Cinsel Yaşam Cinsel yaşamınızda en önemli şey nedir? (Sayfa 2) İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 413 Cinsel yaşamınızda en önemli şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadının zevk alması önemli bence. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bencil değilim önce partnerim gelir 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sağlıklı bir cinsel yaşam ve gizlilik 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Partner mutlu olsun yeter 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Partnerim mutluysa bende mutluyumdur 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevişmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen partnerini mutlu edersen oda seni mutlu eder 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zevk gerek 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aynı anda bitmedi 0 1 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bitmesi Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kaşılıklı zevk 4 1 Yorumla 06romeo +1 yıl ♥️🥰💋 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Senin 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Karşılıklı haz 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Pipim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Güven, Saygı, önemsemek vs vs
Kadının zevk alması önemli bence.
Aynı anda orgazm olmak.%90 oluyor.
mutlu olmak, mutlu etmek.
ikimizin de orgazma ulaşması
Temizlik kıl tüy sevmiyorum
Bencil değilim önce partnerim gelir
Hepsi...
Sağlıklı bir cinsel yaşam ve gizlilik