Aşkolar benim biraz moralim bozuk çünkü zamanında karaktersiz ve manipületif bir erkeğe aşık oldum o sonra o gitti benden ve gider gitmezde direk piyasa derdine düştü okay bende yapmam gerekeni yaptım fakat onun böyle yaptığını bildikce icimde daha fazla intikam alma duygusu yatıyor zaten biraz mutsuzdum eskilerle görüştüğüm yerine yenilerini alamadığım icin. Simdi dm den konuştuğum bir cocuk var yani hep konusmuyoruz o birkac kez storyme yanit verdi birazda ben yazdim ama ben ona göre daha fazla yazmisimdir her neyse kendisiyle aynı okuldayiz ama yüzyüze hic gorusmedik ve bunun üzerine de konuşmadık zaten takilmayi etmeyi seviyormus benim de isime gelir bu arada crushim kendisi öpücük falan atıyor arada ya da kalp neyse neyse simdi ben ona yazdım selam seninle konuşmak istedigim seyler var diye o da buyur falan demis konuyu bir sekilde oraya getirmem lazim muhtemelen çok üzgün olduğumu vs de soylerim eximden ayrildik cok mutsuzum gibi gibi sabahlara kadar biseyler yasamak lazim ama basitte olmayim yardimci olur musunuz?
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Uyduruk bir gerekçe ver , doğruyu söylemek zorunda değilsin bu konuda. Rahat edebileceğiniz bir ev varsa , kahvaltı ya da akşam yemeği tertiple ve çağır. Alkolde alıyorsanız yavaştan olur her şey.
011 Yorumla
Soran+1 yılO itirafimi yaptım bile çünkü sonuç olarak daha önceden görüşmedik ya da tanısmadik
Soran+1 yılEvette çocukla konuştuk ettik benim fotomu istedi attim ama sonra yanlislikla nude ta attim sildim özür diledim bilmeden attigimi soyledim o da travmam falan dedi basta bana neyse sonra sorun yok dedi bende gidicektim numarasini atmasini istedim dediki acele etme neden dedim heyecani kacar dedi dedim nedenki daha çok heyecanlandiririm tamam acele etme : ) yazdi sorun yok dedim neden böyle yapti acaba
Soran+1 yılHoşlandığı kiz varmis aha simdi yazdi
Soran+1 yılYa şöyle oldu konustuk dediki bana ikinizide üzmek istemem dedim ben sorun etmem böyle seyleri aramizda sir gibi kalir sonra konustuk ettik guvenebilir miyim sana dedi evet dedim öyle
Soran+1 yılBilmiyorum ki kabul etti gibi şimdilik haftaya görürüz bakalım bulusma zamani gelince
Soran+1 yılKonuştuk ettik istiyormus beni öyle söyledi dedim benim icin neler yapabilirisn o da ne istersen onu dedi falan neyse özelden biseu danisicam
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma sapan insanlar yüzünden günaha girmeye insanlığından ödün vermeye değermi?
Bırak o ne hali varsa görsün sen kendin için iyi ol karakterli bir insan gibi layığını bekle seviyesinden şikayetçi olduğun adamın seviyesine inme.02 Yorumla
Soran+1 yılYa canım istiyor zaten o çocuğu yapicam her türlü sadece akıllıca adımlar atmak istiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin ben bu günaha vesile olmam ki zaten yanlış bişey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela kucuk zarflar at sohbetin gidişatına gore uzun zamandir kimseyle olmadığını soyle seninde bir canin oldugundan bahset
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSir tutabilecegini agzinin sıkı olduğunu soyle
Soran+1 yılHarikasin 😘
Cevap sahibi+1 yılDaha çok detay bilsem daha net fikirler verebilirdim erkek gözüyle tarafsiz :)
Soran+1 yılHosuma gitti zevkle denicem hepsini
Cevap sahibi+1 yılDaha neler var neler nokta atışı yaparsin belkide fakat hem pek bilgi sahibi değilim ikiniz hakkında hem zaten burada ulu orta olmaz
Soran+1 yılGizliligi acar misin yazicam
Soran+1 yılAma cabuk ol
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin acayim
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
Onunla yapana kadar burada isteyrn binlerce kisiden biriyle yap bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevdiğim ve seçici olduğum icin bu hallerdeyim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkileniyorsan ver bence 😂 Crushim diyip durma burada o seviyeyi anlayacak azdır 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum zaten onun icin fikir almak istiyorum da kendisiyle görüşmedik bu bir ikincisi basit kız imaji cizmeden oraya götürmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDürüstçe kendini anlatan kadın basit değildir. Benim durumum bu ve senden etkileniyorum sana karşı arzularım var ama ciddi bir şey de düşünmüyorum. Gibi isteğinizi ve kendinizi belirtin. F*ckbuddy mi yoksa partnerlik mi istiyorsunuz açılın. Net olmak iyidir.
Soran+1 yılDediğini şekilde yaptım herşeyi anlattim suanki hislerimi sevgilimden ayrildigimi hayatimda birilerinin olmadigini onunla tanışmak istedigimi ve ona karsi yoğun arzular besledigimi...
Soran+1 yılTeşekkür ederim sana
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek gönlünüzce güzel şekilde olsun ☺️
Soran+1 yılMerhaba tekrardan yazıyorum. Bu çocukla konuştuk ettik benim fotomu istedi attim ama sonra yanlislikla nude ta attim sildim özür diledim bilmeden attigimi soyledim o da travmam falan dedi basta bana neyse sonra sorun yok dedi bende gidicektim numarasini atmasini istedim dediki acele etme neden dedim heyecani kacar dedi dedim nedenki daha çok heyecanlandiririm acele etme : ) yazdi sorun yok dedim neden böyle yapti acaba
Cevap sahibi+1 yılNumarasını vermediyse ya siz çok hızlı gidiyorsunuz ya da karşınızdakinde biraz problem var. Seçim sizin ya bekleyin ya uzak durun bu kişiden. Yakın çevrenizden biriyse ben olsam uzak dururdum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman beni skceksin de
00 Yorumlaseksi bı foto tabiki
00 YorumlaKurisimo kim?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne