+1 yılBelkide duygusal olarak bağın güçlü değildir. Çünkü bazı şeyleri sevdiğin insanla yaptığın zaman mutlaka ona dokunmak hoşuna gidecektir. Tabi bu konuya başka yönlerden de bakılabilir. Belki de acele edip oldu bittiye getiriyordur. Belkide eksik kalıyordur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki. Eşin ön sevişmeyi çok kısa yapıyor ve biraz da erken boşalıyor. Ona açıkca söyle. Hala düzelmezse ya boşan ya da arada kaçamak yapacak güvenilir bir erkek bul.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zevk almamanin çok nedeni vardır.. mesala sevismiyodur dokunmuyodur amacı direkt sokmaktadır... ya da sana istediğin sertligi yasatamiyodur... Bunları da dersen sorun çözülür aslında
00 Yorumla
+1 yılilişkiniz kaç dakika Sürüyor
Ve Sen En Fazla Kaç kez Orgazm oldun
00 YorumlaSevişme felan yok mu öyle uzanıp işinin bitmesini mi bekliyon
02 Yorumla
Soran+1 yılYani genelde öyle oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan çok bencil hep kendi yar. ranı düşünüyor hiç seni zevkten dört köşe etmiyor tık yok kocanda ön sevişmedemi yapmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevisme yapıyoruz ama yinede olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKocanda icraat yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana göre sebep ne? Ten uyumu olan sağlıklı iki birey karşılıklı zevk alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erken boşalıyor, seni tahrik etmiyor ve bencil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılzevk almadan yapilir mi hic. iyi sabir varmis sende. konustun mu esinle bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
bence uygun bir dille anlat
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşin bencil davranıyor belli ki. Seni de doyurması lazım. Sana oral yapması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz önce bir tanıdıkta 50 dk yaptı geldi kuru girdi kuru çıkti
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır evlisin ve evlenmeden önce yapmışmıydın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır evliyim daha önce hiç yapmadım
- +1 yıl
Günaydın... cinsellige soguk bir kadınmısın yoksa eşindenmi zevk almıyorsun
+1 yılNe kadar süre oldu evleneli
07 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay
- +1 yıl
Merhaba, kusura bakmayın henüz cevap verebiliyorum. Bir yandan bilgi ve tecrübelerimi paylaşırken arada sorular soracağım, soruların cevap netliği bizi, Öncelikle bu yaşananların doğru sebeplerine ulaştıracak ardindanda ümid ederim ki doğru sonuçlara ilerleyip güzel çözümlere ulaşabileceğiz.
- +1 yıl
Yaşadığınız durum Öncelikle her insana ya da her kadına has bir durum olmamakla birlikte , bu durumu yaşayan yalnızca siz değilsiniz bu sebeple içiniz rahat olsun ki sizin durumunuzda olan bir çok insan sonrasında zevk alma ve hatta orgazmlarını yaşayarak evliliklerine devam ediyorlar. Bu durumun zaman farkları olduğu gibi , öncesi sonrası durumları da var lakin sizin durumunuz bunların dışında. Yani sizin durumunuzu sadece size ait bölüm olarak değerlendirip konuyu çok dağıtmadan ilerlemeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
Öncelikle, pek muhtemel , cinsel hayatınızın evlilikle başladığını düşünüyorum. Doğru mudur? Eğer böyle ise, vücudunuzun cinsel birleşmeye adapte olması zaman alabiliyor yani isteginizin eşinize karşı olan duygu ve hormon düzenlerinin dışında bir durum olarak. Erkeginizi içinize aldığınız zaman zevk alamama durumunuz vajinanınızın penisi içine aldığı durumda vajinada etkileşim olmaması, penisin girişini farketmeme veya etkilesimin az olması. Yaa bunları hissediyorum ama zevk kavramı oluşmuyor diyebilirsin işte burada da sebep aslında anlattıklarım. Sinir uçları pek muhtemel aktif olamıyor ve şöyle düşün, penisin vücudunun farklı herhangi bir yerine sürtünmesi ile içine girmesi ile bir farkı yok şeklinde diyebilirsin. Bu durumun da yukarıda ifade ettiğim gibi başlangıç sebepleri iki tane , 1. Vajina penisi almaya yönelik hassasiyete yani tanımlamaya beklentiye girmemiş. 2 . Vajina içindeki hassas uçlar uyarılamıyor. Öncelikle fiziksel etkenlere bakalım. Eşinizin Penis çevre ebatı yani çapı, biraz düşük ölçekte olabilir, bu durum zaman olarak zevk almanızı geciktirsede uyaranlariniz zamanla açılacaktır. İkinci ve daha daha önemli etken özellikle daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa, bunu ayırt edemiyor olabilirsinizki yeteri kadar sertleşme olamama durumu olabilir veya sertleşmiş halde kalamıyor olabilir. Bunu nasıl ayırt edebilirsiniz? Ereksiyon olmuş şekilde bir penisi iki parmağınızla tuttuğunuz zaman bile derideki hafif yumuşaklık dışında parmaklarınız kemiksi bir sertlik hisseder. Bu hissedis yerine genel anlamda sungerimsi bir yapı hissi varsa veya kolayca esneyebiliyor tutup diğer bir parmaginizla farklı bir yöne hafifçe baskı verdiginizde ekseninde kayma yaşıyorsa yani kismende olsa bukulebiliyorsa tam sert olamıyor veya sert kalamıyor anlamına geliyor. Burada iki sorum olacak , eşiniz kaç yaşında ve özellikle sigara tüketimi var mı varsa ne durumda. Hatta başka zararlı alışkanlığı var mı?
- +1 yıl
Soruların dışında yazdığım cümleler içinde, evet o şekilde veya o şekilde değil şeklinde ve farklı bir durum varsa onu ifade ederseniz daha faydalı olur.
- +1 yıl
Tabiki doğal olarak cinsel isteğiniz var lakin cinselligin içeriğine bakış açınız çok önemli bir etken. Düşünceleriniz beklentileriniz , cinsel içeriği nasıl gördüğünüz çok önemli bu kısım sizin icindi. Eşinizi içeren kısma gelelim. Size karşı yaklaşımı, sevismenin başlangıç aşamaları ve bu asamalardaki hissiyatlariniz önemli. Eşiniz ön sevismeye önem veriyor mu? Ne kadar detaya ilerleyebiliyor, ön sevisme esnasında sizi zevkin ileri noktalarına taşıyabiliyor mu? Hatta bazı anlarda vücudunuzu titretecek kadar parmaklarınızın kasılmalar yaşayacağı kadar zevke gelebiliyor musunuz? Vücudunuzun hemen heryerini okşayıp yalayabiliyor emiyor mu , bunlar olurken sadece fiziksel hareketler değil, sizin duygusal ve düşünsel dünyanıza hitap ediyor mu , eşiniz sizin vücudunuzda gezinirken sadece kocam benim vücudumu seviyor mutluluğu değil duygusal ve düşünsel olarak beklentilerinize uygun hareketler ve söylemler içinde olarak sizde etkileşim sağlayabiliyor mu?
- +1 yıl
Bu yazıların ve soruların ardından sizin yazdıklarınıza bağlı olarak devam edeceğiz.
- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılAlmıyorum tiksiniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
+1 yılNe kadar süredir evlisin
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay
- +1 yıl
Eşin seni tam olarak hazırlıyor mu ya da seninle yeteri kadar ilgileniyor mu
+1 yılDaha önce tecrüben var mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Soğuman anormal değil ozaman. Ne yaşadıysan tecrüben bilgin okadar. Ya eşin yeşillenecek ya da bu iş zor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle değilken alıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Herhangi bir şekilde cinsellikten zevk alıyor musun yani.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demek ki ilk gecen gecen güzel geçmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk iki gece açıdan başka birsey hissetmedim zaten gerisi boş
Soran+1 yılAcıdan yani
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden oluyor sizce bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen size soruyorum
- +1 yıl
Yetersiz ön sevişme olabilir
+1 yılNeden? Islanmıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ıslanıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılii bilmiyo demekki g noktanı bulamıyo
00 Yorumla
+1 yılniye zevk vermiyor eşin sana aşko
00 Yorumla
+1 yılUyumunuz yok ya da eşin bencil
00 YorumlaKocanda sıkıntı vardır
00 YorumlaZevk almadan nasıl duruyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyor 8 10 dk
- +1 yıl
çok az o süre
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Birseyleri yanlış yapiyosunuzdur
00 Yorumla
+1 yılZevk almadan neden yapayım
00 YorumlaPsikologa git
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen alıyorum ve de karşımdakine aldırıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bı tuhaflık var o iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya uyum yok ya da ön sevişme kısa
00 YorumlaNe zaman evlendin ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay oluyor
- +1 yıl
Yalamıyor mu vajinanın içine girmeden önce
Selam trapste gıttnmı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılYokkk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üfkiii
00 Yorumlaçok hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık
00 Yorumla Almıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazlasıyla 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Şanslısın ozaman zevkini çıkar
- +1 yıl
partner mı ıyı senmı ateslısın
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dibine kadar hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen
00 Yorumla