oraldada özellikle kıvrak dil çok önemli karşındaki titreterek sarsılarak boşalttıramıyorsun hiç azını kirletme boşuna zaten o da çok muhim hiç tiksinmeden partnerin tüm sularını içiceksin yutucaksın böyle böyle yapıyorum diye de sürekli info vereceksin göz tema’sını da asla kesip bırakmayacaksın
neden birini seçeyim ki? İkisini de dene Sanki sevişirken konuşuyormuşuz gibi şahsi yazmışsın şimdi farkettim beni azdırdın merryyyy mutfak tezgahından vazgeçtim döner sandalyemde bacak omuza istiyorum
Çok haklısın çünkü kadına hiç acımamak gerekli yüzüne tüküreceksin tokatlayacaksın saçını çekeceksin boğazını sıkacaksın döveceksin aşağılayacaksın küfür edeceksin kendisini değersiz hissetmesini sağlayıp kendi gücünü erkekliğini iktidarını kıza sonuna kadar gösterip hissettirip karşında ne kadar aciz olduğunu göstereceksin ona ondan sonra zaten o kız da sana tapacak hastan kulun kölen olacak
Senden bana dad olur benden sana mom olmaz öyle düşün 😂😂 kadının ne kadar istekli ve sekste iyi olduğunun önemi yok demeye çalıştım. Varsa yoksa tek bildikleri meme diyorum bende de küçük anlatabildim mi😂
memen yok diye bana saplamıyorlar mu diyorsun vallaha anlamadım olsaydı tabi arasına falan verirdik ama bence o kadar da bir önemi mühimi yok bence gereksiz fazla büyütmüş sana denk gelen erkolar
çikolata iyi geliyor diyorlar çikolata 🍫 Bir de abazan oluyormuşsunuz o zamanlar herhalde onun için diyecek bir şeyim yok çikolata bu azgınlığı daha da körükler etraftakiler savulsunlar ne diyim
Valla geçen 3tl’den Eti gold karamileze bademli stokladım gayet iyi beni tatmin etti fıstıklısıda var bademler fıstıklar bütün bütün şu an 13 tl migros’ta kahve yanında da güzel gider
sen acı seviyorsun şu an azına bitter çikolata verilip hard sert ağlamalı çığlık attırmalığ bir şekilde anal yapılırsa hem regl azgınlığın gider hem acıdan regl ağrını unutmuş olursun bir de zaten acıdan zevk alan bir sapık olduğun için ondan da zevk alır kombo yaparsın başka bir şey de aklıma gelmiyor
Evde ekmek kalmamış bende bazda yiyim dedim aşgoğğğ bide dün akşam yemekten sonra tok karnına bir dilim gömdüm hoşuma gitmedi şu an yarısını gömdüm zevkten hazdan bayıldım gözlerim kaydığ adeta canoo demekki bazdalaı ajj garnınan yimeh lazım
gel azına verem diyecem yanlış anlayacaksın bazdanın yanında da kola içilmez be aşgoğğğ şimdi değ şeker gomasına girecazzz ulan beypazarı soda dururken pepsiiiğ totomda çok seksiiiğ ordan mu aklıma geldi acabağ noolduğ
Allah belaaağ vermiyeğ kadıköy sahildeğ çekirdek kola kemiriyoruz sen gelmiş kedileri beslicem diyorsun bizeeğ o sosyatik kediyy senin öbazalıktan nasırlaşmış elieee hiç baharmı gadınnnnnn
Ben onu şekle sokmak için tahterevalli gibi iniym kalkıyorum bilsen neler çekiyorum dramdır bu aaahhh kadın olmak. Totoyu kaldıran erkekler de var ammaaa gitmiyor erkeğe büyük toto
Hangı kamaradayız bi saniye el sallıcam. Benim dede yeğen izliyo sizi 4 yaşında çok tatlı elinize tükürür öyle yetiştirdik herkesin eli öpülmez , tanımıyosan tükür dedik lama gibi çocuk oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Seks önemli değil
Ben hiç sevdiğim bir kızla seks yapmadık
seven ile de yapmak istemem.
Seks tad almak için yapılan bişi bence hani sevdiğin ile yapılmasada olur.
Beni seven değilde o tadı alan birisi olursa seks yapabilrim
yoksa seven kişiyi kullanmış gibi hissederim. istediğim bir şey de değil.
f*ck ilişkisi yani.
En onemli şey bağlılık olmaması oyuzden
sonrada güler yüz
Uzun on sevisme, oral, pozisyon çeşitliliği ve sürekli yatakta yapmamak
mutfak tezgahı
@AritzAdurizz seçenekler arasında olabilir tabiki, gayet güzel 😄😄
kalça tezgahta bacak omuza mı yoksa eller tezgaha dayalı yarım domaltma mı
@AritzAdurizz neden birini seçeyim ki? İkisini de dene
çok haklısın sorduktan sonra bende aynısını söyledim yetmedi tezgaha dümdüz yatır üzerine çık
@AritzAdurizz 😄😄
oraldada özellikle kıvrak dil çok önemli karşındaki titreterek sarsılarak boşalttıramıyorsun hiç azını kirletme boşuna zaten o da çok muhim hiç tiksinmeden partnerin tüm sularını içiceksin yutucaksın böyle böyle yapıyorum diye de sürekli info vereceksin göz tema’sını da asla kesip bırakmayacaksın
neden birini seçeyim ki? İkisini de dene Sanki sevişirken konuşuyormuşuz gibi şahsi yazmışsın şimdi farkettim beni azdırdın merryyyy mutfak tezgahından vazgeçtim döner sandalyemde bacak omuza istiyorum
İri iri duygular kıvrak ince bi okadarda tepkime ile kalınlaşan sesler sütun gibi arzular sert bakışlar tamamen duygusal
Karşılıklı iyi oral yaparak iyi bir uyarılması giriş yapıp birlikte bosalmayı sağlamak keyifli olmazmi?
Oral yapmak. Uzun uzun dilimi içinde gezdirerek yalamak
Erkeksi halleri. Meme ve sırttan çok etkileniyorum bide taş gibi olması olmassa olmazım
Yataktan her iki tarafın da mutlu olarak çıkması
69
Yapmayı bilmiyorsa hiç bir cacık olmaz
Ten uyumu ve Karşılıklı haz. Bencillikten uzak olmalı
İyi oral yapması bnce iyi oral yapan kadın herşeyi yapar emin olun
zevki doruklara çıkaracak fanteziler, heyecanlar, kaçamaklar...
Ses tonu, erkeksiliği, arzulattırması, hükmetmeyi bilmesi
Çok haklısın çünkü kadına hiç acımamak gerekli yüzüne tüküreceksin tokatlayacaksın saçını çekeceksin boğazını sıkacaksın döveceksin aşağılayacaksın küfür edeceksin kendisini değersiz hissetmesini sağlayıp kendi gücünü erkekliğini iktidarını kıza sonuna kadar gösterip hissettirip karşında ne kadar aciz olduğunu göstereceksin ona ondan sonra zaten o kız da sana tapacak hastan kulun kölen olacak
Bunların bir önemi olsaydı şu an sevişirdim ama işiniz gücünüz meme😂
Senden işte geçmiş olabilir artık aşkoooğ
19 gösteriyorum oğlum ben o kadar emin konuşma pişman olursun😂 ben başka birşeyden bahsettim. Okuduğunu iyi anla
@AritzAdurizz umarım başına gelir diyecemde başına gelecek akrabana üzüldüm, inşallah sana tecavüz ederler, çıkar bir sapıkta
uykusuz zaten uykulu olsamda malım ben bilal’e anlatır gibi anlatır mısın
İçerde panter olsa ne olur tek bildiğiniz emcük emcük😂😂
@Maritimo baba ben sugar mommy arıyorum kendime zaten ücreti dahilinde okeyim sen şaapma çok
emcük derken emcükleme fiilinden mi bahsediyorsun
Senden bana dad olur benden sana mom olmaz öyle düşün 😂😂 kadının ne kadar istekli ve sekste iyi olduğunun önemi yok demeye çalıştım. Varsa yoksa tek bildikleri meme diyorum bende de küçük anlatabildim mi😂
memen yok diye bana saplamıyorlar mu diyorsun vallaha anlamadım olsaydı tabi arasına falan verirdik ama bence o kadar da bir önemi mühimi yok bence gereksiz fazla büyütmüş sana denk gelen erkolar
Onlarla ilgisi yok ben mükemmelliyetçiyim. İstesem şu an adımı ezberletiirim😂
vallaha anlamadım ya sen fazla ostorojenden anlatamıyorsun ya da ben aşırır testesterondan anlayamıyorum hayırlısı olsun
Doğru valla reglim😂
çikolata iyi geliyor diyorlar çikolata 🍫 Bir de abazan oluyormuşsunuz o zamanlar herhalde onun için diyecek bir şeyim yok çikolata bu azgınlığı daha da körükler etraftakiler savulsunlar ne diyim
Marka önemli mi🤔 hangi marka olsun
Valla geçen 3tl’den Eti gold karamileze bademli stokladım gayet iyi beni tatmin etti fıstıklısıda var bademler fıstıklar bütün bütün şu an 13 tl migros’ta kahve yanında da güzel gider
Bir de sibelcandan kanasın öneririm
Kanarım kanarııım ateşlere yürürüm yanarımm onu önermiyor musun🤔 bitter seviyorum ben
sen acı seviyorsun şu an azına bitter çikolata verilip hard sert ağlamalı çığlık attırmalığ bir şekilde anal yapılırsa hem regl azgınlığın gider hem acıdan regl ağrını unutmuş olursun bir de zaten acıdan zevk alan bir sapık olduğun için ondan da zevk alır kombo yaparsın başka bir şey de aklıma gelmiyor
Hişş sakin ol Şampiyon 😂😂
Sus kapa o değersiz çeneni ve seninde istediğin gibi sana hükmetmeme izin ver sadece
Migrosun profiterollü bazdasını yiyorum aşkooo biraz sakinleştimmm şekerim düşmüşşş
Ooo profiterol yaşam sebebidir
Evde ekmek kalmamış bende bazda yiyim dedim aşgoğğğ bide dün akşam yemekten sonra tok karnına bir dilim gömdüm hoşuma gitmedi şu an yarısını gömdüm zevkten hazdan bayıldım gözlerim kaydığ adeta canoo demekki bazdalaı ajj garnınan yimeh lazım
Ekmeksiz hayat olur bazdasız hayat olmaz ekmek bulamazsak bazda yeriz
gel azına verem diyecem yanlış anlayacaksın bazdanın yanında da kola içilmez be aşgoğğğ şimdi değ şeker gomasına girecazzz ulan beypazarı soda dururken pepsiiiğ totomda çok seksiiiğ ordan mu aklıma geldi acabağ noolduğ
Seni yeğğğrim o zaman bazdayı da yeğğrim
Yiiiii beniii pakizeeeeeeğğğp
Köpürteyim mi de😂😂
foşurt foşurt köpürtedur beniğğ cevriyeğğğğ
çitileeğğğ beniğğğ hayriyeğğğğ
Domestos mu olsun ace mi hangisi ile çitileyelim
Ezikkk domateslerle menemenn yapasan benii garığğğğ
Suvanlı mı olsun suvansız mı yoksa içine değil yanına mı kıram suvanı
Çürük ritüel yaptınn suvanları gatasann içiyeee tukresenn garığğğ
Tükürmücem söz yemezsen de yeme 3 kuluvala 1 elham okuyup kedilere veririm ben de en azından duacım olurlar
Kediler nankör dengesiz manyahtır kupeklere ver gotunnn gorurlar garığğğ
Beni nerden yiyeceksin aşkısığğğ ama en sonunda ikimizi de şutlayacaklar ay ortasında ay başı olduk libidomız uzayyyy dm gel publici bırahhh garığğğğ
bizimmm dişilll enerji şaka mığğğğ
işiceemmmm
Bence çekirdek kola ya çit çitliyordur ya da gülüyodur😂😂
Allah belaaağ vermiyeğ kadıköy sahildeğ çekirdek kola kemiriyoruz sen gelmiş kedileri beslicem diyorsun bizeeğ o sosyatik kediyy senin öbazalıktan nasırlaşmış elieee hiç baharmı gadınnnnnn
Nasır görmek istiyorsan sol avcunu al burnuna az mesafeyle daya sonra burnunun ucuna doğru bak güneşi görcen ilerde az sağda. Tammmam ablası
Okey to step sister. Bir elin nesi var iki elin nasrı varrr el-nasrrr
Hişşt duayı karıştırma
Ronaldonun takımı el nasr aşgoğğğ gavurrr domuz dölüüü yaptın biz iki dakkadağ yazuhlar olsun
Anamın karnından ronoldoyla mı doğdum oğlum ne biliyim teee allamm. Ronoldo ne deseler yeniyor mu diye sorarım. yenmeyen hiçbir şeyi önemsemem ben 🤔🤔
Ronaldanın gotuee goyam çingene ablammmm gel sen beni kütürdettt erik gibinnn
7 saniyede bi yemek düşünüyom ben, başka şeyleri düşünmeye fırsat kalmıyo🤔🤔 Allah'tan metabolizma Usain Bolt gibi işin yoksa erit babam erit sonra
Sonrağğğ neden popom aşure qazanı gibi olduğ gapılardan geçemiyorum diye gez ortalıkta
Ben onu şekle sokmak için tahterevalli gibi iniym kalkıyorum bilsen neler çekiyorum dramdır bu aaahhh kadın olmak. Totoyu kaldıran erkekler de var ammaaa gitmiyor erkeğe büyük toto
Nabıon zaba akşam öğle ikindi günde 5 vakit suqaat mı yapıyon
Hee ama kendim için ha kimse için değil ben yaptım ben yicem egomu doyurcam falan onun için yapıym
bahammm olmuş mi
Hangı kamaradayız bi saniye el sallıcam. Benim dede yeğen izliyo sizi 4 yaşında çok tatlı elinize tükürür öyle yetiştirdik herkesin eli öpülmez , tanımıyosan tükür dedik lama gibi çocuk oldu
Ablam tatava yapma gotuguuu kameraya sohh geç
İnsta
@erkekkkkkkkkkkkk
@musty19972834
Sus be saygılı ol bakim
çeneğğğ sıcammm iş yap işş
Babayy
Goten goyamm
Arsızlığın zirvesinde iken alınan zevk an'ları..
Oral yapılması. Kadının deli gibi inlemesi. Tahrik eder.
Pozisyon zenginliği
Uzun ve hareketli olması
Dirty talking
Bağır çağır orgazmlar
İlk oral sonra partnerin doyuma ulaşması rahatlamasi
Sert olması ve temizlik
Ten uyumu, itaatkar kadın
temizlik oral ve fanteziler
Tutku, partneri domine etmek.
Tabii ki oral saatlerce yalamak yalanmak istiyorum
Tutku ve temizlik.
tutku, haz ve herseyinle 1 olabilme