Sevgilimle ilişkiye giriyoruz korunmadan geri çekilme yöntemi ile. Boşaldıktan sonra banyoya gider duş alır gelir yanıma yatar. Bu sefer dışarı boşalmadı seks yaparken bir anda durdu gitti duş aldı yanıma yattı. Ama içime de boşalmadığını söylüyor. Yoruldum durdum dedi. Acaba beni korkutmamak için mi öyle diyor yanlışlıkla içime mi boşaldı? Çünkü seks yaparken niye bir anda bırakıp duş alıp yatsın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri çekilmede bu kez ard arda iliskiye girerken erkeğin idrar yapması çok doğru. Çünkü 2. İlişkide yollarda kalan sperm parçalarının vajinaya akması sonucu gebelik riski oluşmasını engeller.
Ama bu 2. İlişkide boşalmadan birden duşa gitmesi hiç normal değil. Ve siz bosalirken onun yüzünden kasılmasından boşalmasını anlamanız gerekir. Böyle bir belirti hissettiniz mi?04 Yorumla
Soran+1 yılO sıra sarhoştum biraz emin değilim. Tüm gün boyunca aralıklarla seks yaptık ama her yaptıktan sonra ikimiz de duş aldık
Cevap sahibi+1 yılPartneriniz de sizin gibi sarhoş muydu peki
Soran+1 yılO aşırı değil hafif sarhoştu
Cevap sahibi+1 yılEğer 72 saat gecmediyse o andan bu zamana bence ertesi gün hapı almanızda fayda var. Çünkü o da içinize boşaldığınin farkında olmamış olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılNasıl anlamazsın insan bilir ne yaşadığını ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim daha önce içime boşalma olmadı ben de bilmiyorum anlayabilir miyim felan. Bir de o sıra kafam biraz güzeldi emin değilim o yüzden
- +1 yıl
Ertesi gün hapı kullanmanı öneririm
+1 yılŞayet şüphe varsa ve bu durumun sorun teşkil edeceğini düşünüyorsan ertesi gün hapı al vakit geçirmeden.
00 Yorumla
+1 yılİçindeyken soğuk bir sıvı hissettin mi sıcak veya o zaman boşalmıştır sıkıntı dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılHissetmedim gibi ama aşırı ıslaklık hissettim yoğun kıvamda
- +1 yıl
O zaman olabilir sende o an zevk aldıysan boşalma olmuştur iki türlü de
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli bir yöntem ama prezervatif sevmiyorum bn. ya ten tene deyecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer sen içine boşalıp boşalmadığını anlamıyorsan sen sevişme Bi zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu kondom kullanın kondom başınız belaya girecek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn mükemmeli bu zaten ama güzel bir pozisyonda şahane bir fantezi ile
00 Yorumlabir yerine güvenmeyip neden korunma yapılmaz snra ay ben hamilemiyim modları baslıyor ya arkadas evlı degılsen mecbur korunacaksınız bu kadar basit ama biz toplum olarak macera seviyoruz
00 Yorumla
+1 yılEee duş alırken sen sperm çıktı mı icinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence de boşalmış olabilir
00 Yorumla Benc ertesi gün hapı al ne olur ne olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen yine de gir bir Ella al tereddütde kalma
00 YorumlaDöl nerde o zaman
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşalsa sen hissederdin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn seriden ilaç al sen yalan söylüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgazm olsa anlardın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boşalsa hissedersin zatenn
10 Yorumla
+1 yılGit hap iç çabuk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden giriyon zina bu
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı