmeden once bunu kocam olucak kisiyle ben daha once yalattim diye paylasirim
Ama bakireligimi kesinlikle kocama vermek istiyorum daha hayatimda opusmedim bile gerisini sen dusun eger bir erkekle iliskiye giriceksem arkasinda pismanlik keske yapmasaydim hissi olmamali buda anca benimle evlenmek isteyen biriyle olur zaten anal filan o tarz seylere katiyyen karisiyim- +1 yıl
Vay be hem kendini her türlü tatmin ettir sonra da kendimi kocama saklıyorum de ya ne kadar komiksin sorması ayıp kocana ne bıraktın ki 😆😆😆😆
Soran+1 yıl@MonthechristoM kocama yalatamam ki onun o değerli dudaklarına kıyamam sadece öpüşürüm onla her türlü tatmin ettir derken nasıl her türlü
- +1 yıl
Yani hertürlü fanteziyi yaşa sonra ben özelim ve Kocama sakladım de 😆😆😆
Soran+1 yıl@MonthechristoM yok ya her türlü fantezi değil anal yapmıyorum oral yapmıyorum vajinal yapmıyorum hiçbirşeyi yapmıyorum
- +1 yıl
Sen kendini yalatıp sonrada çekip gidecek birini nerde bulucan adam o yalamaktalar sonra seni parçalar 😜😜😜 sonra yapmadığın hiçbirşey kalmaz demedi deme 😊😊😊
- +1 yıl
Zor bir kızsın.
Soran+1 yıl@MonthechristoM orası biraz sıkar ben istemeden benle olacak erkek
- +1 yıl
O durumda sen kendinde olmayacaksın canım 😜😜😜
- +1 yıl
Neden bu ergenler benim yorumuma ilişiyor
Cok. sanslisin bence keske benimkide oyle. olsa
24 Yorumla- +1 yıl
Seninki oral yapmıyormu :)
- +1 yıl
Peki sen onun kini terli terli kaç gündür banyo yapmamışken yalar mısın?
- +1 yıl
berra19 bende seni arıyordum. Başka bi yerde devam edelim mi
+1 yılBende. cok seviyorum yalamayı
00 Yorumlamiğdesiz pislik... az 3-4 gün beklesin
01 Yorumla- +1 yıl
ben kendime garip diyordum diğer erkekler iğrenirken ben bayılıyorum diye ama benden daha garipleri hatta midesizleri de varmış.
+1 yılOovv adam ciddi yoklukts
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil
- +1 yıl
Ver kurtul
Soran+1 yılÇok çirkin
+1 yılBenim bile miğdem bulandı kan sevdiğim halde
010 Yorumla- +1 yıl
Sadece yalatacakmış ve hatta parasını bile verecekmiş ama kendini kocasına saklıyor 😆😆😆
- +1 yıl
@MonthechristoM :D :D :D
- +1 yıl
Şimdi bana hak veriyor musun? 😜😜😜
Soran+1 yıl@MonthechristoM ben yalaticam demedim sizlere sordum :)))))) git trollugunu baska yerde yap 30 yasinda adam 18 yasinda kiza yavsamak icin beni ve benim soru basligimi kullaniyor allahim ya :DDS
- +1 yıl
Rezilmisin anlamıyorum gizli kulanıcı kaldırmalı bence
Soran+1 yılBen sana bisey demedim sana yazan adama yazdim rezilsem yazma o halde
- +1 yıl
Hmm peki kırımadın umarım
- +1 yıl
Bende sana demedim yanlış anladın
- +1 yıl
Kimseyi tavlamak için uğraşmıyorum çok şükür o ergen yaşları geçtim tatlım 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen daha once vajina görmedi
02 Yorumla
Soran+1 yıl100 kadinla grup yapmis
Cevap sahibi+1 yılRuyasinda mi?
Bende yalamayı severim
00 YorumlaSeni seviyor. Mutlu olmanı istiyor
00 YorumlaAc yalasin bakalim gorsunbhanyayi konyayi
00 Yorumla
+1 yıliğrenç ya nasıl bir abazanlık
10 YorumlaAbi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyy Allahim midesizler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya
Nasıl bı midesiz o 🤮00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak ac muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalatma kız miktop kapar...:)
00 Yorumlabir kere yalasın iğrenir zaten...
00 Yorumla
+1 yılkardiş yalat ne olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak yalasın tiksinir
10 Yorumla
+1 yılaybaşısın ve hala istiyor sizdeki de ne ateşmiş.
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin bide yumurta kafali kel
- +1 yıl
nerden buldun kesin kelinide sürtüyodur...
Soran+1 yılKelini nereye sürtüyor?
- +1 yıl
yaladığı yere
Soran+1 yılYaa cok cirkin gorsen korkarsin
- +1 yıl
sevgilin mi yaladığı yer mi :)
Soran+1 yılSevgilim tabi ki seyim ona bin basar ruyasinda bulamaz
- +1 yıl
bırak ozaman o keli gel bak neler var neler söz ben aybaşı olduğunda yalamam
Soran+1 yılYok ya kafa bulmak icin cikiyorum kendimi kocama sakliyorum
- +1 yıl
bende seni bozmam söz sadece yalayacam belki dilimin ucu hafif kaçar.
Soran+1 yılParayla yalatirim olur yaladiktan sonra ucretini komidinin ustune birakirim :)))
- +1 yıl
bana uyar hiç parayla yalamamıştım denemek isterim. söz kafamı sen ne zaman istersen ozaman çekerim.
Soran+1 yılHahajaha
- +1 yıl
evet ne diyorsun bu evet mi demek oluyor?
Burak yakasin ya bajalim yakayabilcekmi
00 Yorumla
+1 yılBırak yalayarak temizlesin psikopat
00 Yorumla
+1 yılVajina yalamak için toto mu tutturmuş?
00 Yorumla
+1 yılUla ben bile iğrendim ıyhhh
00 YorumlaMaşallah. Verde görsün ebesininkini 😂
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinden igrenemz insan
00 Yorumla iğrenççç diycem adamı üzme istiyorsa
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılKanli et al onu yalasin midesiz
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği