3 yıllık ilişkimiz var. Hafiften cilveleşiyorduk sordu. Evet dersem ne düşünür hayır dersem ne düşünür sizce..
Tabiki her kes yapa bilir ihtiyaç bu. Ne düşünür onu merak etdim
Tabiki her kes yapa bilir ihtiyaç bu. Ne düşünür onu merak etdim
Yani 3 senedir birliktesiniz kişiden kişiye değişebilir tabi ama cinsellik yolunu açmak istiyor olabilir (aranızda bir sey geçmediğini varsayarak söylüyorum ) bence doğruyu söyle yalanla bir yere varılmaz hem seni olduğu gibi kabul etmeyecekse bunu sorun edecekse de öğrenmiş olursun
Cevap
16Cevap
Off bilmiyorum, türk erkeklerine güven olmaz or*spu gözüyle bakmaya başlarsa sana yandın demek, öyle medeni ve modern bir insansa söyleyebilirsin ama ben güvenmezdim
3 yıl içerisinde konuşuyoruz öyle bu tarz. Sadece ilk kez sordu bunu evet dersem çok çeymişim gini çıkar sanki..
Şeymişim gibi*
Bilmiyom ben yinede güvenmezdim, türk ve müslümansa güven olmaz
Türk değil, Azerbaycanlıyız
Aaaaa o zaman işler değişir LWJDLWJSKSJ bilmiyorum bacım, o zaman söyleyebilirsin bence sen anlatınca kafamda biraz şekillendi zaten konusuyormussunuzda bu tarz seyler soyleyebilirsin yani
Utandım aslında bir az.. hadi gelicek sefere artık jsjsjs
Onun düşüncelerini bilemem ama ben olsam normal karşılarım ne var ki bunda. Hatta böyle bir soruyu sormak bile saçma ve gereksiz bence.
Yasamadıysan hosuna gider BNCe ilk bnle yasayacak diye
Evet dersen cinsel ilişki yaşadığını öğrenecek, hayır dersen iyice sana yaklaşacak
Sadece cinsel muhabbet kurmak istemiş, orgazm olman çok doğal, bir şey dusundurmez yani
Yani ben yalandan nefret ediyorum ben o da ediyorsa doğruyu söyle dürüstlük kazanır
3 yıldır tanımış olman lazım diye düşünüyorum
bu soruyu ilk kez sordu
Doğru cevabı ver. Orgazm illa ilişkide yasanmıyo. İlişki yasadın anlamına gelmez.
O kadar yıl birliktesiniz onun karakterini çözmüşsündür. O da seni tanımıştır diye düşünüyorun.
Eğer kötü bi cevsp verirse de nasıl biri oldugunu görmüş olursun
İstemeden de olmuyor mu bu orgazm ya illa isteyerek olmaz ki🤦♀️
Yeni bsey daha öğrendik
ya 3 semw mi şimdi mi diyor , ve senle seks isitoyr haberin olsin
Dorusu neyse söyle genelde zevk ir insan
Sen cevabını ver ne düşünürse süşünsün
Ben sana yardım edeyim gel
Cinsellik konu açacaktı bence
Seni tahrik etmeye çalışıyor 😁
Erkekler düşünüyor mu ki
Ajsjsjs
Sorabilir ne var bunda