Crushımla dm sohbetini nasıl cinselliğe getirebilirim?

Aşkolar benim biraz moralim bozuk çünkü zamanında karaktersiz ve manipületif bir erkeğe aşık oldum o sonra o gitti benden ve gider gitmezde direk piyasa derdine düştü okay bende yapmam gerekeni yaptım fakat onun böyle yaptığını bildikce icimde daha fazla intikam alma duygusu yatıyor zaten biraz mutsuzdum eskilerle görüştüğüm yerine yenilerini alamadığım icin. Simdi dm den konuştuğum bir cocuk var yani hep konusmuyoruz o birkac kez storyme yanit verdi birazda ben yazdim ama ben ona göre daha fazla yazmisimdir her neyse kendisiyle aynı okuldayiz ama yüzyüze hic gorusmedik ve bunun üzerine de konuşmadık zaten takilmayi etmeyi seviyormus benim de isime gelir bu arada crushim kendisi öpücük falan atıyor arada ya da kalp neyse neyse simdi ben ona yazdım selam seninle konuşmak istedigim seyler var diye o da buyur falan demis konuyu bir sekilde oraya getirmem lazim muhtemelen çok üzgün olduğumu vs de soylerim eximden ayrildik cok mutsuzum gibi gibi sabahlara kadar biseyler yasamak lazim ama basitte olmayim yardimci olur musunuz?

Crushımla dm sohbetini nasıl cinselliğe getirebilirim?